Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 28

Θέμα: Ford's 3 cylinder Ecoboost

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο eru657 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα! Φιλαράκι έχει το ford focus με τον 1.0 125ps το Titanium. Πριν πλεον κανα χρόνο του είχε ραγήσει-σπάσει δε ξερω ακριβώς το δοχείο του παραφλόύ με αποτέλεσμα να χάνει υγρά. κάποια στιγμή άδειασε κ δε του έβγαλε καμία προειδοποιτικη λυχνία ή δε κουνήθηκε ο δείκτης θερμοκρασίας του ψυκτικού. Ο ίδιος το κατάλαβε όταν έιχε πεσει πολύ η απόδοση του οχήματος κ το πηγε στο service οπου κ το βρήκαν.
    Αφού του άλλαξαν το δοχείο και του το γέμισαν του το έδωσαν πίσω. Το πρόβλημα παρέμενε όμως. Το ξαναπήγε στο service όπου με τα πολλά ψήθηκαν να του αλλάξουν κινητήρα εντός εγγύησης. Η αλλαγή έγινε μετά από 4-5 μήνες και μετά από επιστολη παραπόνων στη Ford Hellas....

Αυτά γνωρίζω προσωπικά για τον 1000άρι της Ford. Τώρα ο φίλος μου δεν είχε δει τ δείκτη (αν εχει) και έγινε η ζημιά δε το ξέρω όπως και στο θέμα της εγγύησης αμα φταίει η συγγεκριμένη αντιπροσωπεία ή η Ford Hellas αλλά κ μόνο γνωρίζοντας την όλη ιστορία (κυρίως το θέμα της καθυστέρησης) μου έχει αφήσει κακή εντύπωση.

Είναι γνωστό το θέμα με το παγούρι του ψυγείου και όλα αυτά για ένα σωληνάκι που είναι ελαττωματικό... Έχει γίνει ανάκληση σε πολλά αυτοκίνητα όσοι το πρόλαβαν ήταν τυχεροί σε άλλους αντικατέστησαν ολόκληρους κινητήρες επειδή πολλοί ψήθηκαν. Έχει ακουστεί ότι έγινε αντικατάσταση και σε αυτοκίνητα που ήταν εκτός εγγύησης, τώρα υπάρχει και ένα μικρό ποσοστό όπως το φιλαράκι σου που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά.

Πέρα απ αυτό γενικά θα ήθελα να μάθω για κατανάλωση λαδιού, και γενικότερα τι άλλα προβλήματα έχουν παρουσιαστεί
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    -Ένα bodykit θα ήθελα;
    -Μα είμαι μαραγκός;!
    -ΝΑΙ εσένα θέλω.

2. The Following 2 Users Say Thank You to Snoo For This Useful Post:

BILL007 (11-08-16), eru657 (10-08-16)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι γνωστό το θέμα με το παγούρι του ψυγείου και όλα αυτά για ένα σωληνάκι που είναι ελαττωματικό... Έχει γίνει ανάκληση σε πολλά αυτοκίνητα όσοι το πρόλαβαν ήταν τυχεροί σε άλλους αντικατέστησαν ολόκληρους κινητήρες επειδή πολλοί ψήθηκαν. Έχει ακουστεί ότι έγινε αντικατάσταση και σε αυτοκίνητα που ήταν εκτός εγγύησης, τώρα υπάρχει και ένα μικρό ποσοστό όπως το φιλαράκι σου που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά.

Πέρα απ αυτό γενικά θα ήθελα να μάθω για κατανάλωση λαδιού, και γενικότερα τι άλλα προβλήματα έχουν παρουσιαστεί
    Σήμερα που μιλήσαμε χάνει πάλι παραφλού αδικαιολόγητα γρήγορα. Μισό τεπόζιτο σε 3 ημέρες. Θα το ξαναπάει αύριο αντιπροσωπεία.

4. The Following User Says Thank You to eru657 For This Useful Post:

BILL007 (11-08-16)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP