Προφανως και ο απλος χρηστης δεν θα επρεπε να γνωριζει τις διαδικασιες οπως και λεπτομερειες για την οποια υπηρεσια πληρωνει. Δεν ειναι η δουλεια του αυτη.
Εγω ομως επειδη εχω βαρεθει να ασχολουμαι με τις μ@λακιες του καθενος στα συνεργεια,(και οποιος βρισκεται στον χωρο της βελτιωσης θα εχει σιγουρα παραδειγματα να μας πει) εχω ασχοληθει πολυ με το αντικειμενο του αυτοκινητου, και εχω αποκτησει πιστευω μια πολυ καλη βαση γνωσεων που αρκετες φορες ξεπερναει και τις γνωσεις του οποιου εμπειρικου τεχνιτη.
Στο συγκεκριμενο θεμα ημουν σχεδον σιγουρος τι συμβαινει, οπως θα εχεις διαβασει το εχω γραψει απο την αρχη.
Χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος, σαν μηχανολογος που ειμαι, εχω αρκετο υποβαθρο γνωσεων για να καταλαβω οταν καποιος πεταει μ@λακιες, πραγμα που το εχω αντιμετωπισει αρκετες φορες οταν κατι παει στραβα και ψαχνουν για δικαιολογια.
Οσο για τα μαστορια που αναφερεσαι, ναι οι Ελληναραδες μαστορες ολα τα σφαζουν ολα τα μαχαιρωνουν, γιατι σου ακουγεται περιεργο, δεν εχω δει καποιον να μην αναλαμβανει εργασια η να παραδεχτει εστω και μια φορα οτι εκανε λαθος αλλα θα σε φλομωσει στην δικαιολογια για το τι αλλο φταιει εκτος απο τον ιδιο οταν στραβωσει η κατασταση
Παραδειγματα απειρα απο κιτ φρενων που δεν δουλεψαν σωστα ποτε, απο μοτερ πληρωμενα χρυσαφι που δεν αντεξαν ουτε 1000 χιλιομετρα, απο ρεκτιφιε που δεν πετυχαν και εκαιγαν λαδι σαν διχρονα κτλ κτλ κτλ
Οσο για το μηχανημα, σε πληροφορω οτι ελαχιστοι γνωριζουν την υπαρξη του ακομη και αυτοι που ασχολουνται με φρενα, κανε μια γυρα και ρωτα και θα το διαπιστωσεις και απο μονος σου.
Εσυ αν εμπιστευεσαι με κλειστα ματια οτι σου λεει ο καθε μαστορας που το πηγαινεις ειναι δικαιωμα σου, αλλα και προβλημα σου. Εγω δεν ακολουθω αυτην την τακτικη

Απάντηση με παράθεση