Βάλτους 5 τεμάχια ρε γμτ. μου εκεί που δεν ήξεραν που είναι η μπάλα.
Καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε λυπούνται.
20170427_185858.jpg
Βάλτους 5 τεμάχια ρε γμτ. μου εκεί που δεν ήξεραν που είναι η μπάλα.
Καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε λυπούνται.
20170427_185858.jpg
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
τα εσουρνα στον ολυμπιακο αλλα λιγο ακυρο το σχολιο φιλε gant.
Δηλαδη ,ενταξει 4 εριξες αλλα ........ απεχει πολυ η τουμπα απο αυτο που εγραψες ,μουφα νικη ,τσιμπουκωτη ,απο του κορακα το σοβρακο και θριαμβολογιες ??????
γαυριζεις λιγο και δεν ειναι καλο ,περιφανος λαος τα παοκια και το τσαμπα μαγκαα δεν τον κανουνε παρεα.
εντελως φιλικα χωρις προσωπικη αναφορα..
το θεοκουφο απο ολα ειναι τα εξωφυλα του γαυροτυπου ......πολιτισμικο σοκ μιλαμε υπερ παναθηναικου και τα ρεστα.......
δικιο εχουν ομως τωρα τα γαυρακια γιατι τα παοκια πηρανε πολυ γαυρικη νικη , οσο για τον βαζελο ,ενταξει κοιμαται τον υπνο του δικαιου, κριμα γιατι ο ουζουνιδης ειναι ελληνας και πολυ καλος προπονητης
μετα θα με πουνε βαζελο , αλλα η δικη μου ομαδα καλητερα στο α τοπικο παρα διαπλεκομενο αφεντικο.
κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα
vded (02-05-17)
Εδώ είναι που γελάνε....πότε έχασε ο βάζελος ντέρμπυ και δεν αδικήθηκε! Βουτιές ο σουηδός και ο Κλωναρίδης, ήταν και δροσερό το χορταράκι, μήπως και κανά πεναλτάκι αλλά δεν.
Αφραγκούζο με πορδές αυγά δεν βάφουν, στάξε λεφτά να κάνεις ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ είναι στον τελικό κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, απλά αν τον ξεγράφεις, μάλλον δεν τον ξέρεις.
Ο Παναθηναϊκός ακολουθώντας την πάγια τακτική του άρχισε να βγάζει ανακοινώσεις και να κυνηγάει τον Κύζα. Εγω λέω πως ο Κύζας είχε να διευθύνει ένα παιχνίδι υψηλής έντασης που δεν τον βοήθησαν και οι παίκτες των δύο ομάδων. Αλλά κυρίως αυτοί του Παναθηναϊκού που δημιούργησαν ουκ ολίγες τεχνητές εντάσεις.
Με τα δεδομένα αυτά, μια χαρά τα πήγε και απορώ πως είναι δυνατόν μία ΠΑΕ να βλέπει παντού αδικία και ο προπονητής της μιλώντας ποδοσφαιρικά να αποδέχεται πως η ευθύνη του αποκλεισμού είναι δικιά τους.
Μιλάμε για σφαγές σε παιχνίδι που έγινε τέσσερα τετ α τετ από την πλευρά τους. Σφαγή είναι όταν δεν περνάς το κέντρο. Ας ρωτήσουν τον Σπάθα να τους πει.
το αφραγκουζο μου αρεσε ,καλο ,θα το λεω να γελαω .
ο βαζελος οντως το χει και λιγο καραμελιτσα ,οταν χανει μια παγκοσμια συνομωσια ενα πραγμα ......ο παοκ εχει σκασει φραγκα και εχει κανει ομαδα????????οχι ακομα , θρυλιζεις gant
Τον Σπαθα μπρρρρρρρ ,ξουΟΥΟΥΟΥ μαυρογατα
Ο ΠΑΟΚ φετος ,ηταν στις ομαδες που υπολογιζοταν για το κυπελο , ο ουζουνιδης ειπε και αλλα ..........
γενικα για να μην αδικησουμε και τον παοκ σαν ομαδα δικαιουτε ενα τιτλο , αν κερδισει την αεκ να το παρει να παει και στην επαρχια καμια κουπιτσα ρε παιδια ,
(ωχ ξεχασα την λαρισα σορρυ )
Πραγματικα αυτοι ειμαστε...
Δεν αλλαζει ο Έλληνας... δεν αλλαζει η χώρα...
Δεν εχω δει τον αγωνα... αλλα απο παιδι ημουν ΠΑΟΚ... απλα δεν πολυασχολουμαι...
Ο ΠΑΟΚ ειναι ΣΥΡΙΖΑ... ποσο με λειπει αυτο. Ο κοσμος με το μυαλο του "εδιωξε" το παλιο... κ εφερε το ΣΥΡΙΖΑ που δεν ηταν με τους παλιους λαμογιους αλλα με νεους χαχαχαχα
Απο την αλλη εμεις που σαν Παοκτσηδες τοσα χρονια θεωρουμαστε αδικημενοι κ κατηγορουμε διαιτητες κ συμφέροντα ειμαστε ετοιμοι να στρογγυλοκαθισουμε στην ιδια καρεκλα κ να πανυγιρισουμε παρόμοιους τιτλους κ επιτυχιες... εθελοτυφλοντας κ εμεις.
Στην ιδια μοιρα κ οι Ολυμπιακοί κλπ που ψαχνουν την παραμικρή αφορμη ατασθαλιας για να δικαιολογησουν τις δικες τους τα τελευταια 20 χρονια.
Το ποδοσφαιρο τουλαχιστο το ελληνικο εξυπηρετεί διαφορα πραγματα... αλλα ενα απο αυτα δεν ειναι η ισονομια, ο επαγγελματισμος, το θεαμα.
Με τετοιες νοοτροπιες οχι το ποδόσφαιρο δε θα παει μπροστα... αλλα ουτε η χωρα.
Παλι εκτός θεματος ειμαι χαχαχαχα
chrisgiapz3 (29-04-17), doctore (29-04-17), LEONIDASKAL (29-04-17), vded (02-05-17)
Νομιζω οτι εισαι εντος
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είσαι πράγματι εκτός θέματος Βαγγέλη, γιατί βλέπεις παντού φαντάσματα του συριζα.
Βρε κ. Γιώργο... (αν και θα τα πούμε και στον καφέ) ... αν , λέμε αν (ασχέτως κόμματος ) χαριζόταν τα πρόστιμα από τα χρέη του Ολυμπιακού , του Παναθηναικού , της ΑΕΚ κλπ ... σημαία δε θα το είχαμε κάνει ;;; Βγήκε μία ρύθμιση (ασχέτως αν εγώ συμφωνώ μαζί της ή όχι) , μας βόλεψε... και γλίτωσε η ομάδα ένα σορό χρήματα....
Δεν με ενοχλεί το κόμμα... με ενοχλεί ότι όπως γινόταν παλιά, με τα άλλα κόμματα και τη διαπλοκή , συνεχίζετε και σήμερα με νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση ... σαν να γυρίσαμε 20-30 χρόνια πίσω...... Ε δεν είναι ούτε για να καυχιόμαστε ούτε για να πανηγυρίζουμε.
Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ για εμένα... είναι όντως φάντασμα και συνέχεια του παλιού ΠΑΣΟΚ .... με ότι αυτό συνεπάγεται... για τον καθένα.