-
οχι δεν με προσεβαλες,ειλικρινα..το ξερω οτι δεν ειχες τετοια προθεση ...απλα δεν σε ενδιαφερει το θεμα απο την φιλολογικη πλευρα του..σεβαστο.. .αλλα το φορουμ ειναι πολυ καλο και μαρεσει και νευριαζω που εχει κανει πολλες κοιλιες.θυμαμαι με τι ορεξη ανοιγατε τοπικ και με πολλες συμετοχες οπως λες και λυπαμαι που δεν ξερω γιατι εχει πεσει τοσο πολυ..
για του αλλους 2 κυριους μην ξεχνατε οτι παρολο που λετε να μην μπαινουμε σε λεπτομερειες το εχετε ηδη κανει και εσεις και σας ενδιεφερε,απλα τωρα δεν δινετε ενδιαφερον..δλδ. μετα απο περιπου 10 τοπικ με λαδια οπου και οι 2 συμετειχατε στις συζητησεις κανατε αναν κυκλο που την ψαχνετε για να πειτε τελικα οτι ''ενα καλο λαδακι''? μονο φιλολογικο ηταν το ενδιαφερον σας?
εγω ξερω τι αυτοκινητο εχω ..δεν εχω καποιο κομπλεξ,γιαυτο ειμαι εδω..αλλα για μενα ειναι ''πρωτο'' γιατι θελω να το βλεπω αριστα συντηρημενο και σωστα,θελω να το κρατησω οσο παει γιατι μαρεσει-και γιατι το επομενο λογικα θα ειναι ηλεκτρικο σε 10 χρονια και γιαυτο πρεπει να προσεχω οτι βαζω και ας ειναι το κατι παραπανω.δεν θελω να βαλω ενα λαδι σουπερ -ντουπερ για να ''πεταει''..θελω να ειναι καθαρο και σενιο..και δεν ειναι το ακριβο η' φθηνο ειναι εαν ειναι ποιοτικο και το σωστο γιαυτο..το λαδακι απο το λιντλ παντως που ειπωθηκε δεν ειναι κανα παραπεταμενο,ψαξτε να δειτε ποια γνωστη εταιρεια το βγαζει.απλα επειδη το δινει στο λιντλ ειναι φθηνο,ισως ειναι και δευτερη ποιοτητα της ιδιας εταιρειας που το βγαζει,αυτο ναι.
αλλα εγω μιλησα για αλλα πραγματα και εσεις μιλατε γιαυτο που εχετε στον νου σας να πειτε..εδω μιλησα οτι το φθηνο λαδακι η' το ακριβο 5-30 κανει ζημια και περασε ετσι.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dreamer : 10-12-20 στις 17:52
-
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP