Pp-performance ονομαζεται...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pp-performance ονομαζεται...
BILL007 (31-10-15)
Αν ειναι να δωσω τοσα λεφτα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα μπει Garrett... Για να το ξεκαθαρισω και να καταλαβετε τι θα ηθελα... Σκεφτομουν καταρχας να το πουλησω και να αγορασω κατι πιο μεγαλο με πιο πολλα ps... Αλλα, δεν προκειται να δωσω στους γερμανους 2000 και 2500 ευρω για ασφαλειες κτλ... Καλυτερα να κρατησω το e46 να δωσω 7-8k και να το φτασω στα αλογα που θελω... Και εννοειται να γινει σωστη δουλεια γιατι τον χρονο μια φορα κατεβαινουμε στην πατριδα... Μην μας κανει "νερα"
Οσα νομιζεις οτι θα σου κοστισει ακομα και το ψευτοτουρμπισμα
υπολογισε αλλο ενα τριχιλιαρο για να εισαι μεσα!
Και αν δεν θα σου αρεσει το φστ του 0,45 και θελεις μετα κατι σε φφφφφφφσσσσσσσσσ του 1+ bar βαλτα επι 3.
Αν δεν πειθεσαι ευχαριστως να σου γραψω μια λιστα κατεβατα.
τούρμπο και πράσινα άλογα
BILL007 (31-10-15), chrisgiapz3 (03-11-15), diosak (01-11-15), GiorgosT (31-10-15), nik200 (01-11-15)
καλησπέρα,επειδή τυγχάνει να με ενδιαφέρει κι εμένα το συγκεκριμένο θέμα μιας και το αμάξι μου έχει τον ίδιο κινητήρα θα ήθελα να μάθω αν το έχει κάνει κάποιος και με τι αποτελέσματα κέρδος αντοχή κλπ.Αν υποθέσουμε ότι ξεπερνάμε το οικονομικό εμπόδιο κάνοντας χρήση επώνυμων υλικών και όχι κινέζικων τι άλλη δυσκολία υπάρχει;Γιατί από ότι είδα κάποιες εταιρείες βάζουν compressor.νομίζω κάποιο μέλος εδώ το είχε κάνει σε 5αρι e60 και μετά το έβαλε αγγελία
Καλημερα... Μολις πηρα προσφορα απο μια ελληνικη εταιρια που κατασκευαζει πιστονια κτλ, για m54b25 με προδιαγραφες τουρμπισματος... Να δωσω; 3000 ευρω για πιστονια, μπιελες και μπουζονια κεφαλης και κορμου...
Εξαρταται απο το τι πιεση εχεις σκοπο να δουλεψεις. Στο φορουμ εχουμε τριλιτρα εξακυλινδρα κομπρεσσορατα που δουλευουν 0.5-0.6 bar χωρις καμια παρεμβαση στον κινητηρα.
Αν εχεις σκοπο να παραμεινεις σε πραγματικα low boost setup τοτε δεν χρειαζεται να κανεις και πολλα πραγματα στο μοτερ. Η δυναμη ομως συνηθιζεται, και με την ευκολια που εχουν τα turbo στο να σηκωσεις πιεση, πολλοι παρασυρονται.
Με συντομη διαρκεια χαμογελου ομως.
Αν εχεις 200Κ χιλιομετρα πιθανον να χρειαστεις και ρεκτιφιε με oversized πιστονια. High boost setups με τοσα πολλα χιλιομετρα στο μπλοκ δε θα συνιστουσα standard bore pistons