Το δικο μου δεν ειναι αυτοματο.
Αλλα εχει δερμα, ηλιοροφη, ζαντες, και λιγοτερο απο τα μισα χιλιομετρα.
Θεωρεις τα 500-1000 ευρω καλη διαφορα..?
Νομιζω οτι με 11.000 ευρω παιρνεις 320 με λιγοτερα χιλιομετρα, περισσοτερα εξτρα ελεω κυβικων και οικονικης τωρινης καταστασης.
Εσυ δλδ θα το δικο σου θα πουλαγες στα ιδια λεφτα με καποιον που εχει τα υπερδιπλασια χιλιομετρα..
ΥΓ. Νομιζω οτι ξεφυγαμε απο το θεμα, δεν πουλαω εγω το αυτοκινητο μου, ουτε χρησιμοποιω το τοπικ σαν αγγελια. Απλα εξεφρασα μια αποψη για τα λεφτα που ζητα ο εμπορος.
Θεωρω οτι το συγκεκριμενο αυτοκινητο δεν μπορει να πουληθει πανω απο 10.000 εκτος κι αν υπαρχει "Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ"
Φίλε θα σε ξετινάξει η φορολογία στο 2 λιτρο.
Το ξεφορτώθηκα πριν από 2 χρόνια. Όταν το είχα πάρει είχε τέλη 440 ευρώ (κάπου εκεί αν θυμάμαι καλά). Την επόμενη χρονιά 660 + φόρος πολυτελείας 400 ευρώ. Τεκμήριο περίπου 10.000.
Δηλαδή χωρίς ασφάλειες, βενζίνες, συντήρηση 1000+ ευρώ έτσι για να το βλέπεις και μόνο. Φαντάσου σε περίπτωση που για κάποιο λόγο χάσεις τη δουλειά σου ή σου μειωθεί το εισόδημα λόγω κάποιων μηνών ανεργίας (καθόλου απίθανο αυτή την εποχή). Θα πληρώσεις τεκμήριο extra στο τέλος του έτους. Γενικά τα αυτοκίνητα υψηλού κυβισμού όσο και αν αλλάξει η φορολογία μελλοντικά αποτελούν κύριο στόχο των κυβερνώντων.