Σελίδα 23 από 31 ΠρώτηΠρώτη ... 132122232425 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 221 έως 230 από 307

Θέμα: Μ5

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η μετά Μ5 εποχή αρχίζει και παίρνει σάρκα και οστά...
    Σήμερα ήρθα σε συμφωνία με τον συντοπίτη μου για την αγορά του αυτοκίνητου.
    Το μιτσου είναι αγορασμένο το τέλος του 2010 από τον αντιπρόσωπο της Πάτρας, είχε από την 1/1/2014 κατατεθειμένες πινακίδες και έχει διανύσει 29012 χλμ.
    Ο πωλητής δεν είχε σε αγγελία το αυτοκίνητο, δεν καιγόταν να το πουλήσει (γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας και πολύ δύσκολος άνθρωπος επικοινωνιακά), εάν όμως του έπεφτε κάποια καλή προσφορά το συζητούσε...
    Ήταν πολύ δύσκολη περίπτωση από οικονομικής άποψης, είχε καταλάβει ότι το θέλω και δεν έκανε πίσω με τίποτα!!
    Ένας κοινός φίλος και πελάτης μου ανάλαβε να τον συνεφέρει... λίγο, κάτι κατάφερε μπορω να πω στο τελος, άλλα όχι τίποτα σπουδαία πράγματα...
    Το κακό με αυτά τα τουτου είναι πολύ δύσκολο να τα βρεις μαμά..., τα Χ αρια μάλιστα είναι γενικά ποιο δύσκολα γιατί πουλήθηκαν λίγα σε σχέση μα τα προηγούμενα μοντέλα.
    Στην τελική την έπεσα..., πούλησα ακριβά και αγόρασα ακριβά!!!
    Το αυτοκίνητο έχει εξοφληθεί, έχω όλα τα κλειδιά του και τα απαραίτητα χαρτιά της μεταβίβασης, θα πάω σαν καλό παιδάκι... μέχρι το τέλος της εβδομάδας άντε το αργότερο αρχές της άλλης να πληρώσω 741,15 ευρα για τα τελη του 2017 (βάσει ρύπων 241CO2 g/km Χ 3.05) και να γίνει η μεταβίβαση.

Υ.Γ: υπήρχε ενα άλλο ένα ίδιο αυτοκίνητο εδώ στην Πάτρα με σαφώς καλύτερη τιμή και με 1000 περίπου χλμ λιγότερα, η απόφαση όμως είναι συνειδητή!!!
    Kαλοταξιδο!!!

και φυσικα καιρου επιτρεποντος...

2. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

alexm (11-01-17)

Περιοχή
    Μακεδονία
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλορίζικο!!

From my Redmi Note 2 via Tapatalk
    VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater

4. The Following User Says Thank You to topmar For This Useful Post:

alexm (11-01-17)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλορίζικο, καλοτάξιδο και να το χαρείς όσο περισσότερο μπορείς φίλε Αλεξ!!!

6. The Following User Says Thank You to tasos.kamv For This Useful Post:

alexm (11-01-17)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καλοταξιδο Αλεξη. Ενα εξαιρετικο αυτοκινητο που πιστευω οτι θα το χαρεις πολυ παραπανω απο το προηγουμενο. Πουλησες και αγορασες απο τον αφρο, οποτε ολα καλα (αν και μεταξυ μας ποτε δεν πιστευα οτι θα αγοραζες κατι απο τον πατο επειδη ειναι φθηνοτερο)

Καλες Βολτες!

8. The Following User Says Thank You to turbodog For This Useful Post:

alexm (11-01-17)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Να εξηγήσω λίγο τι εννοώ με το συνειδητά.
    Δεν υπήρχε καμία μα καμία περίπτωση να μην πάρω άλλο αυτοκίνητο από την στιγμή που έφυγε... αυτό που είχα, είναι το χόμπι μου και όσο μπορώ και αντέχω θα το κάνω.
    Κατά την άποψη μου η ζωή είναι λίγη άσχετα από το πόσο διαρκεί και τα σάβανα.. δεν έχουνε τσέπες!!!
    Το πρόβλημα ήταν στο τι θα πάρω και όχι αν θα πάρω.
    Το τι θα πάρω δεν είχε για έμενα καμία σχέση με το τι είχα πριν, ήθελα άπλα να είναι κάτι λίγο δυνατό και να μπορώ να το ευχαριστηθώ οδηγικά.
    Απόψεις του στυλ "από εκείνο σε αυτό είναι κατάντια", προσωπικά τις έχω γραμμένες εκεί δεν πιάνει... μελάνι και έχω εξηγήσει σε προηγούμενα ποστ το λόγο, θα κορόιδευα όμως τον εαυτό μου εάν δεν παραδεχόμουν ότι το προηγούμενο αυτοκίνητό μου καλώς- κακώς έχει αφήσει κάποια κατάλοιπα...
    Ήθελα το νέο τουτου μου να πληροί κάποια στάνταρ που για έμενα τα θεωρώ απαραίτητα!!!
    Κάποια στιγμή για να είμαι ειλικρινής ξέφυγαν... λίγο οι σκέψεις, αλλά ευτυχώς όχι για πολύ...
    Είχα πλέον ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου ότι πάνω από 2000 κυβικά δεν υπάρχει τίποτα για έμενα, και έψαχνα για αυτό το κάτι που θα μου κάνει το κλικ.
    Κοίταξα να αγοράσω καινούργιο το sti της subaru, όπως και το focus rs, το μεν πρώτο θα κάνει τον Απρίλιο που μας έρχεται face lift, το δεύτερο δεν μου καθόταν καλά στο μάτι εξωτερικά.
    Δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές σε αυτά τα κυβικά για κάτι λίγο ιδιαίτερο..., κατά την γνώμη μου το evo σε αυτή την κατηγορία είναι μια καλή περίπτωση, άλλα δεν πωλείται καινουργιο.
    Πάμε λοιπόν είπα να βρούμε ένα evo, που είναι άβαφο, αγρατσουνιστο μέσα-έξω, σύγχρονο τεχνολογικά και όσο το δυνατόν λιγότερο κυνηγημένο!!!
    Άρχισα να κοιτάω για 9αρι, τιμές στο θεό... και όλα 3ο-5ο-6ο-106ο στάδιο και πάνω, μοτέρ ίδιο από το 1997 εποχής evo 5 και καρότσα απο το το 2002-3 evo 7!!!
    Καλό evo το IX για κάποιους, ακόμα καλύτερο το VI Tommi Makinen για κάποιους άλλους, όχι όμως για έμενα, η τεχνολογία πάει μπροστά και όπως έχω ξαναπεί, καλό το M5 V10 άλλα M5 F10 είναι αρκετά καλύτερο παντού εκτός από τον ήχο!!!
    Απορρίπτω την περίπτωση του IX και αρχίζω να κοιτάω για Χ, 43% καλύτερο αυτοκίνητο κοινά αποδεκτά σε όλους τους τομείς από το IX και σαφώς ποιο σύγχρονο αυτοκίνητο μέσα-έξω.
    Δεν έχει λέει το 10 την αξιοπιστία του 9 στο μοτέρ όταν το πας 950 άλογα..., έχει όμως σύγχρονο αλουμινένιο μπλοκ - σφυρήλατα πιστόνια - ξηρό καρτερ - αισθητήρα βροχής/φώτων - ξένον - πλυστικά φανών - cruise control - airbag φουλ ακόμα και για τα γόνατα του οδηγού και πολλά άλλα που οι κάτοχοι των προηγούμενων evo δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξή τους.
    Είχα καταλήξει οριστικά πλέον στο ποιο θα είναι το νέο μου αυτοκίνητο, εφόσον φυσικά το έβρισκα στην κατάσταση που ήθελα και συμφωνά πάντα με τα δικά μου στάνταρ!!!

Το αυτοκίνητο βρέθηκε και το νέο πρότζεκτ ξεκινάει από αύριο, θα γίνει 2 στάδιο και ήδη έχουν αγοραστεί αρκετά από τα πράγματα που απαιτούνται!!!
    Σκοπός μου είναι, σε συνεννόηση πάντα με τον προγραμματιστή, να φτιάξουμε ένα αυτοκίνητο χρηστικό, με καλή ροπή από χαμηλά που να κρατάει την δύναμή του σε όσο ποιο μεγάλο φάσμα στροφών γίνεται.
    Δεν με απασχολήσει εάν μπορεί να βγάλει 10-20 hp παραπάνω, του έχω δώσει να καταλάβει ότι θέλω ασφάλεια για το μοτέρ και γραμμικότητα.
    Τα στάδια εξέλιξης στο 10αρι είναι συγκεκριμένα, όλοι οι μεγάλοι βελτιωτικοί οίκοι που ασχολούνται με τέτοια αυτοκίνητα ανά το κόσμο χρησιμοποιούν πάνω-κάτω τα ίδια πράγματα ανά στάδιο και όλο το θέμα το δένει ο προγραμματιστής!!!
    Ο πρώτος διδάξας φυσικά είναι η Αγγλία οπού ο εκεί εισαγωγέας με την έγκριση της mitsubishi corporation japan είχε και ιδικές εκδόσεις FQ 330-360-400, τις οποίες οι βελτιωτικοί οίκοι τις εξέλιξαν ακόμα περισσότερο στην συνέχεια.
    Το δεύτερο στάδιο θέλει αρκετά πράγματα και αν πας σε επώνυμα και αρκετά ευρώ μπορώ να πω!!!
    Έχω αγοράσει ήδη τα περισσότερα και κάποια εξτρά που μου ζήτησε ο προγραμματιστής θα αγοραστούν μέσα στην εβδομάδα.

συνεχιζεται...

10. The Following 32 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

A8hnaios (12-01-17), alexk (11-01-17), aristent (11-01-17), BILL007 (11-01-17), Bitz (11-01-17), chrisgiapz3 (21-01-17), deepBLUE (11-01-17), Dimimav (11-01-17), doctore (11-01-17), fotis (11-01-17), gant (11-01-17), giannis z3 (11-01-17), isou (11-01-17), Leonidas_E39 (11-01-17), Lykouras (11-01-17), menios (11-01-17), Moufas E46 (11-01-17), nikos valvetronic (13-01-17), Panos 316T (11-01-17), pilot (11-01-17), Ptboul (13-01-17), sheriff (14-01-17), Skyline_IS (18-01-17), TakisKal (11-01-17), Thomelef (12-01-17), topmar (11-01-17), vagmag (11-01-17), VanVIC (11-01-17), Vassilis ///M (11-01-17), wheelman (11-01-17), zaharias (11-01-17), Βασιλης (18-01-17)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλοταξιδο Αλεξη. Ενα εξαιρετικο αυτοκινητο που πιστευω οτι θα το χαρεις πολυ παραπανω απο το προηγουμενο. Πουλησες και αγορασες απο τον αφρο, οποτε ολα καλα (αν και μεταξυ μας ποτε δεν πιστευα οτι θα αγοραζες κατι απο τον πατο επειδη ειναι φθηνοτερο)

Καλες Βολτες!
    Δημήτρη και το άλλο πολύ καλό είναι και καμιά σχέση με πάτο, άπλα αυτό που πήρα είναι καλύτερο για τα δικά μου δεδομένα...
    Η διαφορά στην τιμή ήταν αισθητή... και δεν ξέρω ακόμα και τώρα αν έπραξα σωστά.
    Αυτό είπε το μέσα μου, αυτό έκανα!!!

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μπράβο! Καλοτάξιδο(ποτέ δεν κατάλαβα την ευχή ''καλοΡΙΖΙΚΟ'' σε αυτοκίνητο!) καλόστριφτο και καλόστιφτο!

Ελπίζω να το φέρεις Σέρρες και 2ο στάδιο να σε τρυπήσω!!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

13. The Following 3 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

alexm (11-01-17), chrisgiapz3 (21-01-17), Thomelef (12-01-17)

Rides
    0

Προεπιλογή

Καλοταξιδο!Φοβερη επιλογη!

15. The Following User Says Thank You to lam1234 For This Useful Post:

alexm (11-01-17)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αγαπητέ Αλέξη,

Σου ευχομαι ευχάριστα και διασκεδαστικά χιλιόμετρα με το νέο σου απόκτημα !
    Προφανώς το συγκεκριμένο θα το χαρείς πιο πολύ στο δρόμο σε σχέση με την προηγούμενη αμαξάρα και με την λογική αυτή σου ευχομαι να το απολαυσεις μέχρι το μεδούλι !
    Δεν ξέρω αν πλεον τα διάφορα mitsu/evo-fans.gr/com forum/club σου μειώσουν την παρουσία σου "εδώ" αλλά να ξέρεις οτι ασχέτως του τί θα οδηγείς, προσωπικά τουλάχιστον νιώθω τυχερός για την γνωριμία μας και θα χαίρομαι με τη χαρά σου.

Keep Driving !

Y.Γ.: Παρατηρώ οτι με τον καιρό, πολλοί BMWfans το γυρίζουμε, προφανώς και κυρίως λόγω των καταστάσεων, σε "άλλα" αλλά θέλω να πιστευω οτι είτε διατηρούμε και κάποιο BMW στην κατοχή μας ή σε φωτογραφίες παρελθόντος, η BMW θα είναι πάντα στην καρδιά μας. Υγεία να έχουμε και "εχει ο καιρός γυρίσματα" , προς το καλό ευχομαι και ελπίζω.

17. The Following 5 Users Say Thank You to VanVIC For This Useful Post:

alexm (11-01-17), chrisgiapz3 (21-01-17), deepBLUE (11-01-17), giannis z3 (11-01-17), Ptboul (13-01-17)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλα χιλιόμετρα με το "νεο" οπλο Αλεξη μιλησε η διαισθηση σου εν προκειμένω στην αγορα !
    Με το καλο η ανοδος στην πιστα !

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

19. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

alexm (11-01-17), Leonidas_E39 (11-01-17)

Σελίδα 23 από 31 ΠρώτηΠρώτη ... 132122232425 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP