Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 42

Θέμα: Αγορά BMW 316i compact ή 318 cabrio

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Γενικά δεν το θέλω για κάποια τρομερή χρίση για τις βόλτες μου και λίγο για τις μετακινήσεις μου όποτε πιστεύω το 1800cc είναι μια χαρά. Ε και άμα υπολογίσω και τα τέλη 300 + ασφάλεια 450 τον χρόνο και μετά τα συνηθισμένα σέρβις του πιστεύω θα είμαι μια χαρά.
    Με βοήθησαν πολύ οι απαντήσεις σας και σας ευχαριστώ όλους.
    Τι γνώμη έχετε για κάτι τέτοιο? https://www.car.gr/classifieds/cars/view/7931840/

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Adrian Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γενικά δεν το θέλω για κάποια τρομερή χρίση για τις βόλτες μου και λίγο για τις μετακινήσεις μου όποτε πιστεύω το 1800cc είναι μια χαρά. Ε και άμα υπολογίσω και τα τέλη 300 + ασφάλεια 450 τον χρόνο και μετά τα συνηθισμένα σέρβις του πιστεύω θα είμαι μια χαρά.
    Με βοήθησαν πολύ οι απαντήσεις σας και σας ευχαριστώ όλους.
    Τι γνώμη έχετε για κάτι τέτοιο? https://www.car.gr/classifieds/cars/view/7931840/
    Αν δεν το δεις απο κοντά να τσεκάρεις.... με μια αλοιφή και ένα πλύσιμο στις φώτο όλα καινούρια φαίνοτναι!! Καλή αγορά και περιμένουμε ενημέρωση.
    Εγώ θα στο προτείνω και ας μην θες. Μπορείς να κοιτάξεις 36άρι αφού κλείνεις σε αυτό το σχέδιο σε κινητήρα ις που είναι με 140 άλογα και ίσως να το βρεις σε coupe περισσοτερο. Δεν ξέρω δες... δικιά σου απόφαση

Επίσης ερώτηση για τους πιο έμπειρους?? Ρε παιδιά κοιτάω compact και κει αριστερά ανάβουνε κάτι λαμπάκια ΕΜL και ένα ακόμη που όταν είχα 46άρι μ43 δεν τα χα δει ποτέ ενώ στα κομπακτ σχεδόν πάντα αναμένα με σβηστή μηχανή ή με αναμένη...ανάλογα. Τι είναι αυτό? φτιάχνεται?

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP