Πρωτο μπαξιμο για το 16 ....
Ηθελα να βαλω led πισω φαναρια στο σενταν αλλα δεν μου καθοντουσαν καθολου καλα τα τυπου κουπε led κωλοφαναρα που κυκλοφορουν στο εμποριο για τα σενταν facelift !
Βρηκα φαναρια τα οποια ηταν στυλ f/l ( κοκκινο-λευκο-κοκκινο ) led αλλα μονο τα κοκκινα το φλας παρεμενε λαμπα και επισης ηταν πολυ κακης ποιοτητας οποτε αποριφθηκαν και αυτα !
Βρηκα και φουλ led της Depo για φεισλιφτ αλλα το κοστος ηταν 200+ ευρω και απο πισω δεν ειχαν καν καπακι για το πορτμπαγκαζ παρα μονο μια φουσκα για φωτακι ( https://photos.car.gr/1758653_3_b.jpg ) !
Οποτε απλα αγορασα μια 4αδα καινουρια απλα φαναρακια και ειμαι ευχαριστημενος γιατι ναι μεν δεν εγινε τραγικη αλλαγη αλλα οτι και να ναι δειχνουν φρεσκα και καινουρια και παντα ΟΕΜ !
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dermatis : 12-01-16 στις 14:10
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
aristent (12-01-16), BILL007 (12-01-16), chrisgiapz3 (13-01-16), dark knight (12-01-16), georggge46 (12-01-16), isou (12-01-16), michaelp900 (14-01-16), Moufas E46 (12-01-16), nikos valvetronic (12-01-16), Panos 316T (12-01-16), scania124 (12-01-16), topmar (12-01-16), Vassilis ///M (12-01-16), wheelman (12-01-16), zaharias (12-01-16)
Βασιλη, οι καλες μπαρες ειναι σχεδιασμενες να σπανε ωστε να αποτραπει αυτο ακριβως που περιγραφεις! Στη φωτο που εβαλε ο φιλος και αυτη η μπαρα ειναι ετσι σχεδιασμενη!
Και η μαμα του Μ3 για παραδειγμα σπαει σε συγκεκριμενο σημειο..το τρακαρισμενο που εχει ο συναδελφος μας εχει φαει στουκο και εχει σπασει η μπαρα και δεν εγινε ζημια απεναντι!![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
BILL007 (12-01-16), gant (13-01-16), katsaraios (12-01-16), nikos valvetronic (12-01-16), topmar (12-01-16)
nikos valvetronic (12-01-16), pilot (12-01-16), topmar (12-01-16)
*boeing..![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Λοιπόν μετά από 3000 περίπου χιλιόμετρα έχω να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος. .. στα θετικά ειναι ότι πέρα το οτι ειναι rft ειναι αρκετα μαλακο ελαστικο και δεν κοπαναει οπως τα θερινα ( ισως οφείλεται και στην μικροτερη ζαντα με μεγαλυτερο προφίλ ) και μεγαλο συν ότι είναι πολύ καλά στο θέμα του θορύβου. .. αν και χιονολαστιχα ειναι αρκετά ήσυχο. .. επισης στο λίγο χιόνι/πάγο που είχαμε η αίσθηση που μου άφηνε ήταν σιγουριά και ότι είχε και άλλο να μου δώσει. ..βέβαια αν θέλεις να παίξεις μπορείς άνετα. .. επισης δεν βλέπω μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση με τα καλοκαιρινά που έχω. .. το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι με αυτές τις θερμοκρασίες που έχουμε τώρα 17-18 βαθμούς ζορίζω το ελαστικό. Αλλά από την άλλη δεν γινεται να είμαι βάλε βγάλε συνέχεια . .. θα το αφησω κανένα μήνα ακόμα μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου και μετά θα το αλλάξω για να μην το χαλάσω. ..
Γενικά τα συστήνω για αγορά χειμερινού ελαστικού.
nikos valvetronic (13-01-16)
Πάρη μεγειά σου,σωστή κίνηση![]()
Ευτυχώς που δεν αγόρασες τα φουλ led της DEPO γιατί δεν ταιριάζει η
συνδεσμολογία στο φέις λίφτ.Εγώ τα αγόρασα όταν βγήκαν 330 ευρώ
παρακαλώκαι δεν δούλεψαν ποτέ σωστά.Τα φόρεσα 2 βδομάδες
χωρίς να δουλεύουν το ομίχλης, τα παρκοφάναρα, εννοείτε άναβε σφάλμα
καμμένες λάμπες και ας είχα συνδέσει τα cancelers και τα φώτα του καπό
το βράδυ άνναβαν πάρα πολύ δυνατά οπότε τα είχα αποσυνδεμένα.Τα έδωσα
σε φίλο με προφεις να τα δοκιμάσει και δούλεψαν σωστά εκτός από το σφάλμα
στο ταμπλό που το εμφάνιζε και εκεί, αλλά αυτό αντιμετωπίζεται με άλλα
cancelers.Επίσης ξενέρωσα και εγώ με την από μέσα κατασκευή τους.Από έξω
όμως έδειχναν πολύ όμορφα και φώτιζαν πολύ ωραία.Τα έχω ακόμα στην αποθήκη.
Alex_ (12-01-16), chrisgiapz3 (13-01-16), nikos valvetronic (13-01-16), Vassilis ///M (13-01-16), zaharias (13-01-16)
Οχι δεν φορεσαν ποτε τα sedan led φαναρια![]()
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
JiMk86 (12-01-16), Moufas E46 (13-01-16)