HLIAS - E36 (20-12-16), Lykouras (19-12-16), stef (19-12-16)
Ωραίες οι παροιμίες και μένα μου αρέσουν, αλλά στο δια ταύτα αν θες να κάνεις κάνα πατημα με πιο σοβαρό αυτοκίνητο από το polo 1.2 TDI και τα συναφή, ξέρεις που θα στραφείς
Αν πάλι δεν σε ενδιαφέρει να ζοριζεσαι να προσπεράσεις κάνα καλό taxi τότε παλι ξέρεις που να στραφεις
Η επιλογή σου θα είναι βάση των προτεραιοτήτων σου
στα περι αξιοπιστιας....το αναγνωσμα!
και μενα τα bmw μου δεν εχουν βγαλει θεματα γενικα....ουτε το m3...που ειχε γινει ο σαλος οτι σπανε κτλ κτλ κτλ...ουτε το 135 εβγαλε κατι οσο καιρο το εχω..αλλα δεν τα εχω και καθημερινα αμαξια..οπως εχω τα audi!αλλη καταπονηση λοιπον....
απο κει και επειτα ομως....κακιστα καθεστε και διαβαζετε τα φορα (ελληνιστι)...με τον καθε κακομοιρη...οπου πηρε στα 20 του polo dsg..καθε φαναρι κατεβαζει μεχρι και πρωτη..το σπαει με προγραματα mparba mitsos tuning....γιατι ετσι του παν οτι θα νικησει τον κολλητο του..ετερο καγκουρι με dsg..που εβαλε προγραμμα στον easy-σπασιμο....και πανε κρυφη για να τα "μετρησουν"!οταν λοιπον αυτος ο καθε τριμ@λ@κ@ς γραφει γνωμη πως να μην βγουν λανθασμενα συμπερασματα?
υγ...ο easy-σπασιμο εχει και προγραμμα με φλογα να καιει προφυλακτηρα, ειναι το λεγομενο προγραμμα ανατιναξη!
chrisgiapz3 (28-12-16), LEONIDASKAL (19-12-16), mark e92 (20-12-16)
Ποιος μιλησε για polo???
Αδερφε παρε οτι γουσταρεις και οτι σου γεμιζει την ψυχη σου. Εφοσον θα αγορασεις μεταχειρισμενα ετσι κι αλλιως ειναι ρισκο. Για μενα κοιτα να μην εχει καποιο σοβαρο στουκο και να μην εχει καποια σοβαρη μηχανικη βλαβη. Αν μπορεις να αντεξεις τα εξοδα του 320 και δεν ειναι στεναχωρια για σενα παρτο, εγω αυτο θα κανα, για Ε92 μιλαμε ετσι? Νομιζω οτι το πατημα που εχει το bmw σε συνδιασμο με την πισω κινηση θα σε κανει πολυ χαρουμενο σε σχεση με το Audi.
quattro ist fur sissies
Επειδή βλέπω οτι κάτι δεν πάει καλά στο όλο θρεντ και οι διαχειριστές ακόμα δεν έχουν μπανάρει όλους τους προλαλήσαντες, θα απαντήσω κι εγώ. Καταρχάς στο θέμα αξιοπιστίας (σαν ιδιοκτήτης τάφου με τέσσερις στρόγγυλες μπούρδες) θα πω μόνο την εξής ατάκα. Ξεκλειδώνεις την πόρτα και τα προβλήματα σου λένε καλημέρα. Αδικαιολόγητα ακριβά ανταλλακτικά, ηλεκτρολογικά (ιδίως στο μοντέλο που λες) για το ανάθεμα, εγκέφαλοι παντού με ένα τρισάθλιο σύστημα CAN το οποίο θυμίζει γυναίκα στις δύσκολες μέρες. Αν κάτι πάει στραβά, τον ήπιες. Πολλά λεφτά για το ίδιο το αμάξι σαν σύνολο που σε καμία των περιπτώσεων δεν δικαιολογείται, γιατί πολύ απλά δεν έχει να σου προσφέρει καμία απολύτως οδηγική απόλαυση (εκτός του νερού και του χιονιου και αυτό λόγω quattro) Απο εκεί και πέρα είναι εντελώς πεταμένα λεφτά. Τρεις την ώρα θα ασχολείσαι με τις επικαθίσεις στις βαλβίδες γιατί απλά οι κεφαλές είναι για κλάματα, θα σιχαθείς να αλλάζει κολλάρα επιστροφών γιατί όλα σχεδόν περνάνε δίπλα απο την τουρμπίνα, και φυσικά θα ανακαλύψεις πόσο θρήσκος είσαι, όταν μετά απο κάθε πρόστυχο πάτημα διαρκείας θα προσεύχεσαι να μην έχει ραγίσει στο πορτάκι της η αηδία η τουρμποπολλαπλή... Με άλλα λόγια, πάνε χτύπα την ατμόσφαιρα και άσε τα σεσουάρ.... Πιο αξιόπιστο θα σου βγει ένα LADA Niva παρατημένο μια 20ετία, παρά αυτό το κομοδίνο....
ΥΓ. Δεν συζητάω καν το ενδεχόμενο του να θελήσεις να το βελτιώσεις γιατί απλά θα κλάψω απο τα γέλια. 15 χρόνια που ασχολούμαι ΜΟΝΟ με βαγκ έχω πολύ καλή άποψη απο όλες τις οπτικές γωνίες και όσοι με ξέρουν μπορούν να στο επιβεβαιώσουν.
ΥΓ2 Παρακαλώ οι διαχειριστές να προβούν στα αναγκαία ban...
aristent (31-12-16), BILL007 (26-12-16), bmw-318is (25-12-16), chrisgiapz3 (28-12-16), HLIAS - E36 (27-12-16), Konstantinos E60 (27-12-16), LEONIDASKAL (28-12-16), Leonidas_E39 (03-01-17), nikos valvetronic (30-12-16), pilot (26-12-16), topmar (25-12-16), wheelman (26-12-16)
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
aristent (31-12-16)