Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Θέμα: Ερωτηση για προγραμμα Μ42

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αthens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καλησπερα παιδια..πηρα σημερα τηλεφωνο το νικο σπεη για προγραμμα superchips σε e36 318is m42 95' και μου ειπε κοστος 250 με 300...το μονο που με ανησυχησε ειναι οτι μου ειπε οτι ο κοφτης ανεβαινει αρκετα ψηλα 7500-7600...
    Δεν ξερω αν δε θυμοταν καλα τα specs του προγραμματος εκεινη τη στιγμη η αν οντως ανεβαινει τοσο ψηλα...εγω το βρισκω λιγο παραλογο να γυρναει το μοτερακι σε μαμα μορφη/εκκεντρα πανω απο 7200
    Μου ειπε και οτι παιρνει 9 αλογα και 1 κιλο ροπη αλλα εμενα με ενδιαφερει κυριως να ανεβει λιγο ο κοφτης που ο μαμα των 6600 ειναι χαμηλος...αν βεβαια παρει και κατι προφανως καλοδεχουμενο.
    Το μοτερ μου ειναι πολυ καλο σε ολα του και απο σερβις και με λιγα σχετικα χιλιομετρα (180κ) και απο ''βελτιωση'' φοραει ενα ελευθερο τελικο και βγαλμενο μεσσαιο με μαμα καταλυτη-χταποδι
    Εσεις τι λετε? αξιζει να το δοκιμασω?

2. The Following User Says Thank You to ///Maniac For This Useful Post:

BILL007 (24-05-21)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ///Maniac Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα παιδια..πηρα σημερα τηλεφωνο το νικο σπεη για προγραμμα superchips σε e36 318is m42 95' και μου ειπε κοστος 250 με 300...το μονο που με ανησυχησε ειναι οτι μου ειπε οτι ο κοφτης ανεβαινει αρκετα ψηλα 7500-7600...
    Δεν ξερω αν δε θυμοταν καλα τα specs του προγραμματος εκεινη τη στιγμη η αν οντως ανεβαινει τοσο ψηλα...εγω το βρισκω λιγο παραλογο να γυρναει το μοτερακι σε μαμα μορφη/εκκεντρα πανω απο 7200
    Μου ειπε και οτι παιρνει 9 αλογα και 1 κιλο ροπη αλλα εμενα με ενδιαφερει κυριως να ανεβει λιγο ο κοφτης που ο μαμα των 6600 ειναι χαμηλος...αν βεβαια παρει και κατι προφανως καλοδεχουμενο.
    Το μοτερ μου ειναι πολυ καλο σε ολα του και απο σερβις και με λιγα σχετικα χιλιομετρα (180κ) και απο ''βελτιωση'' φοραει ενα ελευθερο τελικο και βγαλμενο μεσσαιο με μαμα καταλυτη-χταποδι
    Εσεις τι λετε? αξιζει να το δοκιμασω?
    αξιζει , μ43 με λιγο παραπανω αβανς και καυσιμο ειναι αλλο αμαξι πλεον στις μεσαιες δεν συζηταμε για is .

Αμα ησουν obd2 θα σε εφτιαχνα...

Περιοχή
    Αthens
    Rides
    0

Προεπιλογή

δεν ξερω...μου φαινεται μεγαλο το ποσο για κονσερβα...επισης εχω αγχος γιατι το αμαξι εχει Immobilizer..βεβαια μου ειπε οτι ολα θα δουλεψουν σωστα αλλα ποτε δεν ξερεις...καποια στιγμη θα το κανω με ενα προγραμματακι, 200 αρη καταλυτη και ως εκει...αλλα τωρα εχω καποια αλλα πραγματα που του κανω οποτε προς το παρον το αφηνω...αν στο μεταξυ βρω καποιον τσακαλο που να εχει εξειδικευμενη γνωση σε is και σχετικα πιο οικονομικη βελτιωση για προγραμμα θα το προτιμησω..

Rides
    0

Προεπιλογή

δεν εχεις θεμα με immobilizer ,η τιμη που σου ειπε ειναι μια χαρα και θα εχεις αλλο αμαξι.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP