Well done mr Alex!!!
Αναμενουμε εντυπωσεις και συγκρισεις οπως και δηποτε!
Υγ :Πως και πας κατευθειαν για upgrade χωρις να δεις πρωτα τι μολογα το οχημα;
να χεις και ενα μετρο συγκρισης κιολας...
Well done mr Alex!!!
Αναμενουμε εντυπωσεις και συγκρισεις οπως και δηποτε!
Υγ :Πως και πας κατευθειαν για upgrade χωρις να δεις πρωτα τι μολογα το οχημα;
να χεις και ενα μετρο συγκρισης κιολας...
τούρμπο και πράσινα άλογα
alexm (11-01-17)
Και αυτοί που έχουν 116 η 316 τα γουστάρουν και τα έχουν και μπορούν να έχουν άποψη για το κάθε Εvo.Ειναι διαφορετικης φιλοσοφίας αυτοκίνητα και όχι άμεσα συγκρίσιμα .Συγκρινε καλύτερα π.χ το lancer 1.6 με το 316i f30....Η μήπως θες να μου πεις ότι έκανα μ@λ@κια που πήρα με 60000e το Ε60 αντί για το τότε evo3? 4? 5?( ποιο ήταν το 2005)Η μήπως δεν τα έφτανε η αλεπού......(για μήνυμα koyotte)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη E60_Arkadia : 11-01-17 στις 17:19
Καλοτάξιδο Άλεξ!!!
Την μεμβράνη μην ξεχνάς να του βάζεις![]()
Καλοτάξιδο και καλή ευκολία σε όσα upgrades θα του κάνεις μηχανολογικά και λοιπά που σίγουρα δεν θα είναι λίγα!![]()
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
alexm (11-01-17)
Φιλική σύσταση: Μην ξανοίγεσαι...
Απο στάση με 2ο στάδιο στο Μήτσου, μέχρι τα 200 υποψιάζομαι οτι θα βλέπεις τις εξατμίσεις του EVO και δεν ξέρω αν θα μπορείς να διαβάσεις ευδιάκριτα την λέξη evolution
Ας μιλήσει κι ο Φώτης που αντιλαμβάνομαι οτι έχει άποψη (κι απο EVO) αλλά δεν τον βλέπω να σχολιάζει.
![]()
alexm (11-01-17)
Καλορίζικο και καλοταξιδο να είναι! Ευτυχώς είμαι από τους τυχερούς που έστω και μια φορά το είδα από κοντά το καλοκαίρι στη συνάντηση!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
alexm (11-01-17)
alexm (11-01-17)
Άλεξ μου συγχαρητήρια! Καλορίζικο και καλοτάξιδο! Απ'όταν μιλήσαμε στο τηλ. ήμουν βέβαιος ότι η στιγμή που θα το πάρεις δεν θα αργούσε
Mε ούτε 30.000 χιλιόμετρα και με δείγμα το γούστο σου, σίγουρα μιλάμε για αμάξι άστρωτο και σε τέλεια κατάσταση
Με το καλό το ανέβασμα στα στάδια! Have fun!![]()
![]()
alexm (11-01-17)