Σελίδα 6 από 86 ΠρώτηΠρώτη ... 456781656 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 851

Θέμα: Eπικαιρότητα-Προβληματισμοί 09/2015

Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

δεν ειμαι ουτε δημόσιος υπαλληλος ουτε ιδιωτικος υπαλληλος,εχω μια απορια,με ποια λογικη δινουν αυξηση στο δημοσιο την ωρα που ο ιδιωτικος τομεας πεινάει?
    πρεπει να γινουν ολοι δημοσιοι υπαλληλοι?η μηπως δουλευουν παραπανω απο τους ιδιωτικους υπαλληλους?

2. The Following 2 Users Say Thank You to scania124 For This Useful Post:

Konstantinos E60 (06-11-15), vagmag (06-11-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

είπαμε: οι πελάτες προηγούνται.

4. The Following User Says Thank You to friendgr For This Useful Post:

A8hnaios (06-11-15)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο scania124 Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ειμαι ουτε δημόσιος υπαλληλος ουτε ιδιωτικος υπαλληλος,εχω μια απορια,με ποια λογικη δινουν αυξηση στο δημοσιο την ωρα που ο ιδιωτικος τομεας πεινάει?
    πρεπει να γινουν ολοι δημοσιοι υπαλληλοι?η μηπως δουλευουν παραπανω απο τους ιδιωτικους υπαλληλους?
    Θανο οι τριετιες ειναι κατι που ισχυει και στον ιδιωτικο τομεα απλα πλεον τις εφαρμοζουν μονο μεγαλες επιχειρησεις.
    Οσο αφορα το δημοσιο οταν και εαν δωσουν αυτην την υπερογκη "αυξηση" που στα σαραντα ευρω αν αφαιρεσεις τα ταμεια (τπδ τπυ) , τον φορο, εισφορα αλληλεεγυης τις κρατησεις υπερ του δημοσιου κλπ δεν μενουν ουτε τα εικοσι, τοτε μπορει ο καθενας να διαφωνει και να κατηγορει , να αφοριζει και οτι αλλο θελει , αλλα οταν γινει!! Ποιο πριν ειναι κατευθυνομενο παιχνιδακι των ΜΜΕ που θελουν να κρατουν το διαιρει και βασιλευε ζωντανο!!!! και απο οτι φαινεται καλα τα καταφερνουν οποιος και αν κυβερνα.
    Ποιο πανω ενας φιλος εκανε μια απλη μαθηματικη πραξη και βγηκε ενα γινομενο, κανεις ομως δεν σκεφτηκε οτι αυτα τα χρηματα αν και οταν δοθουν ειναι ενεση ρευστοτητας στην αγορα και επιφερουν στο ποσοστο που τους αναλογει μερος της αναπτυξης με οτι αυτη συνεπαγεται!!!
    Λοπον φιλε μου Θανο αυτο που θελω να πω ειναι οτι επειδη δεν εισαι υπαλληλος και εισαι επιχειρηματιας,ισως μερος των χρηματων αυτων να φτασει και σε σενα.
    Τεσπα η φτωχεια φερνει γκρινια αλλα αν μετα απο τοσα χρονια (και δεν αναφερομαι σε σενα!) αδυνατουμε να καταλαβουμε οτι με οποιονδηποτε τροπο οταν τραβαμε το χρημα απο την αγορα( φοροι, περικοπες χαρατσια) τοτε μονο υφεση και φτωχεια θα εχουμε. Οποιος δε, νομιζει οτι με αυτες τις μειωσεις, περικοπες σε μισθους συνταξεις ενφια αυξησεις τελων κλπ θα εχει μειωσεις σε φορολογια πλαναται πλανη οικτρα!!!!
    Το χειροτερο ειναι οτι το μελλον προβλεπεται δυσοιωνο!!!! και ισως επικινδυνο....

6. The Following 3 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

micz (06-11-15), Moufas E46 (06-11-15), scania124 (06-11-15)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

αδυνατουμε να καταλαβουμε οτι με οποιονδηποτε τροπο οταν τραβαμε το χρημα απο την αγορα( φοροι, περικοπες χαρατσια) τοτε μονο υφεση και φτωχεια θα εχουμε.

Εδω ειναι ολη η ουσια Γιαννη.

8. The Following 3 Users Say Thank You to Bitz For This Useful Post:

A8hnaios (06-11-15), Nino (06-11-15), Thomelef (06-11-15)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nino Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θανο οι τριετιες ειναι κατι που ισχυει και στον ιδιωτικο τομεα απλα πλεον τις εφαρμοζουν μονο μεγαλες επιχειρησεις.
    Οσο αφορα το δημοσιο οταν και εαν δωσουν αυτην την υπερογκη "αυξηση" που στα σαραντα ευρω αν αφαιρεσεις τα ταμεια (τπδ τπυ) , τον φορο, εισφορα αλληλεεγυης τις κρατησεις υπερ του δημοσιου κλπ δεν μενουν ουτε τα εικοσι, τοτε μπορει ο καθενας να διαφωνει και να κατηγορει , να αφοριζει και οτι αλλο θελει , αλλα οταν γινει!! Ποιο πριν ειναι κατευθυνομενο παιχνιδακι των ΜΜΕ που θελουν να κρατουν το διαιρει και βασιλευε ζωντανο!!!! και απο οτι φαινεται καλα τα καταφερνουν οποιος και αν κυβερνα.
    Ποιο πανω ενας φιλος εκανε μια απλη μαθηματικη πραξη και βγηκε ενα γινομενο, κανεις ομως δεν σκεφτηκε οτι αυτα τα χρηματα αν και οταν δοθουν ειναι ενεση ρευστοτητας στην αγορα και επιφερουν στο ποσοστο που τους αναλογει μερος της αναπτυξης με οτι αυτη συνεπαγεται!!!
    Λοπον φιλε μου Θανο αυτο που θελω να πω ειναι οτι επειδη δεν εισαι υπαλληλος και εισαι επιχειρηματιας,ισως μερος των χρηματων αυτων να φτασει και σε σενα.
    Τεσπα η φτωχεια φερνει γκρινια αλλα αν μετα απο τοσα χρονια (και δεν αναφερομαι σε σενα!) αδυνατουμε να καταλαβουμε οτι με οποιονδηποτε τροπο οταν τραβαμε το χρημα απο την αγορα( φοροι, περικοπες χαρατσια) τοτε μονο υφεση και φτωχεια θα εχουμε. Οποιος δε, νομιζει οτι με αυτες τις μειωσεις, περικοπες σε μισθους συνταξεις ενφια αυξησεις τελων κλπ θα εχει μειωσεις σε φορολογια πλαναται πλανη οικτρα!!!!
    Το χειροτερο ειναι οτι το μελλον προβλεπεται δυσοιωνο!!!! και ισως επικινδυνο....
    Ελεος ρε Γιάννη με αυτήν την ένεση ρευστότητας που θα πρέπει καθε φορά να περνάει απο την τσέπη των δημοσίων υπαλλήλων ! Ελεος ! Ερχεται το 2016 και εμείς ακόμα ασχολουμαστε με τον δημόσιο τομέα. Ολος ο ανεπτυγμένος και αναπτυσόμενος κόσμος βασίζει τις οικονομίες του στον ιδιωτικό τομέα και στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Ακόμα και οι δημόσιες επενδύσεις καλύπτονται κατα μεγάλο ποσοστό απο ιδιώτες.
    Εμεις εκει.....επιμένουμε στην ψηφοθηρία !!!
    Εχουμε ξεπατωθεί να πληρώνουμε φόρους ,χαράτσια και αυξημένα τέλη για να βγει η χωρα απο την δεινή οικονομικη θέση, μας πειράζει που έσωσαν-σώζουν τράπεζες αλλα οταν δινουν αυξησεις στους δημοσίους ειναι ένεση ρευστότητας !
    Η κάτι δεν καταλαβαίνω καλά ή παιζουν με τα νευρα του κόσμου !
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantinos E60 : 06-11-15 στις 15:19

10. The Following 6 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

A8hnaios (06-11-15), chrisgiapz3 (07-11-15), Panmilios (01-12-15), scania124 (06-11-15), Thomelef (06-11-15), vagmag (06-11-15)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

...
    ...
    Εγώ Γιάννη το πιάνω από την άλλη, και λέω ότι ένα μέρος αυτών των χρημάτων, τα έχουν ήδη πάρει από το Θάνο...

12. The Following 6 Users Say Thank You to doctore For This Useful Post:

A8hnaios (06-11-15), chrisgiapz3 (07-11-15), Konstantinos E60 (06-11-15), scania124 (06-11-15), Thomelef (06-11-15), vagmag (06-11-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καθένας το βλέπει από την πλευρά του .
    Σε πολλούς ( ειδικά δημόσιους υπαλλήλους ) , έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι τα 50 ευρώ επιπλέον που θα πάρουν στο μισθό τους , θα αποτελέσει ρευστότητα για την αγορά .
    Δε διερωτάται κανένας που θα βρεθούν τα χρήματα αυτά ;
    Παρήχθησαν επιπλέον πλούτος , κ θα αμοιφθουν με αυτά κάποιοι ;
    Έγινε επιπλέον εργασία , επιπλέον έργο , κοινωφελές , το οποίο έφερε νέα έσοδα κ αυτά θα δωθουν σε αυξήσεις ;

Αυτό που συνήθως γίνεται , είναι για να δωθουν αυτές οι οποίες αυξήσεις , κάποιοι θα πρέπει να καταβάλουν τα ποσά αυτά σε μορφή φόρων στο κράτος .

Ένα παράδειγμα είναι το τέλος επιτηδεύματος .
    Αυξήθηκε από 500 σε 650 για πολλούς , και από 800 σε 1000 για εταιρίες .
    Περίπου 900.000 επιβαρύνονται περισσότερο κ περίπου 300.000 παίρνουν αύξηση !
    Οι 900.000 αυτοί εργάζονται το ίδιο ή κ περισσότερο από ότι πριν , πιθανόν κάποιοι να είναι ανασφάλιστοι , να ζουν στην αβεβαιότητα του ανταγωνισμού κλπ κ καλούνται να πληρώσουν ένα επιπλέον ποσο που θα αποδωθει σε υπαλλήλους του δημοσίου που επίσης πολλοί μπορεί να εργάζονται σκληρά , αλλά είναι διασφαλισμένοι στο θέμα της ασφαλείας υγείας κ της θέσης τους.

Ψάχνουμε επιπλέον έσοδα από τέλη κυκλοφοριας ! Θα πληρώνεσαι ίσως επιπλέον κ ο άνεργος που απλά έχει αυτοκίνητο !
    Ψάχνουμε επιπλέον έσοδα από την ιδιωτική εκπαίδευση , βάζοντας ίσως ΦΠΑ , θα πληρώσει πάλι ο άνεργος για να στείλει το παιδί του σε φροντιστήριο .
    Και τόσα αλλά ....

Αυτά καλούνται να πληρώσουν ακομα κ οι άνεργοι γιατί το ταμείο είναι μείον !

Από αυτό το ταμείο , θα δωθουν αυξήσεις σε κάποιους ! Δεν είναι κατανοητό !

14. The Following 8 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

A8hnaios (06-11-15), chrisgiapz3 (07-11-15), Konstantinos E60 (06-11-15), Leonidas_E39 (06-11-15), mitsos_chania (06-11-15), Panmilios (01-12-15), scania124 (06-11-15), Thomelef (06-11-15)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

ποια ψηφοθηρια βρε Κωνσταντινε ακομα εκει ειμαστε... θα δωσουν αν δωσουν 20ευρω ενω εχουν βαλει ενφια, αυξηση του φορου, καταργηση των φοροαπαλλαγων, κοψιμο σε μισθους συνταξεις αυξηση σε τελη και εισφορες αλλαγη του ασφαλιστικου και τωρα θελουν να κανουν το περιουσιολογιο που θα πρεπει να δηλωσουμε αν εχουμε και ακριβα σωβρακα και εσυ πιστευεις οτι αυτα γινονται για να κερδισουν ψηφους?????
    Να τους κανουν τι και ποτε? Ποιος ασχολειται με το δημοσιο? στο περιθωριο των δηλωσεων φιλη πηρε κανεις χαμπαρι για τα αεροδρομια που "πεταξαν" απο ποιους απο αυτους που εσκιζαν τα μνη.. συγνωμη τα ρουχα τους οτι θα τα αλλαξουν ολα!!
    Απο την αλλη τα 150 000000 που υπολογισε ο φιλος, στην αγορα ειναι πολυ καλυτερα απο το 0. Ναι Κωνσταντινε για να αναπτυχθει ομως ο ιδιωτικος τομεας ππρεπει να κυκλοφορει και χρημα!!1Ποια τσεπη δημοσιων και κολοκυθια, οταν χανεται το χρημα τοτε αρχιζει το ντομινο... ( μηπως να σας θυμισω ποτε ξεκινησε και πως αυτο?).
    Ναι Βασιλη απο την οπτικη γωνια που το κοιτας ειναι ετσι!! αλλα οχι μονο απο τον Θανο, απο ολους!! και με πολλους και διαφορους τροπους!!!
    Εξι χρονια τωρα αλλαξαν πεντε κυβερνητικοι σχηματισμοι με τεραστιες ιδεολογικες διαφορες. αλλα ενα κοινο πιστη εφαρμογη συγκεκριμενων οδηγιων (υφεσιακων γιατι αραγε??) επιβολη εξοντωτικης φορολογιας στα παντα και καμια μα καμια τακτικη αναπτυξης της οικονομιας. Ετσι λοιπον το Ελεος αγαπητε Κωνσταντινε θα ταιριαζε ποιο πολυ σε ολους αυτους απο τον λεφτα υπαρχουν μεχρι τον δευτερη φορα αριστερα....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 06-11-15 στις 17:40

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    .
    Σε πολλούς ( ειδικά δημόσιους υπαλλήλους ) , έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι τα 50 ευρώ επιπλέον που θα πάρουν στο μισθό τους , θα αποτελέσει ρευστότητα για την αγορά .
    !

Vag δεν ειναι πολλοι μονος ειμαι εγω το σκεφτηκα εγω το εγραψα και αυτη ειναι η εκτιμηση μου!!!
    οποιος θελει συμφωνει οποιος θελει οχι!!
    Παω τωρα να ετοιμαστω γιατι θα παω για τσιπουρακι ετσι εμεις ξορκιζουμε τα δαιμονια απαντησεις αυριο ξανα χαχαχαχα!!

υγ εχω και ενα μπουκοβο απο τη Φλωρινα Βεζουβιος!!!

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Vag δεν ειναι πολλοι μονος ειμαι εγω το σκεφτηκα εγω το εγραψα και αυτη ειναι η εκτιμηση μου!!!
    οποιος θελει συμφωνει οποιος θελει οχι!!
    Παω τωρα να ετοιμαστω γιατι θα παω για τσιπουρακι ετσι εμεις ξορκιζουμε τα δαιμονια απαντησεις αυριο ξανα χαχαχαχα!!

υγ εχω και ενα μπουκοβο απο τη Φλωρινα Βεζουβιος!!!
    Όχι , ειναι πολλοι .
    Δεν είσαι ο μόνος .
    Μονο απο δημόσιους υπαλλήλους ακούω οτι ο μισθός του δημοσίου υπαλλήλου φέρνει ρευστότητα ( αν κ διαφωνώ , κ ετσι να ηταν ειναι λάθος τακτική ) , κ οτι μας διαιρούν σε στρατόπεδα .

Καλα να περάσεις . Κράτησε μου κ εμένα λιγο μπουκοβο ... Το λίγουρευομαι με σουτζουκάκια !

18. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

Nino (06-11-15)

Σελίδα 6 από 86 ΠρώτηΠρώτη ... 456781656 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP