Είχα Ε39 για τέσσερα χρόνια και πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν το καλύτερο BMW που είχα (όχι όμως και το πιο γρήγορο).
Πέραν του ABS που είπαν τα παιδιά, θα πρέπει να κοιτάξεις οπωσδήποτε compressor A/C και κρεμαριέρα, καθώς και τα ηλεκτρικά παράθυρα. Αυτά μου είχε βγάλει εμένα σαν προβλήματα και όπως μου είχαν εξηγήσει τότε στην αντιπροσωπία, ήταν προβλήματα που γενικά έβγαζαν τα Ε39.
Προσωπικά δεν θα επαίρνα ποτέ τόσο παλιό αυτοκίνητο από μάντρα, οπότε θα κοίταζα μόνο από ιδιώτη. Ο ελέγχος επίσης καλό είναι να γίνει από επίσημη αντιπροσωπία καθόσον εκεί γνωρίζουν που πονάνε τα συγκεκριμένα μοντέλα, συνεπώς πέραν των βασικών (π.χ. τρακαρίσματα), ξέρουν και τι άλλο να ψάξουν.
Από τα link που παρέθεσες, θα κοίταγα πρώτα από όλα αυτό https://www.car.gr/8970375-bmw-520-f...ft-m-pack-2017 τσεκάροντας 15 φορές τα χιλιόμετρα (είναι πολύ λίγα) ειδικά αν είχε περάσει καποια στιγμή από μάντρα το αυτοκίνητο. Όπως είπαν και οι παραπάνω το 2.200 κάνει τη διαφορά.
Γενικά ψάξτο όσο περισσότερο μπορείς για να αποφύγεις απρόοπτα, αλλά και να μάθεις περισσότερα για το αυτοκίνητό σου (τουλάχιστον εγώ το βρίσκω πολύ ευχάριστο αυτό)
Καλή επιτυχία και όταν με το καλό το αποκτήσεις περιμένουμε photos και λεπτομέρειες!!!!

Απάντηση με παράθεση