Ο μπαμπάς σας ηταν εδώ...πάλι![]()
Ο μπαμπάς σας ηταν εδώ...πάλι![]()
Ρε γαλαζοβράκη Ουζουνίδη, είσαι άξιος προπονητής, να μη ήσουν και κομπλεξικός θα ήσουν πολύ καλός.
Έχεις να κερδίσει ο Πανιώνιος 36 χρόνια στην Τούμπα, 78-22 κατοχή μπάλας, 19 - 4 τελικές, 2-0 το σκορ που άνετα μπορεί να ήταν 4-0 και λες πως το αποτέλεσμα ήταν τυχερό!
Έλεος!
![]()
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Εδω στα γνωστά.....το ίδιο με το post 771
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Detailing Madness
Να κερασουμε???
Εφερα 3 για να φτασει για ολους.
Και οποιος δε προλαβει θα κερασουμε στο "εξωχικο" μας (πλεον)
Πως φαίνεται πάντως ότι είστε στερημένοι. Φυσιολογικό είναι βέβαια, 20 χρόνια στη φάπα, σας έχουμε σκίσει με κάθε πιθανό τρόπο που υπάρχει, σας δώσαμε ουσιαστικά ένα πρωτάθλημα με προπονητή του ενός μηνός με ανύπαρκτες δικές του μεταγραφές.
6 χρόνια τον βρίζετε τον Λαθούλη, ξεχάσατε που τον αφήναμε αμαρκάριστο γιατί τα έχανε σίγουρα και γελάγαμε μαζί του κι εσείς του κατεβάζατε χριστοπαναγίες; Παίζει όμως και να μη βλέπατε μπάσκετ τότε. Ε στα 50 ματς που έχει παίξει μαζί μας στατιστικά κάποιο θα του έβγαινε.
Διαμαντίδης δεν πρόκειται να γίνει ποτέ! Ηγέτης δεν πρόκειται να γίνει ποτέ!
Κρεμάστε κανά λάβαρο τώρα με τις συμμετοχές σας στην Ευρωλίγκα.
![]()
BMW 116i (225hp/32kg) (2015) F20 M-Pack
Πονας και φταιει ο Πειραιας...!
Προφανως και δεν ειναι η στερηση, αλλα η νικη επι ενος πολυ μεγαλου αντιπαλου, με 2πλο break και με ολες τις νικες στο τελος.
Ολα τα υπολοιπα που λες ειναι για να απαλυνεις τον πονο σου.
Υγ. Το τριποντο του Αγραβανη πρεπει να πονεσε περισσοτερο απ'ολα.....γιατι ηταν δουλεμενο στην προπόνηση!!!
![]()
Δεν υπάρχει πόνος, για να ζήσεις ότι έχουμε ζήσει εμείς πρέπει να φτάσεις 50 κι έχοντας ως δεδομένο ότι θα μας κερδίζετε για τα επόμενα 17 χρόνια με όλους τους τρόπους όπως σας έχουμε κάνει εμείς. Στέρηση είναι αυτό που ζείτε, οτιδήποτε άλλο είναι δικαιολογία για τον εαυτό σας.
BMW 116i (225hp/32kg) (2015) F20 M-Pack
GM6 (31-05-16)
Φιλε μου αντι να στεκεσαι στις ματσαρες που ειδαμε,
στο τελος του Διαμαντιδη, μου κραζεις Σπανουλη και μου ανεβαζεις φωτο απο λαβαρα. Τι να σου πω ?
Στερημενος που σε 5 χρονια εχω παρει 2 ευρωπαικα και 3 πρωταθληματα....?
Τες/πα, χαβαλε κανουμε, αυριο μεθαυριο θα το ξεπερασεις. Τοσα ματς σου κερδισε ο Μητσος .
Χασε κι εσυ ενα ετσι, δεν χαθηκε ο κοσμος.
Αντε και του χρονου παλι τα ιδια να 'χουμε....
![]()