Koίταξε, δεν νομίζω ότι και να τον "τραμπουκίσεις" θα γίνει κάτι. Τσάμπα θα χάσεις το χρόνο σου, έτσι πιστεύω...
Σίγουρα το κόστος θα αυξηθεί πολύ, αλλά αν ήμουν στη θέση σου θα κατέβαζα για ρεκτιφιέ, ούτε "τρίχα", ούτε φλάτζες και εικασίες.
Koίταξε, δεν νομίζω ότι και να τον "τραμπουκίσεις" θα γίνει κάτι. Τσάμπα θα χάσεις το χρόνο σου, έτσι πιστεύω...
Σίγουρα το κόστος θα αυξηθεί πολύ, αλλά αν ήμουν στη θέση σου θα κατέβαζα για ρεκτιφιέ, ούτε "τρίχα", ούτε φλάτζες και εικασίες.
Diamantis jcw (30-12-16)
Πολύ καλά και πολύ σωστά τα λες ..έδωσα 20000€ να δωσω και 4000τουλαχιστον ακόμα και μα έχω ένα άμαξι που έχει λυθεί όλο και έχει δεθεί στο χέρι και μετά από λίγο να μου αρχίσει πάλι κανα (μπεκ,κανα πολλαπλασιαστή)όπως σε όλους εδώ μέσα δεν είμαι διατεθειμένος να δουλεύω για αυτό ούτε να ταλαιπωρούμε και να ασχολουμε συνέχεια..το πήρα με την προοπτική της ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ BMW‼‼αν δεν μπορεί να μου την προσφέρει που βάζω μέσα το παιδί μου θα το τραβήξω όσο πάει προς καθε διαδρομή..οι εποχές είναι πολύ δύσκολες για ολους μας για να πληρώνονται τέτοια γ@....κα....
Sent from my iPhone using Tapatalk
BILL007 (30-12-16)