Results 1 to 10 of 146

Thread: bmw new 2019 1 series

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rides
    0

Δεν έχει ενεργοποιηθεί πλήρως το infotainment system έχουν πρόβλημα στην BMW.
    Πιστεύω αυτήν την βδομάδα θα μου το φτιάξουν. Το apple car play είναι σίγουρο πως δουλεύει στο i drive 7 .
    Το πρόβλημα είναι πως εγώ apple δεν θέλω να βλέπω και τα android μου έχουν πρόβλημα.

Rides
    0

Quote Originally Posted by takisspanos View Post
    Δεν έχει ενεργοποιηθεί πλήρως το infotainment system έχουν πρόβλημα στην BMW.
    Πιστεύω αυτήν την βδομάδα θα μου το φτιάξουν. Το apple car play είναι σίγουρο πως δουλεύει στο i drive 7 .
    Το πρόβλημα είναι πως εγώ apple δεν θέλω να βλέπω και τα android μου έχουν πρόβλημα.
    Εχω την εντυπωση πως αν εχεις apple car play θα μπει και το android.Γιατι λες δε θα δουλευει Ελλαδα??

Rides
    0

Τα καινούργια μοντέλα έχουν όλα οθόνες άλλα δεν είναι όλες οι δυνατοτητες (προγράμματα) ξεκλείδωτες, πρέπει να πληρώσεις πολλά χρήματα για να μπορείς να κάνεις χρήση όλων των δυνατοτήτων του οχήματος.
    Last edited by takisspanos; 03-11-2020 at 13:42.

Rides
    0

Quote Originally Posted by takisspanos View Post
    Τα καινούργια μοντέλα έχουν όλα οθόνες άλλα δεν είναι όλες οι δυνατοτητες (προγράμματα) ξεκλείδωτες, πρέπει να πληρώσεις πολλά χρήματα για να μπορείς να κάνεις χρήση όλων των δυνατοτήτων του οχήματος.
    Οταν λες καινουρια απο ποτε εννοεις γιατι εγω παρηγγειλα 8/9 και εβαλα παραγγελια το πακετο με τις οθονες και το πληρωσα κιολας

Tags for this Thread