Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 42

Θέμα: Δισκοπλακες Ελεγχος-Ισιωμα

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manose36c Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και παλι υπαρχει η δυνατοτητα να τορνιριστουν απλα δεν πιανεις τον δισκο απο το κεντρο δενεις τον δισκο στο τσοκ απο την περιφερεια τοποθετωντας αναποδα τους σιαγωνες του τσοκ. Ο δισκοτορνος ΔΕΝ εχει αυτη την δυνατοτητα και αυτο ειναι το μειονεκτημα του. Το ¨αναποδο¨δεσιμο απλα απαιτει κεντραρισμα με ρολογια και οχι μοιρολογια για να δεις οτι καπου δεν σου ξεφευγει. Το αποτελεσμα σε εμενα τουλαχιστον δουλεψε αψογα και σε full float (μηχανακια) οσο και σε semi float oπως το παραδειγμα σου οσο και σε solid me αλουμινενιο μπελ που σε καποια φθηνα κιτ ελεγε οτι ηταν εργκαλ και μονο εργαλ δεν ηταν. Η γνωμη μου ειναι οτι δεν πηγες στον καταλληλο ανθρωπο. Τεσπα ελπιζω να ξεπερασες τα οποια προβληματα ειχες.
    Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι τα εργαλεια και η σωστη χρηση τους κανουν το μαστορα και οχι το αντιθετο.

Ο δισκοτορνος, αν αναφερεσαι στο μηχανημα που εχω στο video, δεν εχει την δυνατοτητα να πιασει απο καπου τον δισκο γιατι απλα δεν το χρειαζεται.
    Ειναι ενα μηχανημα που εχει φτιαχτει για ακριβως αυτην την δουλεια ενω ο καθε τορνος οχι.
    Γιαυτο και τα αναποδα πιασιματα και τα ρολογια (μαζι με τα μοιρολογια μπας και μας κατσει σωστα το πιασιμο που μας δειχνουν τα ρολογια) και ολα τα αλλα που εχω ακουσει απο διαφορους του χωρου, που να σου πω την αληθεια δεν μου λενε και πολλα γιατι τα δοκιμασα στην πραξη και ειδα το αποτελεσμα.

Το Brake Lathe Machine η δισκοτορνος επι το ελληνικοτερον, δειχνει την ανωτερωτητα του καθως δεν χρειαζεται τιποτα απ αυτα. Βαζεις τον δισκο ρυθμιζεις τα μαχαιρια και αυτο ειναι ολο. Με σταθερη αποσταση αναμεσα απο τα μαχαιρια που κοβουν ταυτοχρονα το αποτελεσμα ειναι εγγυημενο οτι δισκο και να εχεις απο κατω οτι το παχος θα ειναι σταθερο και το ιδιο σε ολη την περιφερεια του δισκου.
    Το συστημα οπως δουλευει ειναι σαν να εχεις βαλει στην θεση των τακακιων δυο μαχαιρια που ξυριζουν οπου χρειαζεται για να εχεις ενα ομοιομορφο τελικο αποτελεσμα

Ναι οντως δεν πηγα στον καταλληλο ανθρωπο γιατι αρχικα δεν το εψαξα οσο θα επρεπε.
    Αυτο ειναι το μονο σιγουρο καθως επρεπε να ψαχνω απο την αρχη το σωστο εργαλειο και οχι τις διαφορες φημες για μαγους-φρεναδες που κανουν θαυματα, αλλον ενα αστικο μυθο δηλαδη απο τους πολλους που εχουμε εδω στην Ελλαδα

Τελικα βρηκα το καταλληλο εργαλειο, που απο οτι φαινεται μου εδωσε λυση εκει που ηταν το προβλημα.

Με πορδες δεν βαφεις αυγα. Το διαπιστωσα με τα ιδια μου τα ματια, οπως και εκ του αποτελεσματος. Ολα τα αλλα ειναι να εχουμε να λεμε

Αυτη ειναι η αποψη μου και φυσικα δεν ειναι απαραιτητο να ειναι συμφωνη με ολους εδω μεσα

2. The Following 2 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

BILL007 (31-08-16), chrisgiapz3 (31-08-16)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP