Αρχικό μήνυμα απο
andreas-d
Topmar ερώτηση? είσαι μηχανικός η κάποιος Τάκης μηχανικός στο είπε?
Ούτε το ένα, ούτε το άλλο... Λογικός είμαι και αυτό που έγραψες δεν συμβαδίζει με την λογική της φυσιολογικής λειτουργίας του κινητήρα.

Αρχικό μήνυμα απο
andreas-d
Στη bmw εδω στην πόλη μου που πήγα είναι νορμαλ μου είπαν 1λιτρο κάθε 1000χλμ. Και μου το έδειξαν και στις οδηγίες.
Σε ποιο μοτέρ αναφέρεσαι; Έτσι σου απάντησαν σε αντιπροσωπεία δηλαδή; Στις οδηγίες του κατασκευαστή έτσι γράφει δηλαδή; Τι να πω, πρέπει να το δω γραμμένο στο βιβλίο του κατασκευαστή για να το πιστέψω.

Αρχικό μήνυμα απο
andreas-d
Άλλο πολύ καλώ συνεργείο μου είπε τα ίδια, είναι τσιμουχακια και μην ασχοληθώ, αρκει να μην το αφήσω απο λάδι.
Εδώ υπάρχει αντίφαση, αυτό είναι ακριβώς αντίθετο με το "φυσιολογικό" που σου είπαν στην αντιπροσωπεία. Υπάρχει πρόβλημα σου λένε εδώ, είναι τα τσιμουχακια, αλλά μην το φτιάχνεις (??), αρκεί να γεμίζεις διαρκώς με λάδι το μοτέρ. Σου φαίνεται κι αυτό λογικό εσένα;

Αρχικό μήνυμα απο
andreas-d
Μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά τη μπορεί να πάθει ενα αμάξι που καίει λάδια αν δε ξεμένει απο λάδι. αλλά το να το πάω στο max. Μπορεί και αυτό να είναι λάθος .
Το τι μπορεί να πάθει επιπλέον από το πρόβλημα που έχει ήδη, ρώτα έναν μηχανικό να σου πει, εμένα μπορεί να με θεωρήσεις "Τάκη". Εάν ήταν λάθος το να έχει ένδειξη "ΜΑΧ" (αντιστοίχως και ΜΙΝ) στο δείκτη, λες να το είχε τότε κατασκευάσει και τοποθετήσει ο κατασκευαστής στη βέργα; Λογική....

Αρχικό μήνυμα απο
andreas-d
Φίλος εδω Γερμανία καινούργια Mercedes amg coupe και άμα το πλακώνει θελει ενα λίτρο σε λιγότερο απο 1000χλμ.
Τι να πω, ούτε αυτό είναι φυσιολογικό με βάση τη λογική....

Αρχικό μήνυμα απο
andreas-d
Στο κάτω κάτω το e90 γέρασε όποτε αν ψοφήσει πάμε για άλλο υγεία να έχουμε τα σίδερα γίνονται .
Θα τσεκάρω και στο ταξίδι πάλι λαδακια νύχτα σχεδόν θα ταξιδεύω που δεν έχει και πολύ ζέστη.
Το Ε90 γέρασε με 10 χρόνια χρήσης; Τι να πουν τα Ε30 και Ε36 τότε; Και δεν "ψοφάνε" έτσι απλά, χωρίς να σου "φωνάζουν" πρώτα εδώ και καιρό ότι κάτι δεν πάει καλά (πχ. 1ml λαδιού ανά ΚΜ!!)
Αυτές είναι οι απόψεις μου, έχοντας κι εγώ Ε90 320d επί 125 000 ΚΜ, που έκαψε ΜΙΑ φορά 300ml σε 13.000 ΚΜ (με διαφορετικό λάδι από αυτό που έβαζα συνήθως) και κόντεψα να τρελαθώ (ενώ με το σύνηθες λάδι σε όλες τις υπόλοιπες αλλαγές που έκανα, δεν έκαιγε σχεδόν σταγόνα), που δεν νομίζω ότι είναι τότε εξαιρετικά προβληματικό μιας και ΔΕΝ καίει λάδια (σύμφωνα πάντα με την λογική!).
ΥΓ: Καλό δρόμο να έχεις εύχομαι, στο ταξίδι επιστροφής στην πατρίδα.
Redmi Note 5 via Tapatalk
VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater