-
δεν ξερω ενω ειμαι φαν της autoglym το vinyl & rubber οσες φορες και αν το σκουπισω αφηνει μια λιγδα ενοχλητικη οταν το ακουμπαω.ειναι η σιλικονη που καθεται σαν φιλμ απο πανω .ετσι δουλευει το προιον.θελω κατι που να αποροφιεται.νεναια κοιταζοντας τα αρχεια ασφαλειας οπου αναγραφονται τα προιοντα ολα εχουν σαν βαση καθαριστικους παραγοντες και σιλικονες ειτε με σαη το πετρελαιο οπως το vinyl & rubber ειτε με βαση το νερο.αλλα ολα εχουν σιλικονουχες ουσιες οπως και αλλες γιατι χρειαζονται πολυμερη τα βινυλλια.επισης πολλα καθαριστικα πλαστικων και δερματων εχουν παρομοια συστατικα .απλα για τα δερματα ειναι πιο ηπια.αρα μπορουμε να βαλουμε στα πλαστικα και καθαριστικα για δερματα.καινομιζω οτι μονο αυτο χρειαζονται τα πλαστικα για να συντηρηθουν.
οσον αφορα τα δερματα αν ειναι κανονικα χρειαζονται σιγουρα καθαρισμο και αν τα θες ματ τιποτα αλλο ,ενω αν θες γυαλαδα λιγη κρεμα για δερματα.
για δερματα σαν το δικο μου δεν χρειαζεται κρεμα ειναι ανωφελο.ειναι σφραγισμενα και δεν αποροφουν τιποτα.χρειαζονται μονο καθαρισμο ειτε με πρασινο σαπουνι και απιονισμενο νερο ειτε ενα ειδικο καθαριστικο 3 φορες τον χρονο.
σαυτα κατεληξα μετα απο σκοτωμα χρονου και ερευνας !
-
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP