Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 42

Θέμα: Δισκοπλακες Ελεγχος-Ισιωμα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μη τα βάζεις μαζί μου, δε σου φταίω εγώ που δε σου έκαναν δουλειά οι μάστορες.

Εσύ προφανώς πήγες με μερικές δισκόπλακες στο χέρι και είπες να σου τις ισιώσουν, δεν πήγες σε ένα φρενά να του δώσεις το αμάξι και να τους πεις "Κάνει αυτό, φτιάχτο."

Όταν πάω εγώ με πρόβλημα στο μάστορα, δεν πληρώνω αν δε διορθωθεί. Και έχει γίνει αυτό, δεν το λέω θεωρητικά.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PetrosD : 08-07-16 στις 12:17
    E30 318i

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PetrosD Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μη τα βάζεις μαζί μου, δε σου φταίω εγώ που δε σου έκαναν δουλειά οι μάστορες.

Εσύ προφανώς πήγες με μερικές δισκόπλακες στο χέρι και είπες να σου τις ισιώσουν, δεν πήγες σε ένα φρενά να του δώσεις το αμάξι και να τους πεις "Κάνει αυτό, φτιάχτο."

Όταν πάω εγώ με πρόβλημα στο μάστορα, δεν πληρώνω αν δε διορθωθεί. Και έχει γίνει αυτό, δεν το λέω θεωρητικά.
    Καταρχας φιλε μου δεν τα βαζω μαζι σου, δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε. Σε ανθρωπο που φτιαχνει φρενα πηγα την πρωτη φορα, σε ειδικο φρενα τορναδορο την δευτερη.
    Που και οι δυο φυσικα την ιδια τορναδορικη μεθοδο δουλευουν.

Για αυτους το κομματι που ανελαβαν να διορθωσουν ειναι οκ, δηλαδη για αυτους δεν φταιει η δισκοπλακα αλλα ενα αλλο καρο μ@λακιες που μου τσαμπουναγανε οτι μπορει να φταιει. Μπορει και ο αναδρομος Ερμης. Φυσικα οπως στα συνεργεια, ετσι και εδω οι δικαιολογιες πανε συννεφο οταν κατι παει στραβα, και που φυσικα δεν φταιει ποτε ο μαστορας. Εχουμε ολοι εμπειρια απο αυτο στην Ελλαδα.

Οπως σου ειπα ξερω το τι φταιει, ο καθε τυχαιος που εγινε φρενας και το παιζει επιστημονας δεν μου λεει κατι. Ο ανθρωπος που εχει γνωσεις στα δυσκολα φαινεται.

Οποτε γυρναμε στο αρχικο μας ερωτημα, αν υπαρχει καποιος να γνωριζει καποιον περαν του κλασικου τορναδορου, να το συζητησουμε θα ειναι μια χρησιμη πληροφορια για ολους

3. The Following User Says Thank You to turbodog For This Useful Post:

doctore (08-07-16)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP