Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1237

Θέμα: Αγγελίες από το νετ 8

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή Αγγελίες από το νετ 8

Προ 2ετίας αγόρασε φίλος 997 Τ ΠΕΝΑ με 40.000 χλμ ελληνικό πεντακάθαρο +18.000€ και τόσο πουλιέται και σήμερα.
    Ίσως αναφέρεσαι σε 997 Τ δεύτερο/τρίτο χέρι με 80.000 χλμ+....
    Τα turbo δεν είναι smart να κυκλοφορούν καθημερινά στους δρόμους της χώρας μας.
    Επίσης θεωρώ ότι δεν κάνει κάποιος παραχωρήσεις σε τέτοια αυτοκίνητα μόνο και μόνο για να πει ότι έχει 911Τ
    Βέβαια αυτό πιστεύω εγώ, κάποιος άλλος μπορεί να θέλει να το πάρει να το λιώσει ένα χρόνο και να το δώσει...
    Ίσως έχουμε διαφορετικές φιλοσοφίες...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stef : 03-11-16 στις 10:48
    Detailing Madness

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προ 2ετίας αγόρασε φίλος 997 Τ ΠΕΝΑ με 40.000 χλμ ελληνικό πεντακάθαρο +18.000€ και τόσο πουλιέται και σήμερα.
    Ίσως αναφέρεσαι σε 997 Τ δεύτερο/τρίτο χέρι με 80.000 χλμ+....
    Τα turbo δεν είναι smart να κυκλοφορούν καθημερινά στους δρόμους της χώρας μας.
    Επίσης θεωρώ ότι δεν κάνει κάποιος παραχωρήσεις σε τέτοια αυτοκίνητα μόνο και μόνο για να πει ότι έχει 911Τ
    Βέβαια αυτό πιστεύω εγώ, κάποιος άλλος μπορεί να θέλει να το πάρει να το λιώσει ένα χρόνο και να το δώσει...
    Ίσως έχουμε διαφορετικές φιλοσοφίες...
    Προσωπικά αν ένα αυτοκίνητο είναι σχετικά προσεγμένο και ατρακάριστο, μου κάνει.
    Να το οδηγήσω θέλω... όχι να το κρατήσω για μπιμπελό για πάντα σε βιτρίνα...

Εχω αλλάξει πολλά αυτοκίνητα, η συντήρηση τους είναι πάντα σχολαστική από εμένα... αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε μου έβγαλαν ζημιές...

Τα χάρηκα όμως, ελπίζω να μας έχει καλά ο Θεος να πάμε για αλλα....

3. The Following 6 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

A8hnaios (03-11-16), BILL007 (03-11-16), chrisgiapz3 (04-12-16), Dr. Yamastura (03-11-16), pilot (03-11-16)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP