Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
εγώ λέω να βάλεις μια καλή ανάρτηση και να τις αφήσεις τις αντιστρεπτικές για την ώρα.

επίσης να έχεις κατά νου πως σε κανονικές συνθήκες το αμάξι δεν θα δουλεύει σωστά όσων αφορά την καθημερινή του χρήση. ένα αμάξι τραπέζι δεν έχει την κατάλληλη απόσβεση στο στρίψιμο και φρενάρισμα σε κανονικούς δρόμους. μπορεί ναι μεν το αμάξι να θεωρείτο "στημένο" , αλλά θα έχει λάθος στήσιμο για χρήση δρόμου.

με τις αντιστρεπτικές αυτό που αλλάζεις είναι οι κλήσεις του αμαξώματος όταν αυτό στρίβει. για χρήση δρόμου οι μαμά του Μ3 είναι παραπάνω απο καλές. εγώ στο δικό μου δεν σκέφτηκα ούτε μια φορά να τις αλλάξω, έχοντας οδηγήσει του Νίκου το Μ3, του Μάνου και του Χριστόφορου που και τα 3 έχουν πιο ενισχυμένες αντιστρεπτικές.

άλλαξε μια ανάρτηση, φτιάξτην στα μέτρα σου και όχι με νούμερα που λέει ο καθένας και δες πως πάει. ξεκίνα απο μια βάση λογική σε νούμερα όσων αφορά κάμπερ/ύψος/σκληρότητα, μάθε τι επίδραση έχει στο αμάξι σου το καθένα, μάθε τον τρόπο οδήγησης σου και κάνε μετά αντίστοιχες αλλαγές.

κάνε αυτά και μετά κρίνε αν η αλλαγή αντιστρεπτικών είναι έξοδο που αξίζει, ή πεταμένα λεφτά.
Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
επίσης τις διαμέτρους μην τις λαμβάνεις καθόλου υπόψιν σου. να λάβεις υπόψιν σου όλο το ποστ του Βαγγέλη πιο πάνω. ακριβώς όπως τα λέει είναι. όντας κούφια η αντιστρεπτική του csl παίζει να είναι το ίδιο πράγμα με τις άφτερ μάρκετ που είναι 6 δέκατα πιο λεπτές. το πιο σημαντικό όλων είναι το ότι δεν πρόκειται ποτέ να μπορέσεις να φτάσεις το setup του αυτοκινήτου σου κοντά στο csl για τους λόγους που εξήγησε ο Βαγγέλης πιο πάνω.

τέλος, το Μ3 δεν υποστρέφει. είναι από τα λίγα αυτοκίνητα που έχουν αυτό το πρόβλημα. θα υποστρέψει σε εντελώς λάθος χειρισμό, δλδ να φρενάρεις σε πολύ λάθος σημείο, με πολύ λάθος πάτημα του φρένου. αν φρενάρεις στο σωστό σημείο, το Μ3 θα κάνει τη δουλειά σωστά. αυτά που λένε στην Αμερική μπορεί να είναι σωστά, αλλά σκέψου πως οι Αμερικάνοι έχουν τάπητες ίδιους με τον τάπητα των Σερρών. όχι το δικό μας το σαπούνι.
Δεν πειραζω τιποτα Θωμα προς το παρον.. ουτε αντιστρεπτικες, ουτε αναρτηση..
Οπως ειπα δεν το θελω κι εγω απολυτο.. ανετο, φιλικο και παιχνιδιαρικο μ'αρεσει..
Απλα θα ηθελα ενα κλικ πιο κατω χαμηλωμα αποτι ειναι τωρα με τη schnitzer αλλα να μην γινει το αμαξι κουτσουρο.. και (αν γινεται) να μειωσω λιγο τις κλισεις (νομιζω οτι ηταν καλυτερα τα Β6 σε αυτον τον τομεα)..
Πρωτα ο θεος μετα τη πιστα θα ασχοληθω με την αναρτηση να δω τι επιλογες εχω..
Ευχαριστω για την απαντηση φιλε.

Θα παιξω με τις πιεσεις τον ελαστικων και με την ευθυγραμμιση.. (μιας και το ανεφερα για τι πιστα τι πιεσεις δουλευετε?)

Σκεφτομαι για μπροστα να το παω -2 camber και toe in 0.05 ανα τροχο και πισω -1.8 camber και toe in 0.10..