Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 63

Θέμα: Πρόβλημα εκκίνησης Bmw Ε93

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panagiotise46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ίσως και λόγω εορτών θα μπορούσαμε να το δούμε και από μία θετική πλευρά. Ό,τι πρόβλημα θα μπορούσε να βγάλει το αυτοκίνητο, τώρα έχει αλλαχτεί, οπότε είναι σαν καινούριο και πλέον ησυχάζεις. Από εδώ και πέρα θα το χαρείς και θα το ευχαριστηθείς!!!!!
    Ότι περιέγραψα ότι αλλάχτηκε ήταν κατά την δοκιμή και ξαναμπήκαν τα δικά μου !αν ήταν δυνατόν να είχαν πληρωθεί ολα μαζί (πολλαπλασιαστες,μπεκ,αντλ α )..η διάγνωση είναι φλάντζα κεφαλής όπως είπα δεν υπάρχει θετική πλευρά γιατί μάλλον έχει αρπάξει και το μπλοκ ελάχιστα ,θέλει καινουρια κολαουζα διότι 3 βίδες έμειναν τα σπείρωματα μέσα η ζημια κοστολογείται πάνω από 1000€ άρα μόνο θετικές σκεψεις δεν μπορείς να κανείς ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Diamantis jcw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ότι περιέγραψα ότι αλλάχτηκε ήταν κατά την δοκιμή και ξαναμπήκαν τα δικά μου !αν ήταν δυνατόν να είχαν πληρωθεί ολα μαζί (πολλαπλασιαστες,μπεκ,αντλ α )..η διάγνωση είναι φλάντζα κεφαλής όπως είπα δεν υπάρχει θετική πλευρά γιατί μάλλον έχει αρπάξει και το μπλοκ ελάχιστα ,θέλει καινουρια κολαουζα διότι 3 βίδες έμειναν τα σπείρωματα μέσα η ζημια κοστολογείται πάνω από 1000€ άρα μόνο θετικές σκεψεις δεν μπορείς να κανείς ..

πάλι καλά και είσαι και τυχερός που βρήκες κάποιον που δέχτηκε να στα αλλάξει δοκιμαστικά και μετά να τα ξαναβγάλουν και να τα πάρουν πίσω! πρώτη φορά το ακούω...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Cobalt : 30-12-16 στις 09:32

3. The Following User Says Thank You to Cobalt For This Useful Post:

Diamantis jcw (30-12-16)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Cobalt Εμφάνιση μηνυμάτων
    πάλι καλά και είσαι και τυχερός που βρήκες κάποιον που δέχτηκε να στα αλλάξει δοκιμαστικά και μετά να τα ξαναβγάλουν και να τα πάρουν πίσω! πρώτη φορά το ακούω...
    Τι ακούς πρώτη φορά ;Εγω πηγα το αμάξι με μια συγκεκριμένη βλαβη ..αφού το αμάξι συνεχίζει να ρεταρει κατά την αλλαγή των πολλαπλασιαστων η της αντλίας υψηλής πχ υπήρχε περίπτωση να τους πληρώσω ενώ η βλαβη δεν είχε διορθώθει;;;

5. The Following 2 Users Say Thank You to Diamantis jcw For This Useful Post:

george.x82 (30-12-16), topmar (30-12-16)

Rides
    1

Προεπιλογή

κ όμως... συνηθως αλλάζουν προληπτικά κάποια πράγματα πολλές αντιπροσωπείες ή πάνε by the book και μετά δεν στα ξαναβγάζουν.
    το ξέρω και απο Honda, suzuki και BMW

7. The Following User Says Thank You to Cobalt For This Useful Post:

Diamantis jcw (30-12-16)

Rides
    0

Προεπιλογή

κ όμως... συνηθως αλλάζουν προληπτικά κάποια πράγματα πολλές αντιπροσωπείες ή πάνε by the book και μετά δεν στα ξαναβγάζουν.
    το ξέρω και απο Honda, suzuki και BMW
    Κακως τι δέχεστε φίλε μου ..δεν αλλάζουμε προληπτικά πολλαπλασιαστες και αντλία πχ ακόμα και μπεκ από την στιγμή που λειτουργούν σωστά ..και ειδικά οταν μιλάμε για κοστος από 300 έως 1500€ !ειναι δυνατόν να μου αλλάξουν αντλία υψηλής από την στιγμή που λειτουργεί σωστά και ακόμα και με την καινουρια συνεχίζει να ρεταρει "προληπτικά ";2016 έχουμε ο κόσμος δεν έχει να φάει και εμεις πιθανολογούμε με την τσέπη του πελάτη ..λάθος ..

9. The Following User Says Thank You to Diamantis jcw For This Useful Post:

topmar (30-12-16)

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Τι ακούς πρώτη φορά ;Εγω πηγα το αμάξι με μια συγκεκριμένη βλαβη ..αφού το αμάξι συνεχίζει να ρεταρει κατά την αλλαγή των πολλαπλασιαστων η της αντλίας υψηλής πχ υπήρχε περίπτωση να τους πληρώσω ενώ η βλαβη δεν είχε διορθώθει;;;

Όχι φίλε Cobalt συγγνώμη αλλά μη τα γράφουμε αυτά και δημόσια και τους μαθαίνετε έτσι.
    Δεν θα πω πολύ καλά έκανε ο φίλος Διαμαντής.....θα πω ότι έπραξε το ΣΩΣΤΟ!
    Συγγνώμη βρε παιδιά πως θα πληρώσεις τον μάστορα αφού δεν έκανε δουλειά, δεν βρήκε την ζημιά;
    Λέω κάτι παράλογο;

Υ.Γ. Δεν φαίνεται το ποστ του Cobalt
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη george.x82 : 30-12-16 στις 10:23

11. The Following User Says Thank You to george.x82 For This Useful Post:

Diamantis jcw (30-12-16)

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Edit στο post μου παραπάνω...

Rides
    1

Προεπιλογή

Κάνε την επισκευή με το μικρότερο δυνατό κόστος και σπρωξτο σε μαντρα. Όπως και να το φτιάξεις, θα ζεις με το άγχος από δω και πέρα. Οπότε, κάνε την καρδιά σου πέτρα και προχώρα σε κάτι άλλο. Καταλαβαίνω τη στεναχώρια σου, όμως το μεταχειρισμένο είναι ζαριά και εσένα δεν σου έκατσε. Υγεία και προχωράμε! Η άλλη επιλογή είναι να κυνηγήσεις νομικά το θέμα, θα χρειαστείς δικηγόρο, πραγματογνωμοσυνη κλπ. Οπωσδήποτε θα σου κοστίσει σε χρόνο και χρήμα, οπότε τα ζυγίζεις όλα και αποφασίζεις.

14. The Following User Says Thank You to Koyotte For This Useful Post:

Diamantis jcw (30-12-16)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Koyotte Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάνε την επισκευή με το μικρότερο δυνατό κόστος και σπρωξτο σε μαντρα. Όπως και να το φτιάξεις, θα ζεις με το άγχος από δω και πέρα. Οπότε, κάνε την καρδιά σου πέτρα και προχώρα σε κάτι άλλο. Καταλαβαίνω τη στεναχώρια σου, όμως το μεταχειρισμένο είναι ζαριά και εσένα δεν σου έκατσε. Υγεία και προχωράμε! Η άλλη επιλογή είναι να κυνηγήσεις νομικά το θέμα, θα χρειαστείς δικηγόρο, πραγματογνωμοσυνη κλπ. Οπωσδήποτε θα σου κοστίσει σε χρόνο και χρήμα, οπότε τα ζυγίζεις όλα και αποφασίζεις.
    Πόλυ σωστή η σκέψη σου Koyotte..απλά ακόμα και με αυτό που έπαθα δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος ούτε θα ήθελα να μπλέξει κάποιος άλλος όπως εγω απλά για να το ξεφορτωθώ..ίσως το πάρει ενα παλικάρι από εσάς και με βρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ ....ειλικρινά είμαι σε αδιέξοδο ..

Rides
    1

Προεπιλογή

Πόλυ σωστή η σκέψη σου Koyotte..απλά ακόμα και με αυτό που έπαθα δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος ούτε θα ήθελα να μπλέξει κάποιος άλλος όπως εγω απλά για να το ξεφορτωθώ..ίσως το πάρει ενα παλικάρι από εσάς και με βρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ ....ειλικρινά είμαι σε αδιέξοδο ..

Προσωπικά, κάθε αυτοκίνητο που έχω δώσει δεν χρειαζόταν ούτε σέρβις και πάντα σε ιδιώτες. Αυτό που λέω είναι ότι όπως και να κάνεις την επισκευή οι πιθανότητες να λυθεί το πρόβλημα αν είναι ακριβή σαφώς είναι με το μέρος σου. Εντούτοις και πάλι δεν θα είσαι σίγουρος και θα τρεμεις κάθε φορά που θα βάζεις μπροστά τον κινητήρα. Ο χ μαντρας δεν ξέρεις τι θα του κάνει και που θα το δώσει. Το καλύτερο σενάριο είναι να το επισκευάσεις με μικρό κόστος και να μην σου ξαναβγάλει πρόβλημα εσένα ή σε όποιον το πάρει. Εγώ δεν θα το κρατούσα, προσωπική άποψη καθαρά, έχω σουτάρει αυτοκίνητο επειδή είχα ξενερώσει για πολύ πιο ασήμαντα θέματα, που άλλος δεν θα έδινε σημασία. Άλλες εποχές βέβαια, τώρα μετράμε διαφορετικά τα πράγματα. Σου εύχομαι να υπάρξει η καλύτερη δυνατή λύση!

17. The Following User Says Thank You to Koyotte For This Useful Post:

Diamantis jcw (30-12-16)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP