-
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του φουρουμ! Εάν και μέλος κάποια χρόνια δεν είχα αποφαςιςει ποτέ να γράψω κάποια εμπειρία μους σχετικά με το προαναφερθέν αιώνιο ζήτημα : γυρισμένα χιλιόμετρα ! Θα κάνω μια σύντομη εισαγωγή και μετά θα περάσω στην εμπειρία μου! Πέρυσι από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο έψαχνα για Χ5 to facelift (2004-2006) ! Το τι βρήκα άστην αγορά αςτα να πάνε! Όχι μόνο από μαντράδες αλλά και από "ιδιώτες" μαντράδες! Επειδή όμως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν εφηβικό και όχι μόνο όνειρο αποφάσισα να το κυνηγήσω γιατί θα ικανοποιούσα την επιθυμία μου! Στο θέμα μας τώρα! Σε μια από τις πολλές αγγελίες βρίσκω ένα αυτοκίνητο με 112.000χλμ! Παίρνω τηλέφωνο για λεπτομέρειες μου λέει ο υπάλληλος είναι του αφεντικού και πρέπει να πάρεις τον ίδιο! Με τα πολλά μου λέγει έλα Κρυονερι να το δεις! Του λέω ν στο φέρει για έλεγχο σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στα νότια Προάστεια και μου λέει είναι μακριά , ποιος Θάνος πληρώσει την βενζίνη κλπ φέρε μηχανικό και έλα! Επειδή έχω έναν φίλο που έχει μαγαζί με ανταλλακτικά του λέω την ιστορία και τον παίρνει και ο ίδιος! Μόλις του λέει ότι είναι της δουλειάς και θα βρει ένα έχει κατι το αμάξι του λέει ότι τελικά δεν θα το πουλήσει ( σε μένα έλεγε αλλά) ! Εμένα κάτι με έτρωγε και αποφάσισα να προσπαθήσω να το πάω. Για έλεγχο! Έτσι και έγινε! Μέχρι να γίνει ο έλεγχος ο ασφαλιστής μου έψαχνε το ιστορικό! Να μην τα πολυλογώ όταν βγήκε το ρεπορτ του αυτοκινήτου ήθελε τουλάχιστον 3,600 ευρώ επισκευές και την τελευταία φορά που πήγε για σέρβις ήταν στις 150,000 χλμ το 2010 ( έγραφε το κλειδί 113,000 κάπου εκεί και εγώ το περσα έλεγχο το 2016 ! Έν το έταξε με παίρνει ο ασφαλιστής μου και μου λέει φύγε μακριά 6 ιδιοκτήτες με 10 δηλώσεις ατυχήματος συνολικά! Το γέλιο ήταν ότι το ρεπορτ παραδόθηκε στον υπάλληλο του μαντρα που το έφερε! Ο τύπος είχε καταπιεί την γλώσσα του! Το πήρε και έφυγε στα γρήγορα ! Και επειδή τυχαίνει αν μένω στο εξωτερικό (Καταρ) εάν συνέβαινε κάτι τέτοια εδώ θα τον είχαν κλείσει μετά την καταγγελία συν το πρόστιμο που θα πλήρωνε με δημόσιο κιόλας εξετευλιμσοστις τοπικές εφημερίδες ότι τον έκλεισαν γιατί πουλούσε πειραγμένο αυτοκίνητο ! Αυτά όμως υπάρχουν σαν νόμοι τουκρατους και το Υπουργείο είναι αμείλικτο !
Αυτά από μένα !
Υ.Γ Εάν κάποιος από τα μέλη πουλάει η ξέρει κάποιον να πουλάει κανένα facelift μέχρι το 2006 μπορεί να μου στείλει pm!
-
The Following 4 Users Say Thank You to farsala For This Useful Post:
BILL007 (20-11-16), chrisgiapz3 (04-12-16), Panagiotise46 (19-11-16), Vassilis ///M (20-11-16)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP