Το ασπρο απο πανω το εβλεπα το καλοκαιρι στο Σουνιο στην πρωτη ταβερνα κατω απο τον ναο του Σουνιου,νομιζω ειναι του ιδιοκτητη,νομιζω.
Μεσα ειναι διαστημικο παντως.
Οχι δεν θα το αγοραζα βεβαια καλυτερα ποδηλατο......
Το ασπρο απο πανω το εβλεπα το καλοκαιρι στο Σουνιο στην πρωτη ταβερνα κατω απο τον ναο του Σουνιου,νομιζω ειναι του ιδιοκτητη,νομιζω.
Μεσα ειναι διαστημικο παντως.
Οχι δεν θα το αγοραζα βεβαια καλυτερα ποδηλατο......
insane in the ///Midbrain
Γνωρίζει κάποιος το αυτοκίνητο ή έστω έχει γνώμη για τον έμπορο ;;;
https://www.car.gr/8496123-porsche-9...ceramic-brakes
Λογικά μέλους του speedsector είναι που ο αδερφός του πρόσφατα αγόρασε λευκό 997 Τ
Το αμάξι δεν ειναι f/l παρά μόνο look.
Υ.Γ: υπόθεση κάνω...
Για τον έμπορο άλλοι λένε καλά και άλλοι όχι τόσο καλά λόγια...
Detailing Madness
Ο αδερφός του πήρε 997Τ λευκό!
Μην τα μπερδεύεις
Detailing Madness
Γράψε λάθος. Δεν είναι αυτό το αμάξι.
Detailing Madness
doctore (18-10-16)
O εμπορος αυτος εδω και χρονια αγοραζει μονο αν η τιμη ειναι χωμα........χροοοοονια ολοκληρη αυτη η δουλεια απο τοτε που ητανε στο Γαλατσι στην ανηφορα,οι γνωμες ειναι διφορουμενες γιατι τα αμαξια του δεν ειναι παντα καθαρα,κοιταει να τα περνει χαμηλα και δεν τα πολυψυριζει....λογικα ολο και κατι του διαφευγει.
Στο παρελθον που ειχα παει να δω κατι αυτοκινητα ειχανε θεματακια,δεν τα πολυξερανε οι πωλητες ακριβως σε τι κατασταση ειναι κτλ.
Ειναι λιγο καπως εκει περα......
Μια φανταστικη ιστορια απο το μυαλο μου,καμια σχεση με πραγματικοτητα......
Μια Κυριακη σε εμπορο αυτοκινητων της επαρχιας της ''παλιας σχολης'' οπως ειπε ο ιδιος.
Φευγουμε με τον κουμπαρο μου το πρωι 8 ωρα οι δυο μας να παμε να δουμε ενα αυτοκινητο για αγορα,ειχε μιλησει ο κουμπαρος μου απο το τηλεφωνο και του ειχε πει καποια πραγματα ο εμπορος και ειχε ετοιμασει και τα χαρτια για να το παρουμε,το ειχε σχεδον σιγουρο και ο ενας και ο αλλος (κακως και ο κουμπαρος μου ενω του το ειχα πει,ευτυχως δεν ειχε δοθει προκαταβολη).
Κατα τα λεγομενα το αυτοκινητο ειχε
-λαμπακι αεροσακου
-ενα ρουλεμαν πισω αριστερα
-αληθινα χλμ
Φθανουμε μετα απο αρκετη ωρα μιας και ητανε πολυ μακρυα.
Ρωταμε να του ριξουμε μια ματια και τα λεμε σε λιγο και να το παμε και βολτα.
Μολις το κοιταμε υπαρχουνε επιπλεον
-Βαμμενες και οι δυο μεριες αριστερα και δεξια
-Αλλαγμενο φτερο μπροστα δεξια
-Δεν υπαρχει βιλιο σερβις και ΚΤΕΟ εξωτερικου οπου αναγραφονται τα χλμ (ητανε εισαγωγης)
-Καπνιζε σαν ταξι 500.000χλμ
-Δεν δουλευε το καλοριφερ και το A/C
-Λιωμενα λαστιχα μπροστα
Αυτα ειδα χωρις να το σηκωσω απο κατω.Λεω στον κουμπαρο μου φυγαμε οπως ειμαστε.
Παει ο κουμπαρος μου και του λεει οτι δεν μας κανει και οτι θα φυγουμε αν η τιμη δεν γινει πολυ-πολυ χαμηλη και επειδη δεν ηθελε να τσακωθει μαζι του επειδη μας τραβηξε τσαμπα τοσα χλμ.
Ο ''παλιας κοπης εμπορος'' μουλαρωνει και καλα και δεν πεφτει φραγκο πονταροντας οτι δεν θα φυγουμε απρακτοι μετα απο τοσα χλμ......guess what???
Eπιπλεον ο ''παλιας κοπης εμπορος'' πανω στην κουβεντα που του πιασα να δουμε τί καπνο φουμαρει χωρις να του πω οτι ασχολουμαι με ///Μ κτλ,με ρωταει ''που θα βρει Μ3 Ε46 χωρις χαρτια στην Αθηνα'' γιατι εχει χαρτια και πινακιδες αλλα δεν εχει αμαξι.Μου πεταει ενα ''ονομα'' που του ειπανε σε μια περιοχη της Αθηνας,μου λεει κανα-δυο ακομα που εχουνε παει φυλακη και εχουνε βγει τωρα και μενει εκει η συζητηση.
Υποθετικη ιστορια απο αυτες που συμβαινουνε καθημερινα ειπαμε ετσι???
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 18-10-16 στις 12:59
stef (18-10-16)
Τα είπες ΟΛΑ!!!
Μα όλα όμως Γίαννη!!
Detailing Madness
Αυτά να τα λαμβάνουμε υπ' όψιν και οταν υπερθεματίζουμε για τη νομιμοποίηση των μετατροπών. Στο Ελλάντα, πρώτα ΄έχεις χαρτιά και πινακίδες και μετά αποκτάς αμάξι ή κινητήρα και άλλα παρελκόμενα, τα οποία κάποιος άλλος τα κλαίει...