Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 63

Θέμα: Πρόβλημα εκκίνησης Bmw Ε93

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Έχει αρπάξει "τρίχα"πάνω στο κορμό που για να γίνει σωστή δουλειά και να είναι 1000% σίγουροι πρέπει να γίνει ρεκτιφιέ ...αλλιώς υπολογίζουν ότι μα τι πλανισμα από το καπάκι θα πατήσει μια λίγο ποιο χοντρή φλάντζα και θα καλύψει αυτή την τρίχα ..λίγες οι πιθανότητες να ξαναγίνει αλλά υπάρχουν !και αυτό είναι που με αγχώνει και δεν ξερω τι ν κάνω !

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. The Following User Says Thank You to Diamantis jcw For This Useful Post:

BILL007 (30-12-16)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Diamantis jcw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχει αρπάξει "τρίχα"πάνω στο κορμό που για να γίνει σωστή δουλειά και να είναι 1000% σίγουροι πρέπει να γίνει ρεκτιφιέ ...αλλιώς υπολογίζουν ότι μα τι πλανισμα από το καπάκι θα πατήσει μια λίγο ποιο χοντρή φλάντζα και θα καλύψει αυτή την τρίχα ..λίγες οι πιθανότητες να ξαναγίνει αλλά υπάρχουν !και αυτό είναι που με αγχώνει και δεν ξερω τι ν κάνω !

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Diamantis jcw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σίγουρα μετά από αυτό που έπαθα το έχω στην λίστα μου ...το θέμα είναι τώρα τι γίνεται ...να πάω να γίνω τραμπούκος στον μαντρα ;(που δεν θα αλλάξει Τπτ)1 μήνα έχω το αμάξι ...

Koίταξε, δεν νομίζω ότι και να τον "τραμπουκίσεις" θα γίνει κάτι. Τσάμπα θα χάσεις το χρόνο σου, έτσι πιστεύω...

Σίγουρα το κόστος θα αυξηθεί πολύ, αλλά αν ήμουν στη θέση σου θα κατέβαζα για ρεκτιφιέ, ούτε "τρίχα", ούτε φλάτζες και εικασίες.

4. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

Diamantis jcw (30-12-16)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Koίταξε, δεν νομίζω ότι και να τον "τραμπουκίσεις" θα γίνει κάτι. Τσάμπα θα χάσεις το χρόνο σου, έτσι πιστεύω...

Σίγουρα το κόστος θα αυξηθεί πολύ, αλλά αν ήμουν στη θέση σου θα κατέβαζα για ρεκτιφιέ, ούτε "τρίχα", ούτε φλάτζες και εικασίες.
    Πολύ καλά και πολύ σωστά τα λες ..έδωσα 20000€ να δωσω και 4000τουλαχιστον ακόμα και μα έχω ένα άμαξι που έχει λυθεί όλο και έχει δεθεί στο χέρι και μετά από λίγο να μου αρχίσει πάλι κανα (μπεκ,κανα πολλαπλασιαστή)όπως σε όλους εδώ μέσα δεν είμαι διατεθειμένος να δουλεύω για αυτό ούτε να ταλαιπωρούμε και να ασχολουμε συνέχεια..το πήρα με την προοπτική της ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ BMW‼‼αν δεν μπορεί να μου την προσφέρει που βάζω μέσα το παιδί μου θα το τραβήξω όσο πάει προς καθε διαδρομή..οι εποχές είναι πολύ δύσκολες για ολους μας για να πληρώνονται τέτοια γ@....κα....

6. The Following User Says Thank You to Diamantis jcw For This Useful Post:

BILL007 (30-12-16)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP