Μετά από λίγη ταλαιπωρία, αφού αρχικά δε δούλεψε όπως έπρεπε ο παράλληλος εγκέφαλος της TMC και χρειάστηκε να τον στείλω πίσω για επαναπρογραμματισμό, μπορώ να πω ότι πλέον είμαι πολύ ευχαριστημένος, τόσο από την ποιότητα λειτουργίας του, όσο και από την διαφορά που έκανε στην απόδοση.
Την πρώτη φορά που τον εγκατέστησα, παρατήρηση κάποια μικροκομπιάσματα/κοψίματα στην επιτάχυνση και επίσης η απόδοση δεν είχε μεγάλη διαφορά κυρίως στις υψηλές στροφές. Έτσι, παρόλο που υπάρχει δικαίωμα για επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών, συμφώνησα να το στείλω πίσω στην Αγγλία για επαναπρογραμματισμό, χωρίς να είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για το αποτέλεσμα.
Παρόλα αυτά, χτές το παρέλαβα με το νέο χάρτη περασμένο και σήμερα το εγκατέστησα και μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος από τη λειτουργία του.
Έχει πολύ γραμμική απόδοση, χωρίς κενά και κομπιάσματα και έχει σημαντική διαφορά στην απόδοση σε όλο το φάσμα στροφών από την εργοστασιακή λειτουργία.
Συνδέεται σε τρία σημεία, τον αισθητήρα πίεσης στο σωλήνα μετά το intercooler, τον αισθητήρα πίεσης στην εισαγωγή και τον αισθητήρα εκκεντροφόρου ώστε να διαβάζει τις στροφές του κινητήρα. Η εγκατάσταση θέλει λίγο παίδεμα, αλλά άπαξ και το κάνεις μία φορά μετά είναι θέμα πενταλέπτου.
Το κόστος είναι 299 λίρες + φπα.