Σελίδα 14 από 86 ΠρώτηΠρώτη ... 412131415162464 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 131 έως 140 από 851

Θέμα: Eπικαιρότητα-Προβληματισμοί 09/2015

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ ξέρω τα απλά. Έσοδα - έξοδα.

Εδώ και 6 χρόνια, αρνουμαστε πεισματικά να τ ισοσκελισουμε και μοναδική προσπάθεια πο γινετα επί του θέματος, είναι η συνεχόμενη αύξηση φορολογίας.

Αυτό αρνείται βέβαια να το δει ο περισσότερο κόσμος. Είτε από άγνοια, είτε από συμφέρον, είτε από βλακεια.

Όσον αφορά τώρα τα των ψηφοφόρων του τσυριζα, θα πω μονάχα εν πράμα. Με τα τόσο σκατα οικονομικά μας, πήγανε και ψήφισανε τον άνθρωπο που θα έφερνε δημοσιονομικο ανοιγμα 12 δις. Πράγμα που πολλοί εδώ μέσα λέγαμε ότι δεν παίζει.

Όσον αφορά τους επαγγελματιε τη βόρειας Ελλάδος, φαντάζομαι ότι Μαλον αστειευεται ο κατσαραιος λέγοντας ότι ξέρουμε τι γίνεται, όπως και το ότι πόλη με 1εκ πληθυσμό είναι χωριό.

Over and out, δεν ξανασχολουμαι.
    Καλα ολα αλλα εγω σε ρωτησα συγκεκριμενα 2 ερωτηματα συμφωνα με τα δικα σου λεγομενα...
    Ξαναρωταω..
    Το 40% εννοεις οσους απειχαν ,μαζι και εγω?
    Οταν λες αφησαν τους υπολοιπους να εκλεξουν τι εννοεις??
    ...
    Στην οποιαδηποτε μορφης δημοκρατια στο μυαλο σου δλδ τι θα ηθελες να κανω εγω που απειχα ?
    Ειναι πολυ απλο το ερωτημα....
    Μετα ειναι και το αλλο,οτι εγω μπορω ανετα να τα χωνω σε οποιον με αδικει αλλα και παλι συγκρατουμαι γιατι δεν υπαρχει ακρη στον φαυλο κυκλο..
    Καλα περι πολης και Β.Ελλαδας αστο ,οσες φορες εχει τυχει να ρωτησω ή να μιλησω με ανθρωπους που ειναι επιχειρηματιες ΣΑΦΩΣ και γνωριζετε αν οχι πολλους καποιους...
    Εδω ειναι η Αθηνα ενα χωριο επιχειρηματικα δεν ειναι η Σαλονικα??

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dionisisM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φυσικά και ισχύει αυτό που λες με την διαφορά ότι τον ιδιωτικό τεμπέλη η βισματια δεν τον πληρώνω εγώ αλλά το αφεντικό του.

Ναι αλλά αν το πάρουμε έτσι αυτή η επιχείρηση μπορεί να είχε πάρει δάνεια από την τράπεζα που τώρα μπορεί να έχουν γίνει κόκκινα και με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών τους πληρώνω και εγώ.
    Πως όμως να γίνει κάποιοι πρέπει να δουλεύουν και στο Δημόσιο, απλά πρέπει να απολύονται και αυτοί, αλλά εδώ υπάρχει το πρόβλημα ποιος θα το κρίνει. Γιατί υπάρχει η πιθανότητα επειδή το δημόσιο είναι απρόσωπο και έτσι διαμορφωμένο που αν επιτρέπονταν οι απολύσεις να φεύγανε οι χρήσιμοι και δουλευταράδες και να μέναμε οι άχρηστοι και βισματίες.

Sent from my iPad using Tapatalk

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλα ολα αλλα εγω σε ρωτησα συγκεκριμενα 2 ερωτηματα συμφωνα με τα δικα σου λεγομενα...
    Ξαναρωταω..
    Το 40% εννοεις οσους απειχαν ,μαζι και εγω?
    Οταν λες αφησαν τους υπολοιπους να εκλεξουν τι εννοεις??
    ...
    Στην οποιαδηποτε μορφης δημοκρατια στο μυαλο σου δλδ τι θα ηθελες να κανω εγω που απειχα ?
    Ειναι πολυ απλο το ερωτημα....
    Μετα ειναι και το αλλο,οτι εγω μπορω ανετα να τα χωνω σε οποιον με αδικει αλλα και παλι συγκρατουμαι γιατι δεν υπαρχει ακρη στον φαυλο κυκλο..
    Καλα περι πολης και Β.Ελλαδας αστο ,οσες φορες εχει τυχει να ρωτησω ή να μιλησω με ανθρωπους που ειναι επιχειρηματιες ΣΑΦΩΣ και γνωριζετε αν οχι πολλους καποιους...
    Εδω ειναι η Αθηνα ενα χωριο επιχειρηματικα δεν ειναι η Σαλονικα??
    Εννοώ πως με την αποχή σου, αφήνεις την τύχη σου στα χέρια αλλού. Να κάνεις? Σαν τι να κάνεις? Έκανες. Δεν ψήφισες και πρόβλημα σου.

Μ τους επαγγελματιες δεν θα σχολιάσω. Το αν έχουμε ακουστά κάποιους, δε σημαίνει ότι ξέρουμε και τι είδους μπιζνα κάνουν.

Όπως είπα και πριν, over and out.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πριν χρόνια...

Είμαστε πλεον κανονική αποικία, άσχετα αν ο περήφανος ΈΛΛΗΝ δεν θέλει να το παραδεχτεί.
    Αφού φάγαμε λοιπον την παπάρα του Γιωργάκη , με"τα χρήματα υπάρχουν", πέσαμε στην λούμπα του Σαμαρά με τα 9 Ζάππεια, στράφηκε, η πλειοψηφία, στον τσιπρανδρέα πιστεύοντας πως ΙΣΩΣ γίνει κάτι, αφού όλοι ψιθύριζαν ότι οι σαμαροβενιζέλοι έπαιζαν κανονικά θέατρο και όλα τα δέχονταν υπογείως.
    Την πατήσαμε τελείως με τον τσύριζα, ήρθαν τα χειρότερα αν και πιστεύω πάλι στον ίδιο παρονομαστή θα μασταν αφού τα νούμερα δεν βγαίνουν έτσι κι αλλιώς.
    Εν κατακλείδι κανένας μας δεν είναι σοφότερος η περισσότερο πατριώτης απ τον άλλο, απλά με τον έναν η τον άλλο όλοι μας φάγαμε την παπάρα.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

5. The Following 4 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

Bitz (28-11-15), katsaraios (28-11-15), Leonidas_E39 (28-11-15), Ptboul (30-11-15)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οκ σαφως προβλημα μου και σαφως δεν χαρακτηριζω οπως θελω οσους ψηφισαν 40 χρονια νδ-πασοκ και αλλα 2 χρονια συριζα...
    Σαφως επισης δεν κοιταω μονοπλευρα την ζωη ουτε συχτιριζω επειδη δεν ειμαι Δ.Υ ουτε κλεινω τα ματια σε λαμογια και λεω δεν με νοιαζει...
    Με τετοια λογικη παω πασο ,απλα μετα κομμενα τα εσεις φταιτε και εγω σας τα χωνω γιατι ειναι ΜΗ ωφελιμο ....
    Ολοι οσοι ζουμε στην Ελλαδα βιωνουμε πολλα και διαφορα περιστατικα αλλα να ανακυκλωνουμε τα στραβα μιας πλευρας μιλωντας σε 2ο πληθυντικο προσωπο δεν εχει κανενα αποτελεσμα περα απο την εκθεση σε σχολια και εντασεις μεταξυ μας..
    Οποιος καταλαβε καταλαβε...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 28-11-15 στις 19:12

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

7. The Following 4 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Bitz (28-11-15), gant (28-11-15), Nino (28-11-15), ssaliaris (28-11-15)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το... διέλυσε, τραυματίστηκε και δεν υπήρχε ασθενοφόρο (στην πίστα των Μεγάρων)
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

9. The Following 2 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

gant (30-11-15), Leonidas_E39 (29-11-15)

Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο micz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι αλλά αν το πάρουμε έτσι αυτή η επιχείρηση μπορεί να είχε πάρει δάνεια από την τράπεζα που τώρα μπορεί να έχουν γίνει κόκκινα και με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών τους πληρώνω και εγώ.
    Πως όμως να γίνει κάποιοι πρέπει να δουλεύουν και στο Δημόσιο, απλά πρέπει να απολύονται και αυτοί, αλλά εδώ υπάρχει το πρόβλημα ποιος θα το κρίνει. Γιατί υπάρχει η πιθανότητα επειδή το δημόσιο είναι απρόσωπο και έτσι διαμορφωμένο που αν επιτρέπονταν οι απολύσεις να φεύγανε οι χρήσιμοι και δουλευταράδες και να μέναμε οι άχρηστοι και βισματίες.

Sent from my iPad using Tapatalk
    καλα αυτο ειναι πραγματικα "ελληνικη " λογικη και εντελως περα απο την πραγματικοτητα της πρεαγματικης ελευθερης οικονομιας. το σχολιο περι κοκκινων δανειων ειναι απλα αστειο , παιδικα αβασιμο , ελπιζω να γραφτηκε ως αστειο γιατι οτιδηποτε αλλο ειναι αφελες
    το δημοσιο απο την αλλη σε μια νυχτα μπορει να περασει στον ιδιωτικο τομεα και ολα τα αλλα απλα θα παρουν το δρομο τους
    κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα

Rides
    1

Προεπιλογή Eπικαιρότητα-Προβληματισμοί 09/2015

Αφελής (και το λέω ευγενικά για να μην πω κάτι άλλο) είσαι εσύ που δεν καταλαβαίνεις τι γράφω, αλλά έχεις τέτοια εμμονή που δεν χρειάζεται να ασχοληθεί κανείς περαιτέρω γιατί χαλάει φαιά ουσία. Κάνε τις μπίζνες σου ελεύθερα εσύ και καληνύχτα σου.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη micz : 29-11-15 στις 22:23

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

επειδη αναφερθηκε οτι χρειαζεται περικοπη τα δυο τριτα στο δημοσιο και επειδη σε μια νυχτα περναει το δημοσιο στον ιδιωτικο τομεα και επειδη τελικα... αστο καλυτερα...
    Λοιπον τον αυγουστο του 2014 τα στοιχεια δειχνουν οτι υπηρετουν πλεον 589000 υπαλληλοι με ταση να μειωνονται αν υπολογισει κανεις οτι το 2012 ηταν 705000 ενω το 2010 στην απογραφη ηταν 768000 ( καποιοι τοτε μιλαγαν για 1500000 υπαλληλους)
    παρακατω ειναι πως κατανεμονται ανα υπουργειο, Για να δουμε εσεις που ειστε σοφοτεροι πως θα τους περικοψετε και πως θα τους περασετε στον ιδιωτικο τομεα??? για να ξερουμε και τι λεμε δηλαδη...

Αναλυτικά, στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας εργάζονται 87.684 υπάλληλοι (περιλαμβάνονται οι ένστολοι),
    στο υπουργείο Παιδείας 177.225 (δάσκαλοι - καθηγητές), στο υπουργείο Υγείας 82.389 (γιατροί - νοσηλευτές), στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη 62.519 (αστυνομικοί) και στους ΟΤΑ 83.996 υπάλληλοι. Περαιτέρω, στο υπουργείο Οικονομικών απασχολούνταν τον Μάιο του 2014 15.442 υπάλληλοι,
    στο υπουργείο Δικαιοσύνης 15.265, στο υπουργείο Εργασίας 16.779, στο υπουργείο Ναυτιλίας 8.079 και στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις 6.579.

13. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

vagmag (30-11-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πραγματικά δεν είμαι της άποψης να γίνει όλο το δημόσιο ... ιδιωτικό....

Δεν θα μπορούσα με τίποτα να κατανείμω το υπάρχον προσωπικό, πόσο μάλλον να διαλέξω από που να μειωθούν !!!

όμως θα ήθελα δύο ειλικρινής απαντήσεις από όσους γνωρίζουν (δηλώνω άσχετος και μη γνώστης του αντικειμένου)

α) από αυτούς που "απολύθηκαν" από το δημόσιο, ώστε να μειωθεί το προσωπικό , πόσο βοηθήθηκε το κράτος στα έξοδά του;;; Μήπως αντί για μισθός που ήταν πριν , τώρα λέγεται σύνταξη σε πολλές περιπτώσεις ;;; (Αυτό δεν είναι μείωση του δημοσίου τομέα)

β) Πέραν του υπουργείο Εθνικής Αμυνας, του υπουργείο Υγείας , του υπουργείο Προστασίας του Πολίτη , τους ΟΤΑ, του υπουργείο Οικονομικών, του υπουργείο Δικαιοσύνης, του υπουργείο Εργασίας και του υπουργείο Ναυτιλίας που ανέφερε ο φίλος Nino , υπάρχουν άλλες υπηρεσίες (όπως πχ ΔΕΗ, ΕΡΤ, Δήμοι, δημοτικά ραδιόφωνα κλπ) που χρηματοδοτούνται από το κράτος;;;; (επίσης ειλικρινή ερώτηση μιας και δεν γνωρίζω τι είναι ΟΤΑ....) .

Θέλω να πω, ότι σίγουρα θα μπορούσε να γίνει καλύτερη διαχείριση του υπάρχοντος προσωπικού σε κάθε ειδικότητα και φυσικά να γίνουν και προσλήψεις εκεί που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρειάζεται.

Είναι όμως τουλάχιστο άδικο να μπαίνεις σε δήμο, να ξύνουν τα φρύδια τους και να μην μπορείς να εξυπηρετηθείς. Να παίρνουν άτομα με ΕΣΠΑ (καλά κάνουν), και να μην υπάρχει κάποιος να τους δώσει αντικείμενο και να κάθονται όλοι μαζί παρέα. Τα ίδια σε ένα κάρο υπηρεσίες.

Έχουμε γιατρούς και νοσοκόμους που δουλεύουν υπερωρίες χωρίς να πληρώνονται και να προσπαθούν να καλύψουν με νύχια και με δόντια τις ελλείψεις των φαρμάκων, των μηχανημάτων και του προσωπικού και να πληρώνονται με κάτω από 1000άρικο, και έχουμε μηχανικούς του ΟΑΣΘ (που κάνουν 5 μέρες να αλλάξουν ψηγείο... 4 άνθρωποι ... και πληρώνονται αδρά !!!) . Ναι και ο ΟΑΣΘ μπορεί να θεωρείται ιδιωτικός, αλλά λειτουργεί ΜΟΝΟ με κρατική επιχορήγηση... Αυτό ΔΕΝ είναι ιδιωτικό .

Ξαναλέω ... Να πάρουμε άτομα και προσωπικό εκεί που χρειάζεται. ΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ! ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΤΟΣΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ< ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ!!!!

Αν ξέρετε , αν γνωρίζετε στις υπηρεσίες που είναι ο καθένας, κάποιον κλέφτη, κάποιο λαμόγιο , κάποιον κοπανατζή, κάποιον αργόσχολο, κάποιον που δεν κάνει σωστά τη δουλειά του, κάποιον λουφαδόρο κλπ κλπ ... βοηθήστε να φύγει . Πρώτα τον εαυτό σας βοηθάτε οι σωστοί και μετά όλη την κοινωνία.
    Για μένα είναι άδικες οι οριζόντιες περικοπές σε όλους που έγιναν.
    Δεν προσπάθησε να πει κανείς... ότι στην υπηρεσία του, μπορούν με άλλο τρόπο να εξοικονομηθούν χρήματα από 5 κλέφτες ή από άλλη σπατάλη !

15. The Following 6 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

A8hnaios (01-12-15), katsaraios (01-12-15), Konstantinos E60 (30-11-15), Nino (30-11-15), pilot (30-11-15), Thomelef (30-11-15)

Σελίδα 14 από 86 ΠρώτηΠρώτη ... 412131415162464 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP