Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
Ας μην βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα. Η παραγραφος 2 λεει ακομα οτι το υπουργειο προσδοκα αυξηση εσοδων με τις οποιες αλλαγες. Αλλωστε οπως εχω πει και παλιοτερα οτι γινεται, ειναι για την αυξηση των συνολικων εσοδων ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Η λιανικη τιμη αγορας καινουργιου αυτοκινητου πολλων κυβικων ηταν παντα υψηλη, δεν εχει σχεση με την τιμη χωμα που πωλουνται σαν μεταχειρισμενα λογω των στρεβλωσεων στην αγορα του αυτοκινητου. Το αρθο λεει οτι πανω σε αυτες τις τιμες θα βασιστει. Οποτε ας κραταμε μικρο καλαθι.

Εγω θελω να δω τελικα απο που θα τα παρουν και με ποιο τροπο, γιατι αυξηση εσοδων με ταυτοχρονες μειωσεις στα τελη δεν γινεται.
Συμφωνώ με αυτά που λες. Το υπουργείο κοιτάει πως θα αυξήσει τα έσοδα του, άρα να βρει μία χρυσή τομή ώστε από τη μία να πάρουν πινακίδες όσοι έχουν παραδώσει (μόνο στη γειτονιά μου έχω 10 τέτοια αυτοκίνητα όλα απο 2000 κυβικά και πάνω) και από την άλλη να κρατήσει τις τιμές στο μέγιστο που μπορεί. Αν μου επιτρέπεται μία εικασία, πιστεύω ότι το καλύτερο σενάριο θα είναι να τα κατεβάσει μία κατηγορία κάτω. Δηλαδή από εκεί που π.χ. το 2800 πλήρωνε 840 (μέχρι μοντέλο 2005) τώρα να πληρώνει 630 όσο το αντίστοιχο δίλιτρο. Κάποια τέτοια αλχημεία περιμένω. Αλλά όπως είπες σε λίγο καιρό θα τα δούμε αναλυτικά....

Πάντως έχει suspense δεν μπορώ να πω! Θα μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα νέο θέμα-κουίζ.... Εσύ πόσα τέλη κυκλοφορίας θα πληρώσεις φέτος????