Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1323

Θέμα: BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

να ρωτησω για οποιον ξερει. εμενα το αυτοκινητο δεν ειχε τιμονι με κουμπια. εβαλα ενα m-pack με τα κουμπακια. και οταν ειχα παει για service του πα να μου περασει την καλωδιωση για το ραδιοφωνο οπως και εκανε και εκτοτε φωτιζονται κιολας. βεβαια ποτε δεν διαπιστωσα αν οντως δουλευει μιας και εχω πηγη pioneer χωρις interface για τα χειριστιρια. με αυτη την καλωδιωση θα δουλευει και το κουμπι του τηλεφωνου η θελει κατι αλλο?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Moufas E46 : 26-05-10 στις 15:38

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sierra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σπύρο οι φύσες για τη σύνδεση είναι έτοιμες ή πρέπει να φτιάξεις; Επειδή είμαι λίγο παράξενος στα παλιά έφτιαχνα μόνος μου φύσες γιατί δεν είχαν...
    Ανεβασα εδω καποια pdf. Το ενα εχει καποιες οδηγιες, στο αλλο φαινονται τα περιεχομενα της συσκευασιας (το νουμερο 8 ειναι η φυσα αρα ολα οκ)
    https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...7106#post57106

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Moufas E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    να ρωτησω για οποιον ξερει. εμενα το αυτοκινητο δεν ειχε τιμονι με κουμπια. εβαλα ενα m-pack με τα κουμπακια. και οταν ειχα παει για service του πα να μου περασει την καλωδιωση για το ραδιοφωνο οπως και εκανε και εκτοτε φωτιζονται κιολας. βεβαια ποτε δεν διαπιστωσα αν οντως δουλευει μιας και εχω πηγη pioneer χωρις interface για τα χειριστιρια. με αυτη την καλωδιωση θα δουλευει και το κουμπι του τηλεφωνου η θελει κατι αλλο?
    Αν εχει βαλει την μαμα καλωδιωση ολα οκ! Δεν χρειαζεσαι κατι αλλο...Αν εχει κανει καποια πατεντουλα...θα χρειαστεις ή επεκταση της πατεντας ή οριτζιναλ καλωδιωση!

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

σπυρο μου το βαλε η QS στην λεοφωρω βουλιαγμενης. το εβγαλα το pioneer προχθες και ειδα πως εχει μια φυσα που δεν ειναι συνδεδεμενη καπου. χρωματιστη φυσα και σαν ειχε καπακι στην ακρη ετσι μου φανηκε

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Moufas E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    το κουμπι φιλε ετσι και αλλιως δεν θα δουλευει παραμενει οπως εχει.η οθονη εχει ενσωματωμενο μικροφωνο επανω και ολες η λειτουργιες βρισκονται πανω στην οθονη.κληση θα κανεις μεσω της οθονης και θα ακους τον συνομιλητη απο τα ηχεια.το κουμπι του τηλεφωνου δεν λειτουργει.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP