Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 851

Θέμα: Eπικαιρότητα-Προβληματισμοί 09/2015

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ ξέρω τα απλά. Έσοδα - έξοδα.

Εδώ και 6 χρόνια, αρνουμαστε πεισματικά να τ ισοσκελισουμε και μοναδική προσπάθεια πο γινετα επί του θέματος, είναι η συνεχόμενη αύξηση φορολογίας.

Αυτό αρνείται βέβαια να το δει ο περισσότερο κόσμος. Είτε από άγνοια, είτε από συμφέρον, είτε από βλακεια.

Όσον αφορά τώρα τα των ψηφοφόρων του τσυριζα, θα πω μονάχα εν πράμα. Με τα τόσο σκατα οικονομικά μας, πήγανε και ψήφισανε τον άνθρωπο που θα έφερνε δημοσιονομικο ανοιγμα 12 δις. Πράγμα που πολλοί εδώ μέσα λέγαμε ότι δεν παίζει.

Όσον αφορά τους επαγγελματιε τη βόρειας Ελλάδος, φαντάζομαι ότι Μαλον αστειευεται ο κατσαραιος λέγοντας ότι ξέρουμε τι γίνεται, όπως και το ότι πόλη με 1εκ πληθυσμό είναι χωριό.

Over and out, δεν ξανασχολουμαι.
    Καλα ολα αλλα εγω σε ρωτησα συγκεκριμενα 2 ερωτηματα συμφωνα με τα δικα σου λεγομενα...
    Ξαναρωταω..
    Το 40% εννοεις οσους απειχαν ,μαζι και εγω?
    Οταν λες αφησαν τους υπολοιπους να εκλεξουν τι εννοεις??
    ...
    Στην οποιαδηποτε μορφης δημοκρατια στο μυαλο σου δλδ τι θα ηθελες να κανω εγω που απειχα ?
    Ειναι πολυ απλο το ερωτημα....
    Μετα ειναι και το αλλο,οτι εγω μπορω ανετα να τα χωνω σε οποιον με αδικει αλλα και παλι συγκρατουμαι γιατι δεν υπαρχει ακρη στον φαυλο κυκλο..
    Καλα περι πολης και Β.Ελλαδας αστο ,οσες φορες εχει τυχει να ρωτησω ή να μιλησω με ανθρωπους που ειναι επιχειρηματιες ΣΑΦΩΣ και γνωριζετε αν οχι πολλους καποιους...
    Εδω ειναι η Αθηνα ενα χωριο επιχειρηματικα δεν ειναι η Σαλονικα??

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλα ολα αλλα εγω σε ρωτησα συγκεκριμενα 2 ερωτηματα συμφωνα με τα δικα σου λεγομενα...
    Ξαναρωταω..
    Το 40% εννοεις οσους απειχαν ,μαζι και εγω?
    Οταν λες αφησαν τους υπολοιπους να εκλεξουν τι εννοεις??
    ...
    Στην οποιαδηποτε μορφης δημοκρατια στο μυαλο σου δλδ τι θα ηθελες να κανω εγω που απειχα ?
    Ειναι πολυ απλο το ερωτημα....
    Μετα ειναι και το αλλο,οτι εγω μπορω ανετα να τα χωνω σε οποιον με αδικει αλλα και παλι συγκρατουμαι γιατι δεν υπαρχει ακρη στον φαυλο κυκλο..
    Καλα περι πολης και Β.Ελλαδας αστο ,οσες φορες εχει τυχει να ρωτησω ή να μιλησω με ανθρωπους που ειναι επιχειρηματιες ΣΑΦΩΣ και γνωριζετε αν οχι πολλους καποιους...
    Εδω ειναι η Αθηνα ενα χωριο επιχειρηματικα δεν ειναι η Σαλονικα??
    Εννοώ πως με την αποχή σου, αφήνεις την τύχη σου στα χέρια αλλού. Να κάνεις? Σαν τι να κάνεις? Έκανες. Δεν ψήφισες και πρόβλημα σου.

Μ τους επαγγελματιες δεν θα σχολιάσω. Το αν έχουμε ακουστά κάποιους, δε σημαίνει ότι ξέρουμε και τι είδους μπιζνα κάνουν.

Όπως είπα και πριν, over and out.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οκ σαφως προβλημα μου και σαφως δεν χαρακτηριζω οπως θελω οσους ψηφισαν 40 χρονια νδ-πασοκ και αλλα 2 χρονια συριζα...
    Σαφως επισης δεν κοιταω μονοπλευρα την ζωη ουτε συχτιριζω επειδη δεν ειμαι Δ.Υ ουτε κλεινω τα ματια σε λαμογια και λεω δεν με νοιαζει...
    Με τετοια λογικη παω πασο ,απλα μετα κομμενα τα εσεις φταιτε και εγω σας τα χωνω γιατι ειναι ΜΗ ωφελιμο ....
    Ολοι οσοι ζουμε στην Ελλαδα βιωνουμε πολλα και διαφορα περιστατικα αλλα να ανακυκλωνουμε τα στραβα μιας πλευρας μιλωντας σε 2ο πληθυντικο προσωπο δεν εχει κανενα αποτελεσμα περα απο την εκθεση σε σχολια και εντασεις μεταξυ μας..
    Οποιος καταλαβε καταλαβε...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 28-11-15 στις 19:12

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

4. The Following 4 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Bitz (28-11-15), gant (28-11-15), Nino (28-11-15), ssaliaris (28-11-15)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP