Σελίδα 180 από 231 ΠρώτηΠρώτη ... 80130170178179180181182190230 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.791 έως 1.800 από 2308

Θέμα: τέλη κυκλοφορίας - έκτακτη εισφορά - κατάθεση πινακίδων ΙΙ

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο A8hnaios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ας τους παραθεσω εγω..
    Η Ολλανδια εχει αναλογια τελους με τα χιλιομετρα εδω και πολλα χρονια...

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

συγνώμη, αλλά τα ελληνικά δεδομένα θα πρέπει να συγκρίνονται μόνο με χώρες όπως η βουλγαρία, αλβανία, γιουγκοσλαβία κτλ κτλ.

τι σχέση έχει μια τέτοια σύγκριση μεταξύ ελλάδος και αναπτυγμένων χωρών με αναπτυγμένες και απελευθερωμένες αγορές? τι, επειδή εμείς δεν θέλουμε ακόμα να το χωνέψουμε και τάχα μου δήθεν συγκρινόμαστε με ελβετίες και ολλανδίες?

ξεκολάτε, είμαστε αιώνες πίσω ακόμα.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

3. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

friendgr (04-11-15), Panmilios (27-11-15)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω δεν γνωριζω πολλες αλαβανικες ,βουλγαρικες κλπ οικογενειες να εχουν 2-3 αυτοκινητα οπως οι ντοπιοι...
    Ουδεμια συγκριση με αυτες τις χωρες καθως ουτε στην Ε,Ε ειναι με τις αντιστοιχες νομοθεσιες και περιορισμους στα αυτοκινητα..π.χ euro 4-5-6...
    Τωρα αν οπου βολευει ειμαστε Ευρωπαικη ενωση και οπου δεν βολευει ειμαστε εκτος χρηζει παιρετερω σκεψης και αλλαγης νοοτροπιας..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 04-11-15 στις 14:25

5. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Nino (04-11-15)

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

7. The Following User Says Thank You to NickM3CS For This Useful Post:

andreas_R (04-11-15)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω δεν γνωριζω πολλες αλαβανικες ,βουλγαρικες κλπ οικογενειες να εχουν 2-3 αυτοκινητα οπως οι ντοπιοι...
    Ουδεμια συγκριση με αυτες τις χωρες καθως ουτε στην Ε,Ε ειναι με τις αντοιστιχες νομοθεσιες και περιορισμους στα αυτοκινητα..π.χ euro 4-5-6...
    Τωρα αν οπου βολευει ειμαστε Ευρωπαικη ενωση και οπου δεν βολευει ειμαστε εκτος χρηζει παιρετερω σκεψης και αλλαγης νοοτροπιας..
    μην τα μπερδεύεις, όλα έχουν εισοδηματικά κρητήρια και η φορολογία στην ευρώπη γενικότερα είναι και ανταποδωτική. εδώ ελλάδα προσπαθούμε να ακολουθούμε την ευρώπη μόνο όπου μας βολεύει με φορολογία που το τελευταίο πράγμα που κοιτά είναι το εισοδηματικό. τόσα μας λείπουν τόσα θα πάρουμε και τέλος.

αν αφαιρέσεις όλα αυτά που πληρώνεις, θα δείς πως το μόνο πράγμα που σου μένει είναι απλώς μια αξιοπρεπή ζωή και αυτή την έχεις με νύχια και με δόντια. όπως και το πολύ μεγάλο μέρος του πλυθησμού, ενώ υπάρχει και άλλο ποσστό το οποίο ζεί δίχως αξιοπρέπεια.
    sympether with chiefτης

/

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    μην τα μπερδεύεις, όλα έχουν εισοδηματικά κρητήρια και η φορολογία στην ευρώπη γενικότερα είναι και ανταποδωτική. εδώ ελλάδα προσπαθούμε να ακολουθούμε την ευρώπη μόνο όπου μας βολεύει με φορολογία που το τελευταίο πράγμα που κοιτά είναι το εισοδηματικό. τόσα μας λείπουν τόσα θα πάρουμε και τέλος.

αν αφαιρέσεις όλα αυτά που πληρώνεις, θα δείς πως το μόνο πράγμα που σου μένει είναι απλώς μια αξιοπρεπή ζωή και αυτή την έχεις με νύχια και με δόντια. όπως και το πολύ μεγάλο μέρος του πλυθησμού, ενώ υπάρχει και άλλο ποσστό το οποίο ζεί δίχως αξιοπρέπεια.
    Δεν εχει καμια σχεση η αξιοπρεπεια της ζωης οπως ο καθενας μας την αντιλαμβανεται.
    Εδω μιλαμε με στοιχεια για αυτοκινητα.
    Ευρωπη-αυτοκινητο-νομοθεσιες-ρυπποι-δασμοι-τελη-διοδια κλπ κλπ.
    Με βαση την Ευρωπη θα μιλαμε για τα αυτοκινητα οχι με βαση το παλαι ποτε μπλογκ...
    Το τελος κυκλοφοριας ειναι αθλιο στον εξοστρακισμο του ποσου που επιβαλεται ,αλλα δεν μας απασχολει η παλαιοτητα του στολου των αυτοκινητων που μοιραια παλιωνει λογω της αγοραστικης καθιζησης?
    Εγω λοιπον με ενα αυτοκινητο 15 χρονων euro3 και σχεδον 2 χιλιαδων κυβικων δεν πρεπει να εχω την απαιτηση να πληρωνω το ιδιο με εσενα που αγοραζεις το euro6 ας ειναι και 1000 κυβικα...
    Η χρηση ειναι αλλο κεφαλαιο ,εγω δεν θελω να με τιμωρησει με υπερβολικο τελος επειδη δεν εχω αλλο μεσον να πηγαινω στην δουλεια μου και εσυ το εχεις για ενα Σ/Κ.
    Στην μεση ειναι παντα η αληθεια και το δικαιο,αλλα τα εσοδα ειναι αριθμοι δυστυχως.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

τα της ευρώπης άστα στην άκρη. εδώ πληρώνουμε ακόμα τελωνείο για εισαγωγες αυτοκινήτων εντός της ένωσης. ή μήπως να μιλήσουμε για άλλα θέματα τύπου κλειστά επαγγέλματα κτλ κτλ? για ποια ευρωπαική νομοθεσία ακριβώς μιλάμε? για αυτή που μας βολεύει να τα αρπάζουμε?

όσων αφορά τα υπόλοιπα, τη γνώμη μου την είπα. κάνεις 15000 χιλ το χρόνο και εγώ 300? ναι, θα πληρώσεις παραπάνω. λέγεται τέλος κυκλοφορίας.

εγώ για να πάρω το Μ-τέσσερο που γερμανία κοστίζει σχεδόν 70κ, πλήρωσα και ένα επιπλέον καπέλο 50φεύγα χιλιάδων στο ελληνικό λησταρχείο για να το αποκτήσω. γιατί πρέπει να πληρώσω και παραπάνω απο αυτόν που κάνει πολλαπλάσια χιλιόμετρα απο εμένα δλδ?
    sympether with chiefτης

/

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickM3CS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συγνώμη, αν κάνει το αυτοκίνητο 40 χιλιάρικα θα έχει φόρο ετήσιο πολυτελείας 4000 ευρώ;;

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    τα της ευρώπης άστα στην άκρη. εδώ πληρώνουμε ακόμα τελωνείο για εισαγωγες αυτοκινήτων εντός της ένωσης. ή μήπως να μιλήσουμε για άλλα θέματα τύπου κλειστά επαγγέλματα κτλ κτλ? για ποια ευρωπαική νομοθεσία ακριβώς μιλάμε? για αυτή που μας βολεύει να τα αρπάζουμε?

όσων αφορά τα υπόλοιπα, τη γνώμη μου την είπα. κάνεις 15000 χιλ το χρόνο και εγώ 300? ναι, θα πληρώσεις παραπάνω. λέγεται τέλος κυκλοφορίας.

εγώ για να πάρω το Μ-τέσσερο που γερμανία κοστίζει σχεδόν 70κ, πλήρωσα και ένα επιπλέον καπέλο 50φεύγα χιλιάδων στο ελληνικό λησταρχείο για να το αποκτήσω. γιατί πρέπει να πληρώσω και παραπάνω απο αυτόν που κάνει πολλαπλάσια χιλιόμετρα απο εμένα δλδ?
    Γιατι ποιος δεν πληρωνει δασμους εισαγωγης εντος της ΕΕ?
    Η λογικη των χλμ ειναι σωστη,μοιραζουμε λοιπον τα 15,000 χλμ τον χρονο σε 3 αυτοκινητα και ειμαστε πατσι.
    Εσυ ισως μπορεις ,εγω οχι οποτε αυτο προσπαθουε να πουμε δεν ειναι ουτε αυτο δικαιο .
    Το θεμα αγορας ακριβου αυτοκινητου περικλειει ολους τους τομεις που πρεπει να ψαξει καποιος πριν την αγορα...αν δεν μπορει δεν αγοραζει ουτε φωναζει μετα γιατι εις γνωση του αγορασε κατι που ο νομος φορολογει περισσοτερο και ας μην κουνιεται.

13. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Nino (04-11-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

κι αν αγοράσεις μεταχειρισμένο δεκαετίας 430 ή Gallardo δεν θα έχεις καθόλου ΦΠ ;;

Πάλι η δικαιοσύνη θα λάμψει...

Σελίδα 180 από 231 ΠρώτηΠρώτη ... 80130170178179180181182190230 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP