Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Θέμα: E46 Περί ελαστικών ο λόγος…

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πρώτο post μου.

Τοποθέτησα σε 135i 225/40/18 και 245/35/18 Pilot Super Sport και είναι εκπληκτικά, ό,τι καλύτερο έχω βάλει ποτέ και απίστευτα ακόμα και στη βροχή. Ήμουν αρχικά διστακτικός, ακριβώς επειδή δεν υπάρχουν 255 στην Ευρώπη, αλλά όταν τα έβαλα δίπλα-δίπλα με ένα 255 PS3 διαπίστωσα πως έχουν το ίδιο πλάτος. Δεν είναι μόνο η γόμα καλύτερη.
    Όμως, εκτός του οτι περίμενα τρεις μήνες να τα φέρουν, πριν ένα μήνα σκίστηκε το ένα σε λακούβα (με 30 χ.α.ω...) και δεν έχουν, δεν ξέρουν, θα δούμε, να παραγγείλετε. Έστειλα email διαμαρτυρίας στη Michelin Ελλάς, με πήραν τηλέφωνο δυο διευθυντές και αφού ορκίστηκαν πως θα με φροντίσουν, με έγραψαν στ' @@ τους.

Τα Pilot Sport 3 που είχα πριν απο τα PSS είναι τίμια και ανθεκτικά λάστιχα, με ελαφρύ περιορισμό στην οριακή οδήγηση. Δεν "λασπώνουν" εύκολα σε παρατεταμένες υπερβολές, απλά δεν είναι φτιαγμένα γι' αυτή τη δουλειά και λόγω των τακουνιών είναι λίγο θορυβώδη με περίεργο τρόπο. Πολύ καλά στη βροχή, ελαφρά ευαίσθητα με την πίεση πίσω σε πολύ υψηλές ταχύτητες (δεν τους αρέσει η πολλή πίεση, μου αρέσει όμως εμένα ). Μετά απο δοκιμές, έβαλα 2,2 και κάτι bar και λύθηκε το πρόβλημα.
    Κοστίζουν τα ίδια χρήματα περίπου με τα PSS αλλά τουλάχιστον τα βρίσκεις νομίζω. Προσωρινά και μέχρι να βρεθεί λύση με τους άχρηστους της Michelin, έβαλα πίσω 2 καινούργια PS3 που είχα στο ντουλάπι.

OEM ContiSportContact 5 φοράει το άλλο μου (προσθιοκίνητο) αυτοκίνητο σε διάσταση 225/45/18 και είναι πολύ καλά στη βροχή, αξιοπρεπή στο πλάκωμα, μέτρια στη φθορά. Σε 10.000 χιλιόμετρα, αν και δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα η συμπεριφορά τους, το πέλμα είναι κάτω απ' το μισό με χρήση που προφανώς δεν είναι σαν της BMW. Νομίζω επίσης πως είναι ακριβότερα απ' τα Michelin.

Τα Bridgestone τα τελευταία χρόνια δε με πείθουν.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Zizik : 06-11-15 στις 15:48

2. The Following 2 Users Say Thank You to Zizik For This Useful Post:

alexm (06-11-15), wheelman (06-11-15)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αλλαξα ελαστικα στο compact πριν απο 3 μηνες περιπου.
    Μισελεν-κοντι 225/40/18 σχεδον ιδια τιμη, κοντα στο 500ευρω.
    Δωσε ενα 50 παραπανω μου ειπε ο λαστιχας και βαλε τα ADVAN Sport V105 και δεν θα το μετανιωσεις, τρωγονται λιγο ποιο γρηγορα αλλα θα εχεις γκριπ μεχρι την τελευταια στιγμη που θα τα πεταξεις, σε αντιθεση με τα αλλα ελαστικα που μετα τον ενα χρονο λειτουργιας το πελμα (ανεξαρτητου φθορας) αρχιζει να ξεραινεται.
    Παιζει να ειναιι το καλυτερο ελαστικο που εχω βαλει ποτε... οι μεχρι τωρα εντυπωσεις.

Υ.Γ: Δημητρη το 46αρι δεν ειναι δυνατο, ειναι ομως ο οδηγος του...

4. The Following 2 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

giannis_compact (06-11-15), nikos valvetronic (11-11-15)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλλαξα ελαστικα στο compact πριν απο 3 μηνες περιπου.
    Μισελεν-κοντι 225/40/18 σχεδον ιδια τιμη, κοντα στο 500ευρω.
    Δωσε ενα 50 παραπανω μου ειπε ο λαστιχας και βαλε τα ADVAN Sport V105 και δεν θα το μετανιωσεις, τρωγονται λιγο ποιο γρηγορα αλλα θα εχεις γκριπ μεχρι την τελευταια στιγμη που θα τα πεταξεις, σε αντιθεση με τα αλλα ελαστικα που μετα τον ενα χρονο λειτουργιας το πελμα (ανεξαρτητου φθορας) αρχιζει να ξεραινεται.
    Παιζει να ειναιι το καλυτερο ελαστικο που εχω βαλει ποτε... οι μεχρι τωρα εντυπωσεις.

Υ.Γ: Δημητρη το 46αρι δεν ειναι δυνατο, ειναι ομως ο οδηγος του...
    Εσυ φίλε έχεις 3/4 από 46αρι είσαι ακωλος....δεν μετράει

6. The Following 2 Users Say Thank You to Bitz For This Useful Post:

alexm (07-11-15), Konstantinos E60 (07-11-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP