-
Παραποιεις λιγο τα λεγομενα μου αλλα οκ...ειπα για τις συνθηκες της ελλαδας και οχι οτι το λαδι αφορα θερμοκρασιες περιβαλλοντος...επισης απο τη θερμοκρασια του περιβαλλοντος επηρεαζεται η θερμοκρασια λαδιου...και επηρεαζεται σε βαθμο που εκεινη τη στιγμη αν εχεις 30αρι η 40αρι λαδι παιζει το ρολο του....επισης δεν ξερω γιατι σου εχω δωσει την ιδεα πως πιστευω οτι η θερμοκρασια περιβαλλοντος ειναι και η θερμοκρασια του μοτερ...ουτε ειπα οτι στην ερημο θα ελιωναν τα μοτερ...ομως στην ερημο η διαφορα θερμοκρασιας λαδιου που εχουν τα αυτοκινητα με αυτη στη γερμανια ειναι πολυ μεγαλη ωστε να παιζει ρολο το τι λαδι χρησιμοποιεις ακομα και αν κανεις την ιδια ακριβως χρηση με το ιδιο ακριβως αυτοκινητο ...αλλο λαδι θα επρεπε να εχει το αμαξι μου εδω στην ελλαδα και αλλο λαδι στη σιβηρια ακομα και αν εκανα τα ιδια ακριβως πραγματα σε αυτο...και αυτο διοτι οι διαφορες τυπου 5-30 με 5-40 ειναι αρκετα μικρες ωστε να εξισωσουν τετοιες διαφορες στις συνθηκες .....δεν ειπα οτι αν μενεις γερμανια θα πρεπει να εχεις 5-30 και αν μενεις στο ντουμπαι θα επρεπε να εχεις βαλβολινες αντι για λαδια...επομενως μια χαρα σχεση εχει το τι λαδι εχεις με τον καιρο της χωρας.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP