Καλησπερα σε ολα τα παιδια του φορουμ εχω ενα προβλημα με την Ε46.Καταρχιν το αυτοκινητο ειναι το coupe σαν σκαφος η μηχανη του εχει βελτειωθει εχει γινει 16v και φοραει πολλα πραγματα επανω οπως εκκεντροφορια κεφαλαρι απο το is και αλλα πολλα.Το αυτοκινητο περασε στα χερια μου εδω και δυο μηνες ειναι πολυ στηβαρο και ροπατο,αλλα εχουμε μια διαροη στον χωρο του κινητηρα απο κατω σταζει ελαφρως απο τις βιδες του προεντατηρα και χανει πολυ σιγα λαδακι.Πηγα και το σηκωσα και το ειδα με μαστορα αυτο δεν το λεω ετσι.Η μηχανη του ανακατασκευαστηκε πριν 10000 χιλιομετρα απλα απ οτι καταλαβα ο μαστορας ξεχασε να βαλει καινουργιες φλατζες και κολα στα επιμαχα σημεια,διορθωστε με αν κανω λαθος.Δεν χανει πολυ σταζει αργα πολυ αργα αλλα δημιουργει κυλιδες και με τρελαινει οταν το βλεπω αυτο.Ο μαστορας που εκανε την ανακατασκευη ο οποιος το ειδε αφου το πηγα εγω μου ειπε να το αφησω ετσι και οτι δεν εχει προβλημα,και οτι δεν αξιζει να ανοιξουμε μηχανη παλι για αυτο και αν θελω αργοτερα να το συνδυασω με κατι αλλο(ακου τωρα λογικη ετσι).Επαναλαμβανω οτι το αυτοκινητου εχει γινει ανακατασκευη κινητηρα ειναι πλεον 16v και πολυ ζωντανο φοραει πολλα πραγματα και κεφαλαρι απο is.Εχει κανεις αντιμετωπισει παρομοιες διαροες και αν ναι τι μου προτινετε να κανω?Στο εμποριο υπαρχουν διαφορα σφραγιστηκα διαροων οπωσ και φλατζοκολλες για το χωρου του κινητηρα δουλευουν ομως η θα κανω καμια πατατα?Θα ηθελα την γνωμη σας γιατι ειμαι μπερδεμενος,ευχαριστω.