Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 46

Θέμα: Έρευνα αγοράς για Ε39

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

τα τρια ποστ θα ηταν ενα ποστ,αν δεν υπηρχε ο περιορισμος του πενταλεπτου για επεξεργασια,αλλα εσυ,ποιανου δικηγορος εισαι????αν καταλαβες εσυ,σε ποιον αναφερονται τα γραφομενα μου,το καταλαβε και ο ιδιος.και παλι το πενταλεπτο δεν αφησε να επεξεργαστω για να το κανω πιο εμφανες.

Περιοχή
    Θεσσαλία
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikolaou60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τα τρια ποστ θα ηταν ενα ποστ,αν δεν υπηρχε ο περιορισμος του πενταλεπτου για επεξεργασια,αλλα εσυ,ποιανου δικηγορος εισαι????αν καταλαβες εσυ,σε ποιον αναφερονται τα γραφομενα μου,το καταλαβε και ο ιδιος.και παλι το πενταλεπτο δεν αφησε να επεξεργαστω για να το κανω πιο εμφανες.
    Επειδή λοιπόν διαφαίνεται οτι ουδέποτε εχεις διαβάσει τους κανόνες του forum που ο ίδιος
    εγγράφηκες και πολλους απο αυτούς τους "παραβιάζεις" σου δίνω μια ακόμα ευκαιρία να τους δεις
    https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=16

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PetrosD Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μπορείς να γράφεις με τη μια αυτό που θες να γράψεις; Γιατί πρέπει να κάνεις EDIT μετά;
    μαλλον αστειευεσαι.δλδ εσυ πριν γραψεις κατι,το εχεις ολοκληρομενο?ή πρωτα το γραφεις στο προχειρο και μετα το "καθαρογραφεις"?δεν θελεις ποτέ να συμπληρωσεις κατι,μετα?ε,δεν ειμαστε ολοι ιδιοι...παρεπιφτοντως,μαλλο ν το 5λεπτο το μετρατε απο την εναρξη πληκτρολογησης,και οχι απο την στιγμη της υποβολης,που ειναι και το λογικο.αλλα σε αυτην την χωρα,η λογικη εχει παει διακοπες...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimimav Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδή λοιπόν διαφαίνεται οτι ουδέποτε εχεις διαβάσει τους κανόνες του forum που ο ίδιος
    εγγράφηκες και πολλους απο αυτούς τους "παραβιάζεις" σου δίνω μια ακόμα ευκαιρία να τους δεις
    https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=16
    οπως καταλαβες,δεν με αρεσουν καποιοι κανονες.ξερω που αποσκοπει το 5λεπτο.ημουν παρον στο νημα που προκαλεσε τον περιορισμο στον χρονο επεξεργασιας,στο ιστολογιο το οποιο αντιγραφει το παρον.αν δεν υπηρχε,θα ειχα σβησει οτι πληροφορια εδωσα.....διοτι οπως καταλαβες ,εχω να δωσω,οχι να παρω........αν δεν αρεσει,κερδος εχω,οχι χασουρα......
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikolaou60 : 18-07-17 στις 11:58

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP