Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 52

Θέμα: Ασφάλιση με κατατεθειμένες πινακίδες.

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

alexm.Λες οτι ασφαλιστική εταιρία ήταν η Allianz.!!

Μου προκαλεί έκπληξη ότι ειναι η Allianz γιατί περυση αρνήθηκε να ασφαλίσει την"πατρικη" 520 για κλοπή,την ασφαλιζε μονο στο βασικό πακέτο.Μας ειπαν ότι επειδή τα bmw είναι στόχος των κλεπτων δεν ασφαλιζουν bmw με εμπορική άνω των 15000€.Προσπάθησα πριν λίγο στοAllianz direct να "ασφαλισω" το δικομου Χ1, μου βγάζει αυτόματα εμπορική αξια 24800 και ναι το ασφαλιζει μόνο στο βασικό πακέτο Go που δεν έχει κλοπή,μιλάω για κανονική κυκλοφορία. .Δεν ξέρω πως τα καταφερες.

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DIM27 Εμφάνιση μηνυμάτων
    alexm.Λες οτι ασφαλιστική εταιρία ήταν η Allianz.!!

Μου προκαλεί έκπληξη ότι ειναι η Allianz γιατί περυση αρνήθηκε να ασφαλίσει την"πατρικη" 520 για κλοπή,την ασφαλιζε μονο στο βασικό πακέτο.Μας ειπαν ότι επειδή τα bmw είναι στόχος των κλεπτων δεν ασφαλιζουν bmw με εμπορική άνω των 15000€.Προσπάθησα πριν λίγο στοAllianz direct να "ασφαλισω" το δικομου Χ1, μου βγάζει αυτόματα εμπορική αξια 24800 και ναι το ασφαλιζει μόνο στο βασικό πακέτο Go που δεν έχει κλοπή,μιλάω για κανονική κυκλοφορία. .Δεν ξέρω πως τα καταφερες.
    Με το direct δεν κανείς τέτοιου τύπου ασφάλεια, παρε τηλ στα κεντρικά και ζητά το κλάδο αυτοκινήτου, εξήγησε τους τι θέλεις να ασφαλίσεις και θα σου πουν πως μπορεί να γίνει!!!
    B58

3. The Following 2 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

BILL007 (22-02-18), deepBLUE (24-02-18)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP