οποιος πιστευει οτι δεν βγαζουν προβληματα ας μπει στο φορουμ τους να δει.
οποιος πιστευει οτι δεν βγαζουν προβληματα ας μπει στο φορουμ τους να δει.
ολες οι μαρκες εχοθν τα προβληματα τους...το θεμα ειναι να μην σου τυχει,,,
θα το ξαναθεσω το ερωτημα...ημουν κατοχος bmw z4 2500 του 03 μπορντω με μπεζ κουκουλα εισαγωγης mpacket...σπανιο στην ελλαδα...το πουλησα για οικονομικους λογους το 2010....εχω ενα 2200cc του 2004... να παω στο ιδιο η στο audi ττ του 2007..??
HLIAS - E36 (20-12-16), Lykouras (19-12-16), stef (19-12-16)
Ωραίες οι παροιμίες και μένα μου αρέσουν, αλλά στο δια ταύτα αν θες να κάνεις κάνα πατημα με πιο σοβαρό αυτοκίνητο από το polo 1.2 TDI και τα συναφή, ξέρεις που θα στραφείς
Αν πάλι δεν σε ενδιαφέρει να ζοριζεσαι να προσπεράσεις κάνα καλό taxi τότε παλι ξέρεις που να στραφεις
Η επιλογή σου θα είναι βάση των προτεραιοτήτων σου
στα περι αξιοπιστιας....το αναγνωσμα!
και μενα τα bmw μου δεν εχουν βγαλει θεματα γενικα....ουτε το m3...που ειχε γινει ο σαλος οτι σπανε κτλ κτλ κτλ...ουτε το 135 εβγαλε κατι οσο καιρο το εχω..αλλα δεν τα εχω και καθημερινα αμαξια..οπως εχω τα audi!αλλη καταπονηση λοιπον....
απο κει και επειτα ομως....κακιστα καθεστε και διαβαζετε τα φορα (ελληνιστι)...με τον καθε κακομοιρη...οπου πηρε στα 20 του polo dsg..καθε φαναρι κατεβαζει μεχρι και πρωτη..το σπαει με προγραματα mparba mitsos tuning....γιατι ετσι του παν οτι θα νικησει τον κολλητο του..ετερο καγκουρι με dsg..που εβαλε προγραμμα στον easy-σπασιμο....και πανε κρυφη για να τα "μετρησουν"!οταν λοιπον αυτος ο καθε τριμ@λ@κ@ς γραφει γνωμη πως να μην βγουν λανθασμενα συμπερασματα?
υγ...ο easy-σπασιμο εχει και προγραμμα με φλογα να καιει προφυλακτηρα, ειναι το λεγομενο προγραμμα ανατιναξη!
chrisgiapz3 (28-12-16), LEONIDASKAL (19-12-16), mark e92 (20-12-16)
Ποιος μιλησε για polo???
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bitz : 30-12-16 στις 14:05