Σελίδα 65 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 1555636465666775115 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 641 έως 650 από 1323

Θέμα: BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    οχι η προσφορα στο e shop δεν ισχυει πια το μηχανημα ειναι σκετο και εκτος group buy να το παρεις ειναι χωρις καμερα κλπ!!!!αν και τελος παντων...... με το καλο να ερθουν τα πραγματα σας και θα τα πουμε γιατι τελικα μαλλον καποιοι που γραψανε κατι πραγματακια σε παλιοτερα ποστ ειχαν δικιο μαλλον!!!!!!!!

ΥΓ οχι ως προς την συσκευη αλλα ως προς τον πωλητη!!!!!
    τι εννοεις φιλε? μας εβαλες ανυσηχιες ειδικα τωρα που δωσαμε τα χρηματα

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σήμερα το πρωί, με το που ξύπνησα,, μπήκε ο διάβολος... όχι στο κορμί μου, αλλά στο μυαλό μου.
    Ετσι τηλεφώνησα στον Ζερβουδάκη, το χε ετοιμοπαράδοτο, έσκασα 750 ευρώπουλα και έμπαξα το πολυσυζητημένο.
    Χωρίς κάμερα οπισθοπορείας μιά και έχω aftermarket με βομβητή καθώς και χωρίς κεραία ΤV. Αργότερα με την ολοκληρωτική καθιέρωση της ψηφιακής , το θέμα επανεξετάζεται.
    Ετσι η τοποθέτηση, χαλαρά και προσεκτικά κράτησε κάπου 1 ώρα.
    Οπως φαίνεται και χωρίς τον αντάπτορα με κωδικό 51168230902, κάθισε με ταινία 2 όψων μιά χαρά.
    Αύριο που θα ρθει και αυτός από Αθήνα, έναντι 55ε με ΦΠΑ, θα πάω μιά στιγμούλα να τοποθετηθεί.
    Οι πρώτες εντυπώσεις άριστες, ο ήχος πολύ καλός, τουλάχιστον για τις δικές μου απαιτήσεις και ιδιαίτερα με ευχαρίστησε η πλήρης συμβατότητα ( διαχείρηση φάκελων, πληροφορία τραγουδιού που παίζει) με το Ipod 30Giga που είχα συνδεδεμένο μέσω dension, στο ΟΕΜ radio-cd.

Να και δυό γρήγορες φώτο.
    Attached Images Attached Images
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

καθολου καλα δεν εκατσε αδερφε ο κλιματισμος κανει ολοκληρο κενο γυρω γυρω. δεν την αποφευγουμε με τιποτα την βαση βλεπω

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Moufas E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    καθολου καλα δεν εκατσε αδερφε ο κλιματισμος κανει ολοκληρο κενο γυρω γυρω. δεν την αποφευγουμε με τιποτα την βαση βλεπω
    Δε πειραζει φιλε μου τουλαχιστον θα γινει καλη δουλεια, πηρα εγω τηλ στην αντιπροσωπεια χτες για βαση και ακομα περιμενω να με παρουν αν και δεν το βλεπω

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Λεβεντες μου οποιος ειναι απο εδω βορεια και παραγγειλει βαση απο Θεσ/νικη θελω και εγω μια, εχω μονο αντισπιν αρα θελω την πρωτη την φθηνη

Υ.Γ θα του στειλω αμεσως τα λεφτα να μην ξεχνιωμαστε

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Moufas E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σίγουρα, αλλά περίμενα να ναι χειρότερα τα πράγματα, αύριο με την τοποθέτηση της βάσης, πιστεύω να είναι όλα τέλεια.

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σήμερα το πρωί, με το που ξύπνησα,, μπήκε ο διάβολος... όχι στο κορμί μου, αλλά στο μυαλό μου.
    Ετσι τηλεφώνησα στον Ζερβουδάκη, το χε ετοιμοπαράδοτο, έσκασα 750 ευρώπουλα και έμπαξα το πολυσυζητημένο.
    Χωρίς κάμερα οπισθοπορείας μιά και έχω aftermarket με βομβητή καθώς και χωρίς κεραία ΤV. Αργότερα με την ολοκληρωτική καθιέρωση της ψηφιακής , το θέμα επανεξετάζεται.
    Ετσι η τοποθέτηση, χαλαρά και προσεκτικά κράτησε κάπου 1 ώρα.
    Οπως φαίνεται και χωρίς τον αντάπτορα με κωδικό 51168230902, κάθισε με ταινία 2 όψων μιά χαρά.
    Αύριο που θα ρθει και αυτός από Αθήνα, έναντι 55ε με ΦΠΑ, θα πάω μιά στιγμούλα να τοποθετηθεί.
    Οι πρώτες εντυπώσεις άριστες, ο ήχος πολύ καλός, τουλάχιστον για τις δικές μου απαιτήσεις και ιδιαίτερα με ευχαρίστησε η πλήρης συμβατότητα ( διαχείρηση φάκελων, πληροφορία τραγουδιού που παίζει) με το Ipod 30Giga που είχα συνδεδεμένο μέσω dension, στο ΟΕΜ radio-cd.

Να και δυό γρήγορες φώτο.
    Καλοριζικο και απο μενα ειναι πολυ ωραιο.

p.s.το dension τι το κανες?

8. The Following User Says Thank You to mitsos_chania For This Useful Post:

gant (04-06-10)

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σίγουρα, αλλά περίμενα να ναι χειρότερα τα πράγματα, αύριο με την τοποθέτηση της βάσης, πιστεύω να είναι όλα τέλεια.
    απο που την πηρες την βαση φιλε μου??????? εχει εκει στο καταστημα που εβαλες την οθονη? μπορει να μας την παραγγειλει ο ιδιος?

Υ.Γ καλοφορετη και η οθονη, πιστευω να μεινουμε ευχαριστημενοι ολοι

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mitsos_chania Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλοριζικο και απο μενα ειναι πολυ ωραιο.

p.s.το dension τι το κανες?
    Ευχαριστώ πολύ να σαι καλά.
    Το dension θα το φυλάξω, με τα λοιπά που αφαιρέθηκαν, γιατί δεν ξέρω αν και τι θα παρουσιάσει το dynavin.

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    απο που την πηρες την βαση φιλε μου??????? εχει εκει στο καταστημα που εβαλες την οθονη? μπορει να μας την παραγγειλει ο ιδιος?

Υ.Γ καλοφορετη και η οθονη, πιστευω να μεινουμε ευχαριστημενοι ολοι
    Οχι την βάση δεν την έχει ο ίδιος, την παίρνεις και του την πας εσύ, εκτός κι αν συννενοηθείς διαφορετικά.
    Πάντως κανένας αντιπρόσωπος δεν την είχε στην Θεσσαλινίκη, υπήρχαν μόνο 3 κομμάτια από Αθήνα, έγινε λοιπόν η παραγγελία απαραίτητα με την πληρωμή προκαταβολής και αύριο κατά τις 12 απ ότι μου είπαν θα την έχουν εδώ στην Θεσσαλονίκη.

12. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

dimtz (27-05-10)

Σελίδα 65 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 1555636465666775115 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP