Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 275

Θέμα: 5W-40 Λάδια επιλογή?

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

επειδη εχω διαβασει αρκετα για τα λαδια ,αυτο που θυμαμαι ειναι οτι οταν τα χρησιμοποιημενα λαδια,εξαγονται απο την την ταπα και ερχονται σε επαφη με τον αερα ,δεν πρεπει να ξαναμπουν μεσα..δεν θα γινει κατι αλλα δεν ειναι και σωστο.

σημερα καναμε αυτο που προτεινε ο φιλος petrosd.το πηγα σε ενα φιλικο καταστημα που ασχολειται και με την αλλαγη λαδιων και ο υπαλληλος εβαλε δαχτυλο και αλλαξε την ροδελα.οπως εδω:

σορρυ για την μαρκα..

μονο που στο δικο μου αυτοκινητο η ταπα δεν ηταν με την ιδια κλιση οπως στο βιντεο,αλλα βλεπει καθετα προς τα κατω ,το εδαφος ..την ειχε ταλαιπωρησει και ο προηγουμενος υπαλληλος και με δυσκολια και πατεντες επιασαν τα πασα.χασαμε αρκετα λαδια ωσπου να την πιασει μεσα το παιδι λογω της κλισης .

τωρα,κανονικα το μοτερ μου παιρνει 4250 λιτρα..επειδη θα εκανα ξανα σχετικα σε λιγα χιλιομετρα,6-7000 αλλαγη δεν εβαλα ολη την ποσοτητα αλλα 4 λιτρα.οποτε ημουν 250 μειον ηδη...δεν ειχαμε ζυγαρια η καποιο αδειο μπουκαλι να βαλουμε τα παλια να μετρησουμε ποσο χασαμε ,οποτε το αφησαμε στο μπι-σι να μας δειξει...το μπι-σι μετα την εργασια που καναμε και μετα απο λιγα χιολμ, που δουλεψα το μοτερ ,στον δεικτη λαδιου μου εδειξε αυτο:

IMG_20210205_164628.jpg

ποσο χασαμε? νομιζω περιπου 1 λιτρο ειναι αυτο που λειπει συνολικα μαζι με το 250 που δεν εβαλα ετσι κιαλλιως..δλδ 250 που δεν εβαλα + περιπου 700-750 απο την εργασια.αρα χρειαζομαι 1 λιτρο νομιζω..σωστα?

2. The Following User Says Thank You to dreamer For This Useful Post:

BILL007 (12-02-21)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP