Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 10

Θέμα: Συναγερμος Ε46 NASAR 997 Δεν Αφοπλιζει

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dante44 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικα πηρα τηλεφωνο στην
    ihosynthesi.gr
    Μπιζανίου 4, Μεταμόρφωση
    Τ.Κ.: 14451, Ν. Αττικής
    Τηλ.: (+30) 210-2842481
    Fax: (+30) 2102822430
    Ωράριο λειτουργίας 09:00-20:00
    Email επικοινωνίας: gakm4@otenet.gr - info@ihosynthesi.gr

Μου ειπε πως δουλευε με αυτην την εταιρια και οτι γνωριζει μου ειπε οτι θελει ξανα προγραματισμο ο συναγερμος αλλα δεν μου ειπε τον τροπο που μπορω να τον κανω...
    Μου ειπε να παω σε εναν ηλεκτρολογο αυτοκινητων και να τον παρω τηλεφωνο να μ στειλει τις οδηγιες με Φαξ και οταν επεμενα να μου πει τον τροπο επεμενε να παω στον ηλεκτρολογο!
    Tελικά είσαι τυχερός απ'οτι φαίνεται Μακάρι όλα να πάνε καλά!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Tελικά είσαι τυχερός απ'οτι φαίνεται Μακάρι όλα να πάνε καλά!
    Πηγα σημερα στον ηλεκτρολογο μου και του εδωσα να παρει τηλεφωνο στην Ιχοσυνθεση στην Αθηνα ο κυριος εκει οπως και σε εμενα φανηκε να θελει να εξυπηρετησει αλλα και να μην θελει μου ειπε ο ηλεκτρολογος μου οτι του ειπε σε καποια φαση της συνομιλιας οτι ειχε και πολυ δουλεια (λες και εμεις σπαμε καρυδια ολη μερα και δεν εχουμε δουλεια) οπως ακριβως μου ειπε και σε εμενα με λιγα λογια ο ηλεκτρολογος μου δεν εβγαλε ακρη και ετσι πηρα το αμαξι πισω οπως ητανε
    Εν ολιγης η δουλεια μου ειναι μηχανικος αυτοκινητων με τα ηλεκτρολογικα τα παω σχετικα καλα αλλα δεν ηθελα να βαλω χερι στο αμαξι μιας και δεν μου εχει προκυψει ποτε προβλημα με τον συναγερμου αλλα επειδη σπαστικα με τον μ****α στην ηχοσυνθεση ειπα να τον βαλω χερι.Ανοιξα την μοναδα της σειρηνας αυτη που εχει πανω το κλειδακι και επληνα την πλακετα της 2 φορες με Σπρευ επαφων και μια οδοντοβουρτσα καλα την συνδεσα ξανα πανω στο αμαξι και ο συναγερμος δουλευει ξανα σαν να μην υπηρχε ποτε προβλημα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dante44 : 21-03-17 στις 18:03

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP