Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 851

Θέμα: Eπικαιρότητα-Προβληματισμοί 09/2015

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nino Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ξερω φιλε μου για προστιμα ως τωρα μονο τον τοκο εχω πληρωσει απο καθυστερουμενες δοσεις, ενφια ή φορου εισοδηματος και αυτο με πληρη επιγνωση.Το προστιμο θα αφορα καποια αλλη καθυστερηση (φπα ισως? δεν ξερω)
    Οσο για τις τραπεζες επειδη εχω καει με 20-22% ναι μπορω να πω οτι ο τοκος του κρατους ειναι τιποτα μπροστα στα αρπακτικα των νομιμων τοκογλυφων... τραπεζων
    20-22 % ;
    Νομίζω κυρίως πιστωτικές κ καταναλωτικά δάνεια .
    Για δανεισμό για αγορά σπιτιού , οι συνθήκες ήταν παααααρα πολύ καλές . Σε πολλές περιπτώσεις δημοσίων έπεφταν κοντά στο 1-3 % .
    Ακομα κ για επιχειρήσεις ήταν πολύ χαμηλά τα νούμερα .
    Προϋπόθεση πάντα να βάζεις κάποια εγγύηση ακινήτου .
    Διαφορετικά τα επιτόκια ήταν ακριβά . Όταν δεν υπάρχει εγγύηση για την τράπεζα , τότε το ρίσκο μεγαλύτερο , άρα κ οι όροι πιο ακριβοί .
    Όπως έγραψε κ ο Θωμάς , η τράπεζα ήταν επιλογή !

Ο φόρος δεν είναι , ούτε η ασφάλεια ΟΑΕΕ κλπ , κ είναι άδικο να τοκίζεται , τιμωρείται τόσο ακριβά , όταν στο κράτος δεν κοστίζει τοοοοοσα πολλά χρήματα όταν το ίδιο δανείζεται . Θυμίζει τοκογλυφικές πρακτικές . Κατανοώ το πρόστιμο όταν κάποιος δεν πληρώσει στην ώρα του , αλλά όχι τον υπερβολικό τοκισμο του προστίμου .

Τέλος πάντων , εδώ αν κάποιος δεν πληρώσει ΟΑΕΕ , δεν του παρέχει το κράτος περίθαλψη , αλλά για το διάστημα που δεν του προσφέρει αυτή την υπηρεσία , όχι μόνο του την χρεώνει αλλά την τοκίζει κιόλας χαχαχαχα

2. The Following 4 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

A8hnaios (31-10-15), ghost-rider (06-11-15), Konstantinos E60 (31-10-15), scania124 (30-10-15)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP