Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 68

Θέμα: Μελλοντικος κατοχος Ε34

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Διαβάζοντας το θρεντ εγω δε θα έμπαινα καν στο κόπο να ασχοληθώ μ'ενα αυτοκίνητο που εχει περάσει τα 20 έτη εκτός κι αν ήταν σε καλή κατάσταση.

Πιστεύω οτι θα χρειαστούν πολλά χρήματα εκτός της βασικης του συντήρησης για να το "χτίσεις"όπως θες και δεν ξέρω αν αξίζει το ολο θέμα...Υποκειμενικό όλο αυτό βέβαια.

Καλη συνέχεια στο πρότζεκτ!

2. The Following User Says Thank You to Legend For This Useful Post:

andreasg (23-10-17)

Rides
    1

Προεπιλογή

Το αν αξιζει ή οχι φιλε Legend το ξερει μονο αυτος και η τσεπη του, οπως ειπες αυτο ειναι ενα καθαρα υποκειμενικο θεμα για τον καθενα. Οντως ειναι ενα αμαξι παλιο με παλια πλεον τεχνολογια πανω του το οποιο οι περισσοτεροι ιδιοκτητες τα εχουν δωσει για αποσυρση και για καποιους αλλους ειναι απλα παλιοσιδερα. Για καποιους αλλους ομως μπορει να ειναι αποθημενο πολλων χρονων ή της παιδικης τους ηλικιας, που δεν μπορεσαν να το αποκτησουν οταν ηταν καινουριο και μπορουν να το παρουν σημερα τζαμπα. Μπορει να ναι μια καψουρα απλως, οπως και να χει το αν αξιζει ή οχι ο καθενας το ξερει, σημασια εχει οταν ασχολεισαι με τετοια αυτοκινητα να το απολαμβανεις και οταν μπαινεις μεσα να χαμογελας, αυτο το χαμογελο δεν πληρωνεται με τιποτα φιλε!!!
    quattro ist fur sissies

4. The Following 4 Users Say Thank You to savvas bmwdakias For This Useful Post:

andreasg (23-10-17), dark knight (28-11-17), m_power_lunatic (23-10-17), nikos valvetronic (29-11-17)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Legend Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διαβάζοντας το θρεντ εγω δε θα έμπαινα καν στο κόπο να ασχοληθώ μ'ενα αυτοκίνητο που εχει περάσει τα 20 έτη εκτός κι αν ήταν σε καλή κατάσταση.

Πιστεύω οτι θα χρειαστούν πολλά χρήματα εκτός της βασικης του συντήρησης για να το "χτίσεις"όπως θες και δεν ξέρω αν αξίζει το ολο θέμα...Υποκειμενικό όλο αυτό βέβαια.

Καλη συνέχεια στο πρότζεκτ!
    To αυτοκινητο υπαρχει ηδη και το κραταει ο πεθερος μου γιατι για να παρει κατι αντιστοιχο θελει πολλα λεφτα που δεν εχει και γιατι το πατημα του δεν συγκρινεται με αλλα....Οποτε βλεπω οτι αν δεν τυχει κατι οπως σοβαρη βλαβη θα το κρατησει μεχρι τελους..Οποτε οταν ερθει η ωρα να φυγει απο τα χερια του δεν θα αξιζει τιποτα και απο το να παει για παλιοσιδερα γιατι να μην το κρατησω?Ακομα και αν δεν καταφερω να το κανω τοσο καλο οσο θελω το κραταω για παιχνιδι με την πισω κινηση....Λεμε τωρα....

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο savvas bmwdakias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το αν αξιζει ή οχι φιλε Legend το ξερει μονο αυτος και η τσεπη του, οπως ειπες αυτο ειναι ενα καθαρα υποκειμενικο θεμα για τον καθενα. Οντως ειναι ενα αμαξι παλιο με παλια πλεον τεχνολογια πανω του το οποιο οι περισσοτεροι ιδιοκτητες τα εχουν δωσει για αποσυρση και για καποιους αλλους ειναι απλα παλιοσιδερα. Για καποιους αλλους ομως μπορει να ειναι αποθημενο πολλων χρονων ή της παιδικης τους ηλικιας, που δεν μπορεσαν να το αποκτησουν οταν ηταν καινουριο και μπορουν να το παρουν σημερα τζαμπα. Μπορει να ναι μια καψουρα απλως, οπως και να χει το αν αξιζει ή οχι ο καθενας το ξερει, σημασια εχει οταν ασχολεισαι με τετοια αυτοκινητα να το απολαμβανεις και οταν μπαινεις μεσα να χαμογελας, αυτο το χαμογελο δεν πληρωνεται με τιποτα φιλε!!!
    +1000!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Κατι γινεται με τα post και δεν τα βγαζει ολοκληρα....
    Η συνεχεια περιλαμβανει full service (λαδια,φιλτρα λαδιου,βενζινης,αερα και καμπινας,μπουζι).Επειδη θελω να παρω τα ανταλλακτικα και να το κανω μονος μου γνωριζει κανεις κωδικους των ανταλλακτικων?
    Για λαδια λεω να βαλω τα Liqui Moly 10w-40....Μπουζι τι παιρνει?Να βαλω 4ακιδα η οχι?Το αυτοκινητο δεν εχει βιβλιο service και ο πεθερος δεν θυμαται τι αλλαξε και ποτε,οποτε θελω να το βαλω σε μια σειρα...Και τελος θελει αλλαγη το αριστερο μπαρακι της ζαμφορ.Καποια καλη και οικονομικη μαρκα που προτεινεται?
    Ευχαριστω πολυ!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο savvas bmwdakias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο andreasg Εμφάνιση μηνυμάτων
    To αυτοκινητο υπαρχει ηδη και το κραταει ο πεθερος μου γιατι για να παρει κατι αντιστοιχο θελει πολλα λεφτα που δεν εχει και γιατι το πατημα του δεν συγκρινεται με αλλα....Οποτε βλεπω οτι αν δεν τυχει κατι οπως σοβαρη βλαβη θα το κρατησει μεχρι τελους..Οποτε οταν ερθει η ωρα να φυγει απο τα χερια του δεν θα αξιζει τιποτα και απο το να παει για παλιοσιδερα γιατι να μην το κρατησω?Ακομα και αν δεν καταφερω να το κανω τοσο καλο οσο θελω το κραταω για παιχνιδι με την πισω κινηση....Λεμε τωρα....
    Γούστα είναι αυτά κ δε θα διαφωνήσω.

Η τοποθέτηση μου έχει να κάνει με την ολη ανακατασκευή-συντήρηση και το κόστος που θα ξεφύγει..
    Να ήταν κανα Μ5, θα έλεγα ναι, υπάρχει μια ιδιαιτερότητα!
    Διαβάζοντας το αρχικό ποστ είδα οτι ο φίλος ψήνονται για άλλο BMW οπότε δε μιλάμε για παιδικό όνειρο αλλά για κάτι που προέκυψε και ίσως για συναισθηματικούς λόγους να θέλει να το φτιάξει. Απλά εγω λέω ότι το κόστος θα ξεφύγει,τώρα αν το κρατήσει ως έχει αλλαζει το θέμα..

Εύχομαι καλα χιλιόμετρα και να το φτιάξεις όπως επιθυμείς!

Υγ:Ετυχε να δω BMW e39 που αγοράστηκε πριν καιρό κάπου στα 4-5 χιλ και έπαθα πλάκα!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Legend Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γούστα είναι αυτά κ δε θα διαφωνήσω.

Η τοποθέτηση μου έχει να κάνει με την ολη ανακατασκευή-συντήρηση και το κόστος που θα ξεφύγει..
    Να ήταν κανα Μ5, θα έλεγα ναι, υπάρχει μια ιδιαιτερότητα!
    Διαβάζοντας το αρχικό ποστ είδα οτι ο φίλος ψήνονται για άλλο BMW οπότε δε μιλάμε για παιδικό όνειρο αλλά για κάτι που προέκυψε και ίσως για συναισθηματικούς λόγους να θέλει να το φτιάξει. Απλά εγω λέω ότι το κόστος θα ξεφύγει,τώρα αν το κρατήσει ως έχει αλλαζει το θέμα..

Εύχομαι καλα χιλιόμετρα και να το φτιάξεις όπως επιθυμείς!

Υγ:Ετυχε να δω BMW e39 που αγοράστηκε πριν καιρό κάπου στα 4-5 χιλ και έπαθα πλάκα!
    Οι λογοι ειναι και συναισθηματικοι βεβαιως.Ειναι το πρωτο bmw που οδηγησα και οδηγω ακομα...Παταει καλα στο δρομο παρολα τα χρονια της και την κατασταση της.Παιζει ρολο βεβαια και το γεγονος οτι υπαρχει στην οικογενεια,εχω την βαση για να ξεκινησω...Σε λιγα χρονια δεν θα υπαρχουν τετοια αυτοκινητα και δεν προκειται να ξαναφτιαχτουν...Θα δω πως θα παει με τον καιρο και θα το παλεψω για το καλυτερο...Υγεια να εχουμε και ολα τα αλλα...

Rides
    0

Προεπιλογή

Δυστυχως ομως (η ευτυχως) σημερα που την πηρα για μια βολτα 10 χλμ ειδα οτι το καλοριφερ δεν εφερνε ζεστο αερα παρολο που ειχε σηκωσει θερμοκρασια.Μολις γυρισα σπιτι και ενω δουλευε ρελαντι ειδα την θερμοκρασια να ανεβαινει πολυ παραπανω απο το κανονικο και μολις ανοιξα καπο το πανω σωληνακι του ψυγειου να εχει σκιστει ελαφρως και να πεταει νερο
    Θεωρω οτι μαλλον εχει κολλησει ο θερμοστατης κλειστος και δεν μπορει να γυρισει τα νερα,οποτε φουσκωσε το κολλαρο και το εκοψε πανω στον σφυκτηρα.
    Υπαρχει περιπτωση να φταιει κατι αλλο?Παει καπου αλλου το μυαλο σας?Το αυτοκινητο εχει μεινει στο σπιτι και λεω να παρω εναν θερμοστατη και να τον αλλαξω μονος μου...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP