Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 31

Θέμα: ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ Ε46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φίλε μου καταρχάς να σου δώσω συγχαριτήρια για την εκπληκτική δουλειά που έχεις κάνει.Χωρίς να γνωρίζω πολλά από ήχο κατάλαβα ότι έχεις ξοδέψει πολύ χρόνο και πολύ χρήμα στο αυτοκίνητο σου και μπράβο σου!
    Τώρα στα του ήχου σκεφτόμουν να δώσω max.200 ευρώ για την αγορά ενός ενισχυτή και 1-2 ηχείων να αλλάξω π.χ. τα μπροστά στις πόρτες...να κρατήσω δηλαδη τα πίσω της HK...Για τα χρήματα που διαθέτω θα βρω κάτι αξιοπρεπές και σαφώς καλύτερο από αυτό που έχω τώρα?!

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο LoufasGR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε μου καταρχάς να σου δώσω συγχαριτήρια για την εκπληκτική δουλειά που έχεις κάνει.Χωρίς να γνωρίζω πολλά από ήχο κατάλαβα ότι έχεις ξοδέψει πολύ χρόνο και πολύ χρήμα στο αυτοκίνητο σου και μπράβο σου!
    Τώρα στα του ήχου σκεφτόμουν να δώσω max.200 ευρώ για την αγορά ενός ενισχυτή και 1-2 ηχείων να αλλάξω π.χ. τα μπροστά στις πόρτες...να κρατήσω δηλαδη τα πίσω της HK...Για τα χρήματα που διαθέτω θα βρω κάτι αξιοπρεπές και σαφώς καλύτερο από αυτό που έχω τώρα?!

Κοιτα, εγω απλα σου εδωσα μια εικονα του τι συμβαινει οταν εχει εργοστασιακο HK το αυτοκινητο.

Τι ειναι το δικο σου? Ε46 Κουπε? τετράπορτο? τι ακριβως? Ποιο εξοπλισμο απο HK φοράει?

Αυτο που μπορεις να κανεις χωρις να ξοδεψεις πολλα, ειναι να αλλαξεις με ενα σετ μονάδες μπροστά, και ενα σετακι πίσω, για τις εργοστασιακές θέσεις.

και να εισαι ενταξει. βελτιωνοντας ετσι λιγο την ποιοτητα σου και χωρίς να μπεις στην διαδικασία για αλλον ενισχυτη η αλλη πηγή.

Σου ειπα οταν εχει HK ολα συνεργαζονται μεταξυ τους, δεν μπορεις ετσι απλά να βγάλεις τον εργοστασιακο ενισχυτη και να βαλεις αλλον.

Θέλει τα εξαρτήματα που σου εξηγησα παραπάνω.

Άρα η λυση ειναι αυτη για τα χρήματα που μου λες και ισως και λίγα παραπνω θα έλεγα εγώ.

για 2 σετακια μονάδες 2 δρόμων για παραδειγμα, μπρος-πισω. ποιο ποιτικά.

Έχει πολλές εταιρίες μπορείς να βρείς για τις εργοστασιακές θέσεις του Ε46 aftermarket ηχεία και να τα περάσεις χωρίς κανένα πρόβλημα.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο LoufasGR Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν εχεις κανονικο hk στο αυτοκινητο (και όχι μονο τα ηχεια) αλλαξε τα χαλασμένα ηχεια με καποια αλλα μεταχειρισμένα και μην ασχοληθείς περισσοετρο. αν βαλεις αλλα μεγάφωνα με τον υπαρχων ενισχυτή θα εχεις πρόβλημα (μεχρι που μπορεις να τον καψεις) θα εχεις πολύ κακη αποδοση η πολύ μικρη αποδοση. τα ηχεια της hk εχουν πολύ χαμηλή ωμικη αντισταση (2Ωhm) για να τα οδηγει ο εχισχυτης της εταιρειας και είναι όλα ρυθμισμένα να παιζουν σε συγκεκριμενο ευρως συχνοτήτων. αν βαλεις δυο μεγάφωνα του εμποριου δεν θα παιζουν καθολου σωστα. ενισχυτή αλλον στην προκειμενη περιπτωση δεν μπορεις να βαλεις μιας και η πηγή σου δεν βγαζει καθολου σημα και όλα πηγαινουν στην πλεξουδα του ενισχυτή του hk. οποτε και χρειαζεσαι αρκετη δουλεια για να παιξει. ακομα και αν καταφερεις να βαλεις αφτερμαρκετ ενισχυτή, αν κρατησεις τα hk ηχεια σε πολύ συντομο διαστημα θα τα καψεις η θα τα χαλασεις για τον λογο που σου ανεφερα πιο πανω.ολα αυτά ισχυουν αν εχεις εργοστασιακο ηχοσυστημα hk

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP