-
σε ευχαριστω πολυ.Με καλυψες!!!
-
-
Μεμβράνες αλλαγής χρώματος
Με αφορμή την εμπειρία μου στις μεμβράνες ήθελα να σας ενημερώσω για δύο θέματα μιάς και κάνω αυτή τη δουλειά σχεδόν 11 χρόνια.
1. Δεν χρειάζεται δήλωση αλλαγής χρώματος γιατί είναι αυτοκόλλητο και όχι βαφή.Αρα οποτεδήποτε αφαιρείς τις μεμβράνες και έχεις το χρώμα της άδειας του αυτοκινήτου.Απόδειξη αυτού που αναφέρω είναι τα ΤΑΧΙ οπου δεν μπορούν με μεμβράνες κίτρινες να περάσουν ΚΤΕΟ για αλλαγή χρήσης ως ΤΑΧΙ και πρέπει να είναι βαμμένα.
2. θα πρέπει να είναι καλά-εργοστασιακά-βαμμένο το αμάξι μιάς και ενδέχεται η κόλα απο το αυτοκόλλητο να σηκώσει κακοβαμμένο χρώμα ή βερνίκι.(οταν και όποτε αφαιρεθούν)
Πέραν αυτών με σωστή επικόλληση το αποτέλεσμα είναι οπτικά άψογο και εγγυημένο σε βάθος χρόνου απο κάθε σοβαρή εταιρία που προμηθεύει μεμβράνες.
-
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP