Μια ερώτηση, όταν βάλατε πίσω τη νέα μονάδα, το emulator που το στριμώξατε; Σε ποια πλευρά;
Για να πάρει τα στοιχεία του τριπ, να μετράει τα πάντα, να βλέπετε τα του αυτοκινήτου, θέλει coding! (been there).
Επίσης, από αυτά που έχω βρει, το κάθε ΝΒΤ "δένεται" μέσω των fsc codes με κάποια services. Οπότε είτε αρκείσαι σε αυτά που έχει ενεργοποιημένα με το vin του donor, είτε πληρώνεις να σου ενεργοποιήσουν επιπλέον services/apps, πάλι με βάση το vin του donor.
BILL007 (27-07-15)
Κι εμενα δεν εχει το τριπ μαλλον επειδη δεν εχω διευρυμενο πινακα οργανων οποτε δεν υπαρχει εξοδος οπτικης για το emulator.Το οποιο στριμωξα πισω αριστερα! Εμενα εχει ξεκλειδωμενο το βιντεο εν κινησει οχι το ιντερνετ και επισης παρατηρησα οτι δεν ισχυει πλεον το συντομο φλας...Επισης εβαλα τους χαρτες 2015-2 και παρολαυτα δεν ειναι και πολυ ακριβεις μακρια απο την Αθηνα..
BILL007 (28-07-15)
Ούτε εγώ έχω διευρυμένο πίνακα οργάνων. Δεν έχει σχέση αυτό. Θέλει coding, για να πεις στο αμάξι τι σύστημα έχει πάνω.
Και εγώ εκεί το έβαλα τελικά.
Για να είσαι σίγουρος των ξεκλείδωτων δυνατοτήτων του ΝΒΤ, πρέπει να κάνεις extract με το esys το vin του donor και μετά με έναν decoder να δεις τα σχετικά codes που είναι ενεροποιημένα.
Περίεργο αυτό. Δλδ δεν κάνει τπτ; Με coding ίσως ισιώσει αυτό.
επειδή ψάχνομαι κι εγώ να κάνω την αλλαγή, έχω βρει ένα σύστημα στο Ebay για την F20, που έχω. Το δικό μου έχει bluetooth & USB και είναι κατασκευασμένο Νοέμβριο του '11, άρα θα θέλει το touchpad, απ' ότι διάβασα.
Βρήκα αυτό https://www.ebay.co.uk/itm/BMW-F20-F...WiraF#viTabs_0 , πιστεύετε οτι θα κάνει ?
Και τι άλλο (σε καλώδια κλπ) θα χρειαστώ ?
Ευχαριστώ...
Στα γραφω οπως τα παρρηγγειλα εγω.....
system kit usual idrive controller none touch
GPS antenna
Video cable
usb cable για να το περασω στο ντουλαπακι απτην αλλη δεν εφτανα!
Σημειωτεον ασχετο αλλα σχετικο ...
Ολοι αυτοι οι λιθουανοι πωλητες να ξερετε πως εχουν προκυψει επειδη καποιος στην Ελλαδα η την Ιταλια κλαιει το αμαξακι του ...
Η λιθουανια ειναι ο top προορισμος κλεπταποδοχης και car's parting out ...
Ψάχνομαι και εγώ εδώ και καιρό για nbt. Έχετε να προτείνετε κάποιον στην Αθήνα γνώστη του εγχειρήματος γιατί όσο και να γύρισα σε επώνυμα συνεργεία είχαν μαύρα μεσάνυχτα. Θα ήμουν υπόχρεος.
Το τί άκουσα δεν λέγεται
Aρχικά καλωσήρθες στην παρέα μας!
Σε επίσημες αντιπροσωπείες εννοείς? Αν ναι, τότε απλά έχασες το χρόνο σου, γιατί εκεί δεν κάνουν τέτοιες εργασίες και μπορείς να ακούσεις πραγματικά τα πάντα!
Για τέτοιες δουλειές υπάρχουν πολύ καλά εξειδικευμένα στην Αθήνα που τα αναλαμβάνουν καθώς και κάποιοι ιδιώτες![]()
Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα, σας διαβάζω καιρό αλλά δεν είχα την ευκαιρία να ποστάρω κάτι. Σε επίσημες ούτε απ' έξω δεν περνάω. Γύρισα κάμποσα γνωστά εξειδικευμένα όπου οι περισσότεροι μάλλον άγνοια είχανε και όσοι δεν είχανε πέταγαν μια εξωφρενική τιμή ίσα για να κάνεις μεταβολή. Με το esys έχω παίξει αρκετά αλλά θα ήθελα να πάρω μια προσφορά από κάποιον που το έχει ξανακάνει. Μπορείς σε παρακαλώ είτε εδώ (θα ήταν χρήσιμο και για άλλα παιδιά στη θέση μου) είτε με pm να με ενημερώσεις για αυτά?