Ενημερωθηκα σημερα οτι για να μεταβιβασεις το αυτοκινητο σου μετα απο καταθεση πινακιδων,πρεπει να πληρωσεις ολοκληρο το τιμημα των τελων κυκλοφοριας.
Απλα μια πληροφορια που ισως καποιοι δεν ηξεραν,οπως και εγω.
Ενημερωθηκα σημερα οτι για να μεταβιβασεις το αυτοκινητο σου μετα απο καταθεση πινακιδων,πρεπει να πληρωσεις ολοκληρο το τιμημα των τελων κυκλοφοριας.
Απλα μια πληροφορια που ισως καποιοι δεν ηξεραν,οπως και εγω.
Δεν μπορεις πριν την 1/1 του επομενου ετους να το μεταβιβασεις.Μονο αν τα πληρωσεις ολοκληρα.
Θέλω να σε ρωτήσω κάτι αν το ξέρεις....
Δηλαδή αν πάρω πινακίδες τώρα και μετά από δύο μήνες πάω να πάρω τη βεβαίωση πληρωμής τελών κυκλοφορίας (το καινούριο χαρτί που απαιτείται για τη μεταβίβαση) για να μεταβιβάσω το αυτοκίνητο, γράφει πάνω το χαρτί ότι το αυτοκίνητο δεν μπορεί να μεταβιβαστεί?
Πως βεβαιώνεται η απαγόρευση μεταβίβασης?
Η βεβαιωση πληρωμης τελων θα αναφερει οτι για το τρεχον ετος πληρωθηκε μερος των τελων οποτε δεν σου κανει την μεταβιβαση το μηχανολογικο.
Πληρωνεις επιτοπου ολοκληρο το ετησιο αντιτιμο και προχωρας σε μεταβιβαση ή περιμενεις την αλλαγη του ετους.
Panagiotise46 (11-08-16)
Οπως εχουμε ξαναπει και στο παρελθον, το κρατος ενδιαφερεται για την αυξηση των εσοδων του και μονο.
Σε αυτην την περιπτωση, πονηρα σκεπτομενο (οπως παντα δηλαδη), σου λεει οτι αφου ειναι αναγκασμενος να πουλησει το αυτοκινητο, θελει δεν θελει θα πληρωσει ολοκληρο το ΤΚ για να κανει την μεταβιβαση, δεν εχει αλλη επιλογη.
Το μετρο που εφαρμοσε για να ξεστοκαρει καποια αυτοκινητα και να τσιμπησει εστω και κουτσουρεμενα επιπλεον τελη απο την επανακυκλοφορια εδω δεν χρειαζεται να εφαρμοστει.
Φυσικα αυτα τα περι δικαιοσυνης και ισονομιας τα προσπερναω απλα. Δεν υπαρχουν και ουτε θα υπαρξουν ποτε απο τον κλεφτη μην ελπιζετε αδικα. Οταν σας πετανε τετοιο κερασακι, καποιο λακκο εχει η φαβα.
Λαμογιες που για μια φορα ακομη μας δειχνουν τον τροπο σκεψης τους