Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 52

Θέμα: Turbo σε bmw E46 coupe 1.9

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδια ευχαριστω ολους για την βοηθεια και για το χρονο που διαθεσατε,φιλε μου θα το ψαξω παρα μα παρα πολυ και θα πραξω,θα μιλησω με ολα τα καλα μαστορια και θα κανω την μπεμπα ξυραφι,οχι οτι τωρα δεν ειναι αλλα μετα θα παμε σε αλλο επιπεδο.Θα σας κραταω ενημερους απο αυριο ξεκιναω τα τηλεφωνα για να δουμε γνωμες μηχανικων πλεον και επιχειρηματα πανω στο συγκεκριμενο αυτοκινητο με αυτα που ειδη φοραει.Σημασια για εμενα εχει η αξιοπιστια πρωτα απ ολα,και μετα φυσικα τα αλογα για ευνοητους λογους οσα και να ερθουν ευπροσδεκτα θα ειναι,θα ξεκινησω με δυναμομετρηση πριν κανω οτιδηποτε πριν και μετα για να δουμε τι θα παρει ακριβως το αμαξι απο αλογα...Οποιος εχει να προσθεσει κατι ουσιαστικο πανω στο θεμα να προτεινει καποιον μαστορα κτλπ εδω ειμαστε και παλι ευχαριστω οσους ειπαν την γνωμη τους.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BMW FOR EVER : 13-06-16 στις 15:41

2. The Following User Says Thank You to BMW FOR EVER For This Useful Post:

Panagiotise46 (13-06-16)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

λοιπον παιδια χωρις να θελω να θιξω κανενα και να προσβαλω την γνωμη κανενος

φιλε μου παναγιωτη 5.000 δεν φτανει για κανενα λογο χωρις σφυριλατα και δεν νομιζω να αντεξει να παρει 140 αλογα χωρις σφυριλατα και ΑΝ αντεξει για ποσο θα αντεξει??

αν θες πυροβολο οπως λες βαλε μια τουρμπινα VF34 Η ΜΙΑ GTX 3071 Κανε σφυριλατο ολο το αμαξι αν δεν κανω λαθος πανε 1500-1800 ευρω μπιελες πιστονια μετα θες βαλβιδες θες φτιαξιμο στην κεφαλη θες προγραμμα θες ΧΤΑΠΟΔΙ θες εξατμιση και ολη η μετατροπη ολη θα φταση πανω κατω 6-8.000 και θα φτασεις και 450 αλογακια σιγουρα το θεμα ειναι να βρεις σωστο μηχανικο και προγραμματιστη γιατι γινονται πολλα

δεν ξερω την τσεπη σου και τι εισαι προθυμος να δωσεις αλλα

θες πυροβολο αποκλειστηκα το bmw η θα συζηταγες και σε αλλαγη αυτοκινητου?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Στέφανος : 13-06-16 στις 22:50

4. The Following User Says Thank You to Στέφανος For This Useful Post:

BMW FOR EVER (14-06-16)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Στέφανος Εμφάνιση μηνυμάτων
    λοιπον παιδια χωρις να θελω να θιξω κανενα και να προσβαλω την γνωμη κανενος

φιλε μου παναγιωτη 5.000 δεν φτανει για κανενα λογο χωρις σφυριλατα και δεν νομιζω να αντεξει να παρει 140 αλογα χωρις σφυριλατα και ΑΝ αντεξει για ποσο θα αντεξει??

αν θες πυροβολο οπως λες βαλε μια τουρμπινα VF34 Η ΜΙΑ GTX 3071 Κανε σφυριλατο ολο το αμαξι αν δεν κανω λαθος πανε 1500-1800 ευρω μπιελες πιστονια μετα θες βαλβιδες θες φτιαξιμο στην κεφαλη θες προγραμμα θες ΧΤΑΠΟΔΙ θες εξατμιση και ολη η μετατροπη ολη θα φταση πανω κατω 6-8.000 και θα φτασεις και 450 αλογακια σιγουρα το θεμα ειναι να βρεις σωστο μηχανικο και προγραμματιστη γιατι γινονται πολλα

δεν ξερω την τσεπη σου και τι εισαι προθυμος να δωσεις αλλα

θες πυροβολο αποκλειστηκα το bmw η θα συζηταγες και σε αλλαγη αυτοκινητου?
    Φίλε στεφ πριν από το bmw είχα ένα forester 2.5xt και ό,τι γράφω βασίζομαι στην εμπειρία μου από εκεί. Για να πάει το forester στα 300 άλογα ήθελα 2000 για την τουρμπίνα 2000 για όλα τα παρελκλομενα (uppipe downpipe πρόγραμμα κλπ) και 1000 ευρώ εργασία σε εξουσιοδοτημένο της subaru. Μέχρι αυτά τα άλογα και την τουρμπίνα μέχρι 1,2 το μπλοκ του forester το είχε άνετα. Τώρα τα μπλοκ της bmw δεν ξέρω τι αντοχές έχουν, εκτιμώ ότι για να επιμένεις στο σφυρήλατο δεν θα έχουν τις ίδιες αντοχές.
    Την gtx δεν τη ξερω, τη vf 34 όμως την είχε βάλει φίλος σε forester και ειχε πολλά προβληματα με το σπουλάρισμα.

Σε κάθε περίπτωση το βασικότερο ρόλο εδώ παίζει ο μηχανικός γιατί παίρνει πλο το project πάνω. Αν δεν βρει μηχανικο που να ξέρει τι κάνει καλύτερα να το αφήσεο ππως είναι!

6. The Following 2 Users Say Thank You to Panagiotise46 For This Useful Post:

BMW FOR EVER (14-06-16), Στέφανος (14-06-16)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μην συγκρινεις αμαξι που ειναι ηδη τουρμπατο απο το εργοστασιο,με αμαξι που δεν ειναι.....Επισης να σας πω,οτι μεσα στο κοστος του τουρμπισματος του κακομοιρου 1900αριου,εχετε αμελησει και τα ηλεκτρικα του...πως θα διαβασει το ερμο υπερπιεση?Προτιμας να το ρισκαρεις απλα φουσκωνοντας πιεση και δινοντας μειγμα?Πως θ'αντεξει αυτο το ερμο καπακι πιεση μεγαλυτερη των 0.6bar χωρις να σπρωξει το καπο??Και γενικως ως συνηθιζεται σε μια κουβεντα περι τουρμπισματος,αναφερεται στο κοστος μονο τα βασικα,και αμελειται πολλα ακομη που θα προκυψουν....Για να παει το κακομοιρο στα 450hp και να δουλευει σωστα,θελει πολλαααααα παραπανω απο 6-8000 ευρω,μαζι με μεταδοση και ψυξη μοτερ και τουρμπινας....Μην βασιζεστε πανω στην εμπειρια σας σ'ενα μοντελο που εχετε/ειχατε...Καθε μοτερ εχει και τις παραξενιες του....Το'χετε ξεκινησει εντελως λαθος το θεμα....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

8. The Following 7 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

A8hnaios (14-06-16), BMW FOR EVER (14-06-16), mark e92 (14-06-16), mormon (14-06-16), pilot (14-06-16), steliose36 (14-06-16), Στέφανος (14-06-16)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panagiotise46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε στεφ πριν από το bmw είχα ένα forester 2.5xt και ό,τι γράφω βασίζομαι στην εμπειρία μου από εκεί. Για να πάει το forester στα 300 άλογα ήθελα 2000 για την τουρμπίνα 2000 για όλα τα παρελκλομενα (uppipe downpipe πρόγραμμα κλπ) και 1000 ευρώ εργασία σε εξουσιοδοτημένο της subaru. Μέχρι αυτά τα άλογα και την τουρμπίνα μέχρι 1,2 το μπλοκ του forester το είχε άνετα. Τώρα τα μπλοκ της bmw δεν ξέρω τι αντοχές έχουν, εκτιμώ ότι για να επιμένεις στο σφυρήλατο δεν θα έχουν τις ίδιες αντοχές.
    Την gtx δεν τη ξερω, τη vf 34 όμως την είχε βάλει φίλος σε forester και ειχε πολλά προβληματα με το σπουλάρισμα.

Σε κάθε περίπτωση το βασικότερο ρόλο εδώ παίζει ο μηχανικός γιατί παίρνει πλο το project πάνω. Αν δεν βρει μηχανικο που να ξέρει τι κάνει καλύτερα να το αφήσεο ππως είναι!

Φιλε Μιχαλη συμφωνο απολυτα μαζι σου ενα αμαξι θελει πολλα περισοτερα απο μια απλη τουρμπινα και ενα I/C αυτο για τα ρευματα δεν το ειχα σκεφτει καθολου Εγω προσωπικα ειμαι εναντια στην τουρμπινα στα BMW δεν ξερω ειμαι τις νοοτροπιας οτι ενα αυτοκηνιτο απο την στιγμη που φτιαχτηκε να δουλευει ΑΤΜΟΣΦΕΡΙΚΟ οταν το κανεις μετατροπη σε τουρμπινα θα εχει προβληματα δεν ειμαι απολυτος σε αυτο απλα ειναι προσωπικη μου αποψη

Φιλε Παναγιωτη δεν εγραψα πως αυτα που ειπες ειναι ψεματα η μπαρουφες αλλα εγω επιμενω στα σφυριλατα ειμαι τις αποψης οτι ενα αμαξι αφου φτιαχτηκε να δουλευει για 160 αλογα εχει μικρες ανοχες αντε να φτασει 200 μετα σιγα σιγα ολα θα αρχησουν τα κουσουρια γιαυτο και επιμενω τοσο πολυ στα σφυριλατα γιατι το φτιαχνεις μια φορα και ησυχαζεις

Και κατι ακομα που ειπε ο Μιχαλης Δεν υπολογισαμε σασμαν και διαφορικο ωστε να αντεξει να βγαλει αυτην την δυναμη γιατι αν τα κρατησεις μαμα και σηκωσεις 450 αλογα θα γινουν κρεμα ολα μεσα

Ο καθε ενας ας βοηθισει το παιδι να ολοκληρωσει αυτο που θελει με επιτυχεια και να το χαρη

την VF 34 Την φοραει φιλαρακι και ειναι κομπλε

για εμενα η GTX ειναι μια απο τις καλυτερες τουρμπινες Προσωπικη μου αποψη ενωειται εχω ακουσει και για κινεζικη τουρμπινα που βγηκε και για 1 χρονο ξυραφιζε απλα μετα εκλασε και την πεταξε το παλικαρι και εβαλε μαρκας και εδω και 6 χρονια ειναι διχως προβλημα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Στέφανος : 14-06-16 στις 09:56

10. The Following User Says Thank You to Στέφανος For This Useful Post:

BMW FOR EVER (14-06-16)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    15 χρονια πισω..., κουπε Ε46 1.6 Μ43 καινουργιο του κουτιου.
    Μετα τα 1000 χλμ του στρωσιματος καταλαβα οτι ειναι μονο για ισωμα και κατηφορες!!!
    Εαν χρειαζοταν να σταματησω σε ανηφορα με 4 ατομα, μετα ηθελα δισκο...
    Το τουρμπισα στα 1800 χλμ, 0,7 πιεση κλειδωμενη και μεχρι τα 35000 χλμ που το πουλησα δεν ασχοληθηκα ξανα.
    Ο επομενος αγοραστης το εδωσε με 80000 χλμ και αυτος χωρις προβληματα.
    Το κιτ τοποθετηθηκε στο Αργος, περιελαμβανε τουρμπινα Garrett 25 - φλαντζα κεφαλης - μπεκ - ιντερκουλερ - εξατμιση - επαναπρογραμματισμο εγκεφαλου.
    Η αποδοση ειχε ανεβει απο τους 105 hp στους 173 hp και σε σχεση με το 2λιτρο εξακυλινδρο Ε46 ηταν αρκετα πιο δυνατο.
    Κοστος μετατροπης το 2000, 1 εκατομμυριο 600 χιλιαδες δραχμες.

Στο 1.8 Μ43 με το ιδιο κιτ η ιπποδυναμη ανεβαινε στους 200 HP.
    Συμφωνα με τα παραπανω ειναι εφικτη η ιπποδυναμη των 200+ αλογων στο Μ43 ( ειδικα στο 1,9)με στοκ εντοσθια σε ενα μοτερ με λιγα χλμ και ανακατασκευη.τα περισσοτερα αυτοκινητα που τουρμπιστηκαν απο τον καρρα κυκλοφορουν ακομα.ξερω 518 ε34 τουρμπο με πανω απο 200.000 χλμ.

Με προσοχη στην συντηρηση και στην χρηση αντεχει ο Μ43.για πιο πανω θελει χρημα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dark knight : 14-06-16 στις 12:06

12. The Following 4 Users Say Thank You to dark knight For This Useful Post:

A8hnaios (14-06-16), BMW FOR EVER (14-06-16), Kostas Maras (14-06-16), pilot (14-06-16)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδια επικοινωνησα με τον κ.Καρρα σημερα του εξηγησα τι θελω για το αυτοκινητο και με απετρεψε λεγοντας,οτι τα καναμε αυτα καποτε αλλα κατα την γνωμη μου το αυτοκινητο σου δεν το χρειαζεται,να το αφησεις οπως ειναι να μην το πειραξεις.Οποτε απο εδω φαγαμε χ παμε στον επομενο χαχαχαχαχαχα.

Rides
    0

Προεπιλογή

https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...t=14301&page=3 διαβασε τα ποστ του μελους bmw316turbo

Rides
    0

Προεπιλογή

Το εχω διαβασει σε ευχαριστω πολυ αλλα ο καθε ανθρωπος εχει δικη του γνωμη και την εκφραζει ελευθερα εγω ειτε ετσι ειτε αλλιως θα το ψαξω και αν αξιζει θα το τουρμπισω,Θελω να βελτιωσω λιγο την μπεμπα οχι να κανω ενα αμαξι ντραγκστερ ας παρουν αλλη την πρωτια που πληρωνουν και βαρυα τελη κυκλοφοριας χαχαχαχαχα αξιοπιστια πανω απ ολα οχι αιμοδοτης μαστορικης χαχαχαχα ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον.

Rides
    1

Προεπιλογή

Φιλε μου απο οτι καταλαβα καταρχην δεν γνωριζεις το αντικειμενο (δεν ειναι κακο αλλα αν σε ενδιεφερε πραγματικα θα γνωριζες εστω τη διαφορα κομπρεσορα απο τουρμπο κιτ).

Θελεις να το φτασεις τοσο αλλα χωρις ετσι , θελεις αξιοπιστια αλλα χωρις γιουβετσι.
    Να γνωριζεις οτι και σφυριλατο να γινει το μοτερ παλι δενν υπαρχει αξιοπιστια απλως μειωνεις τις πιθανοτητες να γινει ζημια!

Η αξιοπιστια εχει πεθανει εδω και καιρο ακομα και στα κορυφαια μοτερ της bmw!

Επειδη η συζητηση και οι σκεψεις σου ειναι σε εμβρυικη κατασταση αυτο που σε συμβουλευω ειναι να κρατησεις το οποιο κομποδεματακι διαθετεις , να εισαι τυπικος στη συντηρηση του και αν θελεις ντε και καλα να πεις οτι εκανες κατι βαλτου μπλοκε και αναρτησεις και ρουφα του το αιμα στην πιστα και στα βουνα.

Τι τουρμπο και πρασινα αλογα

Υγ τον αγραφο για ποιο λογο τον εβαλες;
    τούρμπο και πράσινα άλογα

17. The Following User Says Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

Dimimav (14-06-16)

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •