Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 52

Θέμα: Ασφάλιση με κατατεθειμένες πινακίδες.

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    4 μεζονέτες έχουν ένα υπόγειο κλειστό πάρκινγκ 5 θέσεων.
    Οι 2 θέσεις είναι δικές μου.
    Το αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο έξω από την πόρτα της μεζονέτας μου.
    Σε λίγους μήνες θα μπει και εξωτερική κάμερα.
    Ανοίγεις νέο θρεντ με θέμα Ασφάλιση με κατατεθειμένες πινακίδες και αναφέρεις Ο κουμπάρος μου φέτος κατέθεσε πινακίδες και το έχει στο κλειστό γκαράζ στο σπίτι του μονοκατοικία.

Στην συνέχεια μας λες Η Εθνική που έχω ένα σκασμό πράγματα ασφαλισμένα δεν το παίρνει μαζί μετά αντικείμενα του σπιτιού για κλοπή και φωτιά !!!

Τελικά βρισκόμαστε σε 4 μεζονέτες έχουν ένα υπόγειο κλειστό πάρκινγκ 5 θέσεων, οι 2 θέσεις είναι δικές σου, το αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο έξω από την πόρτα της μεζονέτας σου και λίγους μήνες θα μπει και εξωτερική κάμερα.

Τα δικά σου δεν είναι ιδιόκτητος χώρος πάρκινγκ (σαν του κουμπάρου σου), κοινόχρηστος χώρος ονομάζεται και δεν έχει καμιά σχέση με το σπίτι.
    Ξεκαθάρισε για τι από τα παραπάνω (που είναι άσχετα μεταξύ τους) ενδιαφέρεσαι, για να καταλάβουμε και εμείς!!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DIM27 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ξαναλεω.Προσπαθησαμε πολλες φορες και σχεδον με ολες τις γνωστες ασφαλιστικες να ασφαλισουμε με κατατεθειμενες πινακιδες,με τον αριθμο πλαισιου,σαν αντικειμενο στο κοινοχρηστο,τριων θεσεων, υπογειο τριοροφης οικοδομης και δεν βγαλαμε ακρη.Αν καποιος το εχει κανει ας γραψει την ασφαλιστικη.Ολα τα αλλα ειναι ............
    τι είναι όλα τα αλλα..., δεν μας λες και εμάς;
    Το στο κοινόχρηστο,τριών θέσεων, υπόγειο τριώροφης οικοδομής έχει κάποια σχέση με το θέμα μας κλειστό γκαράζ στο σπίτι του μονοκατοικία;
    B58

2. The Following 3 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

deepBLUE (24-02-18), Dimimav (21-02-18), doctore (21-02-18)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ανοίγεις νέο θρεντ με θέμα Ασφάλιση με κατατεθειμένες πινακίδες και αναφέρεις Ο κουμπάρος μου φέτος κατέθεσε πινακίδες και το έχει στο κλειστό γκαράζ στο σπίτι του μονοκατοικία.

Στην συνέχεια μας λες Η Εθνική που έχω ένα σκασμό πράγματα ασφαλισμένα δεν το παίρνει μαζί μετά αντικείμενα του σπιτιού για κλοπή και φωτιά !!!

Τελικά βρισκόμαστε σε 4 μεζονέτες έχουν ένα υπόγειο κλειστό πάρκινγκ 5 θέσεων, οι 2 θέσεις είναι δικές σου, το αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο έξω από την πόρτα της μεζονέτας σου και λίγους μήνες θα μπει και εξωτερική κάμερα.

Τα δικά σου δεν είναι ιδιόκτητος χώρος πάρκινγκ (σαν του κουμπάρου σου), κοινόχρηστος χώρος ονομάζεται και δεν έχει καμιά σχέση με το σπίτι.
    Ξεκαθάρισε για τι από τα παραπάνω (που είναι άσχετα μεταξύ τους) ενδιαφέρεσαι, για να καταλάβουμε και εμείς!!!

τι είναι όλα τα αλλα..., δεν μας λες και εμάς;

Το στο κοινόχρηστο,τριών θέσεων, υπόγειο τριώροφης οικοδομής έχει κάποια σχέση με το θέμα μας κλειστό γκαράζ στο σπίτι του μονοκατοικία;
    Έχεις δίκιο, η πραγματικότητα ειναι

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP